Прибраха се! Момичетата, изчезнали в Чикаго, се върнаха невредими

Те не са били замесвани в криминални сюжети
Обновена: 23 май 2018 07:28 | 23 май 2018 07:10, Елка Василева
161
Прибраха се! Момичетата, изчезнали в Чикаго, се върнаха невредими
Снимка: BG VOICE

Двете момичета, които изчезнаха преди близо две седмици от чикагското предградие Арлингтън хайтс са вече у дома. Това съобщи бащата на 18-годишната Велина Делчо Шентов.

Тя и 16-годишната Натали Наскова изчезнаха миналия вторник и сряда от училище и оттогава родителите и полицията ги търсеха.

Изглежда, че двете момичета са избягали от дома и не са били замесени в криминални сюжети, предаде BG VOICE. В началото на разследването полицията разпита бивше гадже на Натали, който е бил член на латино бандата Latin Kings. Момчето обаче казало, че не са заедно с нея от година и не знае нищо за изчезването.

Още по темата

"Върнаха се преди час и половина, добре са, сега хапват и се успокояват", каза Делчо Шентов.

В момента властите работят по премахването на името на Велина от списъка на изчезналите, за да може да се прибере в България за абитуриентския бал със съучениците си там. Тя имаше билет за вчера. "АЗ го отмених, но купихме друг за вдругиден и ще лети, каза щастливия баща.  - Най-важното е, че те са живи и здрави."

Детективи разпитват момичетата, а изглежда, че те са решили да се върнат, след като имената и снимките им са били обявени в телевизионното шоу за изчезнали по FOX Crime.

Двете са ученички в Rolling Medows High School и последно са били видени там - Натали във вторник, 8 май, Велина в сряда, 9 май. От дома на Натали липсваха дрехи и зелената й карта, въпреки че тя е на 16-години и не може да пътува в чужбина.

Велина обаче не беше взела нищо със себе си, а семейството й беше шокирано от нейното изчезване, защото тя имаше купен билет за България за 22 май, където да празнува абитуриентския си бал. Нейният приятел Тихомир, който живее в Лондон, разказа за BG  VOICE, че Велина имала рокля, час за фризьор и маникюр.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност дали са били изчезнали въобще или просто искат да станат известни?
61
1
 
34
 
! Отговори
българин преди 5 години
Коментарите на хората по-долу са абсолютно правилни ! Какво са правили според вас 10 дни , че и не са се обаждали на родителите си - не са били в Дисниленд , със сигурност !
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 63Че ще стават майки.
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Окей в друг сайт проверих че са изчезнали преди 8 дни новината е пусната сутринта докато се обработи в медиии става седмица. Май някой си е направил почивка без да каже на техните. Глупави момиченца.
58
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Върнаха се преди час и половина, добре са, сега хапват и се успокояват", каза Делчо Шентов....От какво са се развълнували толкова?
57
9
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
незнам кво очакваш от нация, дето има като национална ценност "преклонена глава сабя не я сече". всички "иху", иде ушев - тихо. толко сме хайдути и бабаити, насекъде. не случайно в под игото единствения дето е теглил майните на султана и се е качил на бесилото, е селския "***". щото другите са го докарали до кръчмата, и толкоз.
56
1
 
28
 
! Отговори
777 преди 5 години
За награда, че е избягала й сменил билета за бала?
55
2
 
9
 
! Отговори
ввв преди 5 години
абе пубери.Добре е , че са живи и здрави.
54
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Същите кифлета тука ако бяха щяха да им бибиткат стари чичковци със скъпи мерджани и да отиват при приятелки за два три дена щото са се скарали с техните. Тез сигурно са източили половинта спестявания на мама и тате във Вегас и са минали няколко момченца. А родителите им с тяхното " те са добри деца" напомнят на мамито и татито на някой батка дето е бутнал нечия баба по стълбите. Да си стоят в морално деградиралата държавата.
53
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма българка която навън да не "изчезне" така.
52
1
 
25
 
! Отговори
qw преди 5 години
Добра новина. Радваме се че са живи и здрави.Някой да им обясни обаче, че това което направиха е долно и гадно. Решили да отидат някъде, ок, но да оставят поне бележка че са добре и това е тяхно решение.Абе... проблеми на растежа, хормони и възпитание.
51
3
 
6
 
! Отговори
РВ преди 5 години
До Изгърбич.Е ся и подробности...картаджиите отдавна са я бак хоум я още лежат...иначе дойдат ли куките и всичко отихва за миг. Няма хън-мън. Говорим за сцени пред някой непознат,объркал се да попадне в тоя темпъл на тестостерона и прогрес на бг-имиграцията.
50
4
 
12
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
Родителите им ги попитали къде бяхте, а те са отговорили защото цяла седмица правихме кекс, кекс...
49
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алооо, простоватите граждани на Бг, вас какво ви интересува кой къде се е начесал? То бива идиотщина, но вашите коментари са срам за обществото!
48
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горките деца разгонили се кво толкоз. И те са като котенцата...
47
11
 
5
 
! Отговори
Комплексари преди 5 години
Прости сте и за това ще сте си така бедни
46
4
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Комплексарипропусна ..."или ще кажа на мама", алтъне.
45
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шетова е руска фамилия, а русначката 100% е тръгнала на бесплатен кекс туризъм.
44
7
 
28
 
! Отговори
Тишката преди 5 години
Недейте да говорите така за гаджето ми! Чухме се по скайпа и каза, че се пази специално за мен. Аз съм наточил сабята и нямам търпение да я видя на бала!
43
1
 
23
 
! Отговори
мечтател преди 5 години
представям си какви снимки и клипчета имат по айфоните тези малки кифлета....жарррр