Санкции ли? САЩ и Русия засилват бизнес отношенията си

Противно на очакванията бизнесът между тях се развива
21 ное 2017 18:35, Екип на Bloomberg
93
Санкции ли? САЩ и Русия засилват бизнес отношенията си
Снимка: Reuters

Бизнес сътрудничеството между Съединените щати и Руската федерация се засилва въпреки санкциите, наложени от Вашингтон срещу Москва.

Това заяви днес (20 ноември) американският посланик в Москва Джон Хънтсман. 

Въпреки общоприетото мнение, санкциите не влияят на бизнес сътрудничеството като цяло, напротив, бизнесът се развива. Санкциите, свързани със събитията от последните няколко години са насочени към конкретни хора или сектори на икономиката, предава думите на дипломата ТАСС.

Като пример за успешна американска инвестиция в Русия Хънтсман посочи завода на американският авиогигант Boeing в Свердловска област. "Работите им вървят много добре", отбеляза той.

Американският посланик също така призова Москва и Вашингтон да "работят заедно за създаване на атмосфера на доверие, която би позволила увеличаване на инвестициите и стокооборота". 

Още подобни новини четете на Bloomberg TV Bulgaria

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
САЩ е наложил санкции само върху износа на високи технологии за ***.Титановите отливки не са никаква висока технология.Боинг използва ниските цени на енергията в ***, за да разтопяват титана, а след това евтината работна ръка, за да го отлеят и престържат на джанти и стойки за колесници.Оттам нататък руснаците не пипат НИЩО.И високоточните машини за обработка на титана са АМЕРИКАНСКИ.
30
4
 
2
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До Анонимен Вярно е, че заплатата ми е петцифрена, но храните не са поскъпвали от години, това го знам със сигурност. Данъците не се отчитат при смятане на инфлацията.НО: Дори нещо да е поскъпнало НЕЗНАЧИТЕЛНО, инфлацията не е двуцифрена, както е написал оли гои френът по-долу. Двуцифрена е инфлацията в ***, както и лихвите по кредитите. Както и поскъпването на бензина, който при тях вече поскъпна с 30%.
29
1
 
0
 
! Отговори
ник преди 6 години
Някой май го е закъсал за титан и хоп на посраните круши
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОИмаш дефлация на мозък.Систематично поскъпва токът, данък сгради се вдигна в пъти! Поскъпнаха и храните. Разбира се захранените със сребърници юди, това даже и да го усещат по джоба си, няма да го признаят, защото ще им спрат допинга.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ обявяват санкции срещу Русия и натискат захранените си с по 30 сребърника васали да ги спазват. САЩ обаче по никакъв начин не спазват собствените си санкции, защото най-свещеното нещо в САЩ е бизнеса, демек печалбата. За печалба там всеки е готов на всичко, независимо какво казал Обама.То Стандарт ойл продаваше гориво на германците за подводниците им които потапяха американските конвой, а Русия даже не стреля по тях, та какви санкции:)
26
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което е казал американският посланик е, че въпреки санкциите, Путин не се осмелява да изгони американските фирми. Всъщност не американците се натискат да работят в ***, а Путин се напъва да ги задържи. Че иначе ше ми яде Q-ra.
25
5
 
3
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До ВЪПРОСОт цялата История със Санкциите за Русия си изпатихме ние Българите - Инфлацията стигна Двуцифрено Число , Вдигнаха се Данъците и Осигуровките--------------------- Никакви данъци и осигуровки не са се вдигали, а от санкциите, които въведе Путин, даже имахме дефлация. Инфлацията от години се движи около нулата.България може само да спечели от унищожаването ***.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не го беше казал американския посланик, щях да мисля, че е руска пропаганда или както днес казваме на новините, които не ни устройват - фалшиви. След такова изказване на посланика как бихте се почуствали?Като будали.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е фалшива новина че руснак държи 10 % от феисбук. Иначе ще правим санкции!
22
1
 
8
 
! Отговори
ДО 16 преди 6 години
БГ Правителството Забрани ИЗНОСА на Зеленчуци , Консерви и Тютюн за Русия .Не пиши Фалшиви Новини .
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не инвестират в Украйна, майна? Инвестират в Китай и Русия, защото са стабилни държави, със стабилна власт. А революцийки правят при банановите републики и им вземат тръбите за газ и ще им продават скъп руски газ.
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само будали като Плевналиев , Борисов и други от дясно кълват на тая стръв. Олигарсите от Русия имат над сто милярда инвестиции в Щатите и западна Европа ........Смотани будали !! И това ако не е лицемерие !
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12. Браво , наистина е така. Големите си разпределят баницата, малките като нас ги хапят комарите.
18
4
 
4
 
! Отговори
Руска дезинформация преди 6 години
Това е фалшива новина разпространявана от продажните *** петоколонници.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много прости хора коментират. Бизнесът между САЩ и Русия изобщо не е спирал . Санкциите са един вид премахване ная конкуренцията и послушните балъци ги спазват та създалите ги да могат да си въртят бизнеса.
16
2
 
9
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 6 години
Защо ЕС е слаба дама на картата на Света ?От цялата История със Санкциите за Русия си изпатихме ние Българите - Инфлацията стигна Двуцифрено Число , Вдигнаха се Данъците и Осигуровките , Отоплението и Тока се вдигнаха с 30% в България . Месото вече е по 10 лева . Частните Банки вдигнаха Таксите .
15
13
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
АМЕРИКАНЦИТЕ СА СЪЖАЛИЛИ РУСНАЦИТЕ И СА ПОСТРОИЛИ ЗАВОД В РУСИЯ ЗА ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ !
14
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не е забранявал на БГ да прави бизнес с ***. Само че Белене и ЮП не са бизнес.
13
10
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
САЩ икономически санкции не са налагали. Джуджи забрани на народа си да вде бял хляб, но сега явно не издържа, щом отново допуска американския бизнес в Русия. Нали щяха да врътнат крана, да спрат износа на титан, да ни остъкляват..., а?
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е,Сащ е властелина на пръстена,а Мордор е Русия!Само дето Тръмп е белия магьосник!