Американски генерал се готви за война, скоро при това

Вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион била огромна
172
Американски генерал се готви за война, скоро при това
Снимка: Reuters

Комендантът на частите на морската пехота от Въоръжените сили на САЩ, разположени в Норвегия, предупреди своите войници, че предстои война, предава американският новинарски канал Fox News.

“Надявам се да греша, но предстои война“, заяви генерал Робърт Нелър.

"Вие вече водите бойни действия тук само чрез присъствието си – информационна и политическа борба“, допълни той.

Нелър подчерта, че вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион в близко бъдеще е огромна, предава "Фокус".

Сержант-майор Роналд Грийн сподели подобно мнение: "Помнете защо сте тук“, заяви той.

"Те наблюдават. Точно, както ги наблюдавате вие, те наблюдават вас. Ние имаме 300 морски пехотинци тук, но можем да съберем 3000 за една нощ“.

Предупрежденията на американските военни дойдоха само ден преди Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис да заяви пред военнослужещите във военната база на САЩ в щата Северна Каролина Форт Браг, че "буреносни облаци се събират“ над Корейския полуостров.

От телевизията не се наемат да твърдят, дали коментарите на Матис са били нещо повече от мотивационна риторика.

Пристигането на Нелър и Грийн в Норвегия съвпада с нарастването на напрежението между САЩ и съюзниците им от НАТО и Русия.

Според американски военни източници, Москва е предупредила Осло, че решението му да приеме нова американска военна част до края на 2018 година може да се отрази негативно на отношенията между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сатан@ 5 Мноого си далече от космическото оръжие . Просто два Реактивни дивизиона с БМ-21 . Само ,че техните не бяха както нашите с по две батареи с 12 ГРАДа , а с по четири батареи .Два дивизиона - 96 ГРАДа с по 40 от т.н. у нас ,,щатни снаряда ,,4 залпа за 20 минути = 15360 попадения = пепел .
94
8
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите-американци?
93
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Затова сме в 4тия свят ,светът на демокрациятя . Ха честита демокрация .
92
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно че САЩ воюваха на далеч и победиха и Япония и Хитлер. Това е страна , която разполага с огромна мощ и икономика. По-добре е дребушляцитее да си траят , за да не плачат после . Видяхме им модела на руснаците за управление 60 години ...За това сега цялата източна Европа е в 4тия свят .
91
5
 
23
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Глупости.Тоя ги е надъхвал.На САЩ им е ясно че една война с Русия няма да е като ПСВ иВСВ когато щатите воюваха извън страната си.Ако сега започне война тя ще бъде и на територията на САЩ.
90
14
 
11
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До Спрете гиНищо нема да стане руснаците си траят защото ще бойкотират световното 2018 а са наляли милиарди в нови стадиони затова си траят те затова им го дадоха да ги държат настрана до 2018 ама нещо не си опекоха нещата американосите.Мине ли световното украинците ще ядат голем бой или поне такава трябва да е руската логика ако мислят добре с главите си предполагам че трябва да опустошат Киев.Ако не го направят занчи са ***.ти!
89
4
 
13
 
! Отговори
Сатан@ 5 преди 6 години
Нека само да обясня НАЙ-ВАЖНОТО НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ.ПРЕДИ ГОДИНИ ИМАШЕ ЕДИН НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ , ТОГАВА СССР.БИТКАТА СЕ ПРЕВЪРНА В ПЪЛЕН МОР. НЕ ОСТАНА НИЩО СЛЕД РАКЕТНИТЕ ИЗТРЕЛИ НА СССР. САМО ИЗГОРЯЛ ПЯСЪК. БЯХА СТОПЕНИ ДОРИ МАШИНИТЕ. ДОРИ КАЗВАХА, ЧЕ ТОВА БИЛО КОСМИЧЕСКО ЛАЗАРНО ОРЪЖИЕ.СЕГА , ПОМИСЛЕТЕ СИ В ЕДИН МОМЕНТ РУСИЯ ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА НА САТАНИСТИТЕ? А, ТОВА ЩЕ СТАНЕ ДЕН СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧИ ТРЕТА СВЕТОВНА.ПРЕКАЛЕНО МНОГО СВОБОДА НА ДЯВОЛА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ И НЯМА Д
88
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прасчо е притиснат до стената и може да направи беля. Но по-скоро ще бъде свален от хората , както кадафи . Там вече е не търпимо .Война Сащ-Русия, не е имало и няюа да има. Всеки си знае мястото.
87
2
 
7
 
! Отговори
Сатан@ 4 преди 6 години
И така, бъдете умни. Който иска да натиска червените копчета, да стреля и убива.
86
1
 
10
 
! Отговори
Сатан@ 3 преди 6 години
Всеки сам за себе си носи отговорност. Аз спазван йерархията, но никога няма да изпълня заповед за убийство. Никога! Ще излъжа и ще кажа, че бутона се развалил, пушката е засякла и т.н. Дори не се страхувам от военен съд.Не е важно дали си добър войник. Важно е да бъдеш умен войник.
85
0
 
9
 
! Отговори
Сатан@ 2 преди 6 години
Всеки трябва сам да носи отговорност. Ако Тръмп натисне червеното копче директно отива в Ад. Ако генерал заповяда изтрелването на ракета , войника ще изпълни ли заповедта? Всички ще кажете , че ще го направи. Не е задължително. Нали се сещате, че натискайки копчето ще убиете деца, жени, възрастни хора. Струва ли си да купувате билет за Ад.Всеки сам за себе си носи отговорност. Аз спазван йерархията, но никога няма да изпълня заповед за убийство. Никога! Ще излъжа и ще кажа, че бутона се р разв
84
2
 
20
 
! Отговори
Спрете ги преди 6 години
С даването на Украйна на тежко въоражение САЩ палят нов кървав конфликт в Европа,чакат ни тежки дни заради тези и.диоти САЩ.
83
0
 
12
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Единствено има психовойна и се надяват да уплашат другия да се предаде без бой.Те една Северна Корея не смеят да нападнат а Северна Корея е нищо плюнка имат стари Миг-29 даже мисля че държат на въоръжение още Т-55 танкове ако дори не са им и основните танкове май и Миг-19 имаха.И въпреки това не смеят да ги нападнат.Нищо няма да стане колкото Ердоган ще нападне Гърция!
82
2
 
10
 
! Отговори
Сатан@ 1 преди 6 години
Сатанинска работа... Не разбрахте ли, че всяка една война е равносилна на убийство на деца и бременни жени. Войната е нищо повече от сатанинско дело.Защо не се бият помежду си богатите фамилии, принцове, политиците и техните роднини? Обикновените хора и в мир и във война пак ще са си зависими(роби).Всяка война има начало. Дали ще започне от Русия, САЩ, Китай... все тая. По-важното е кой ще натисне спусъка.Всеки трябва да носи отговорност. Ако Тръмп издаде заповед за изтрелването на ядренно
81
5
 
29
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Ми нека почне войната - тогава българският народ официално ще премине на страната на Русия начело с духовата музика
80
5
 
11
 
! Отговори
Руснак? преди 6 години
Ква война бе? Затова ли пихме шампанско като избраха Тръмп. Толкова сме некадърни за да заложим пак на куция кон?
79
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля ,че думите му са по-скоро риторика отколкото нещо реално.Ще нападнат руснаците с 3000 пехотинеца ?Те щото руснаците нямат пехота.Хах. Освен всичко останало никой няма изгода от тая война.Няма да има победители- само различен вид губещи.Икономиките ще се сринат,всички държави ще обеднеят много а и освен всичко останало много хора ще загубят животите си.Времената се промениха,не е като по-времето на ВСВ-самолети и ракети могат да достигнат всяка точка на земното кълбо.Всички го знаем.
78
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тези генералите им явно масово са на бело,намалете им бюджета харчат парите за глупости!
77
2
 
15
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Този човек, нито е луд нито е ***.Просто те, американците заработват най-добре от кръвта на другите.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полша не само си поделя Чехия с Хитлер, но и "заема" части от териториите на Вилнюс.