Шокиращи кадри: Момиче бутна приятелката си от мост

Само бързата намеса на случаен мъж спасила момичето
11 авг 2018 18:22,
56


Шокиращи кадри на момиче, което блъска приятелката си от мост във Вашингтон, взриви социалните мрежи.

На кадрите се вижда как 16-годишната Джордан стои на мост над река Луис заедно с приятели. Те се опитват да я убедят да скочи от моста, но момичето се страхува и категорично отказва, разказва Bulgaria ON AIR.

Тогава един от групата я пита дали е готова и нейна приятелка я бута. Момичето на косъм се разминава със смъртта.

При силния удар с водата тя получава тежки наранявания. Оцеляла благодарение на мъж на брега, който се хвърлил в реката, за да я спаси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бутайте и бутачката по същия начин и са квит.
43
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aмерикански ***.ло.умници!Сбъркана нация!90% са толкова ограничени,че даже не можем да го проумеем от България!Всичко там е толкова изкривено,че в мозъка им навярно има долари вместо нещо друго.Да не говорим,дето периодично някой разстрелва в училищата по няколко човека.Пълна морална помийна яма!
42
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На жените всичките им работи са такива! А обвиняват мъжете в агресия и безотговорност... Мъжете поне знаят физика, математика и знаят кое може да те убие... Феминистка работа... Психопатки нещастни фригидни... Вземете си обуздайте болните амбиции, защото неинтелигентен човек с болни амбиции е страшно нещо!
41
3
 
19
 
! Отговори
Zonder преди 5 години
А тия дето я подканват с викове да скача са по *** и от тая дето я бутна. Прекалено много време отделихме за някакви разглезени богаташчета, от Вашингтон.
40
2
 
37
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Глупаво и наивно момиче, сама се е поставила в положение да пострада. Тая годзила, дето я я бутна, щеше да и скърши гръбнака от злоба. 100% женска завист.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея луди ли са да скачат от такава височина, при това че са аматьори!! Проста работа!!
38
1
 
11
 
! Отговори
до чуто от старци преди 5 години
Абе пич, тея неща не се правят от такава височина. Едно е да те бутнат от брега, а от такава височина, ако паднеш хоризонтално, все едно падаш върху бетон - натрошаваш се целия!!!
37
3
 
28
 
! Отговори
Пурко преди 5 години
Като гледам какъв бицепс има тая, която я бутна...Тая може да бута УАЗ-ка до Копитото!
36
27
 
4
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Шопски ценностиТая дето я бутнала ще прави компания в казана с русофилите в ада
35
8
 
4
 
! Отговори
До 32 толкоз да е .. преди 5 години
Не вярвам да е чак толкова глупава бръснатата да й повярва, че е за нейно добро като се има предвид, че е можела да умре. Ако беше едно ужилено коляно можеше и да мине номера. Ако искаше да я убие нарочно щеше да я удари с един камък по главата и да я зарови някъде дето няма никой, ако беше от злоба. Според мен са се напили яко и са се напушили. Алкохолът и дрогата замъгляват мозъка, ама нали който не прави тъй е ,, задръстен". Аз не пия не съжалявам, защото съм си спестил подобни ситуации.
34
1
 
11
 
! Отговори
гхж преди 5 години
От 15 метра по корем,горката.
33
7
 
31
 
! Отговори
Психологът преди 5 години
Женското съперничество е страшно! Особено, когато в компанията има и мъже! Но така е в природата! Жените често проявяват спонтанни първични реакции.
32
6
 
22
 
! Отговори
Чуто от старци преди 5 години
В миналото е имало такъв способ да накарат човек да се научи да плува.Когато децата отивали да се къпят в някой вир и някое дете кажело, че не може да плува, останалите го хващали и го блъскали във водата, дори и то да се съпротивлява.Ако блъснатото дете не изплува над водата, някои от най-големите скачали, за да го извадят.Старците твърдят, че повечето хлапета изплували сами, в това време скачали и други, за да им помогнат да се крепят над водата.Това е много рисковано, според мен.
31
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали има случаи и мъж да постъпи така с друг мъж или това е женски специалитет?
30
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившите съученички, дори и след много години да се срещнат, веднага започват да си споделят и да клюкарстват, все едно, че вчера са се видели за последен път.
29
4
 
7
 
! Отговори
Мъж ли си или жена? преди 5 години
До По добре сам отколкоПреди време прочетох нещо интересно за разликата между мъжката и женската психика - за допитване, направено сред съученици след 10 или 15 г. раздяла. Оказва се, че мъжете, след като попаднат на ново място, си намират с кого да пият бира и започват да приемат като приятели тези свои познати. След години, срещнат ли съученик, вече са се отчуждили.Жените, които са се разделили след абитур. бал,отивайки в различни колежи, срещнат ли се след години, веднага започват да
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А Сега врагове ли?Може блъснатата да е наивна и глуповата и другата да успее да я убеди, че го е направила за нейно добро. Има много нагли хора и успяват да наглеят, защото има наивници да им вярват!
27
1
 
16
 
! Отговори
По-добре умен враг-2 преди 5 години
Но нали само минути преди това въпросната приятелка я беше видяла, че върви накуцвайки, защото навехнатият крак все още я боли?От глупост ли постъпи така тази жена? Или изпитва притаена злобичка спрямо другата, която - в интерес на истината - е и по-хубава, и по-заможна, и по-успешна в кариерното си развитие?Не знам каква е причината, но пред очите ми можеше да стане сериозен сакатлък, ако контузената не беше успяла здраво да се хване за парапета.
26
3
 
18
 
! Отговори
По-добре умен враг, преди 5 години
отколкото глупав приятел.Пред очите ми жена в зряла възраст обясняваше, че я е страх да стъпва само с контузения си крак на стъпалото на стълбище и, още преди да се доизкаже, нейна приятелка я дръпна рязко надолу. Видях как контузената залитна, по инерция стъпи само на навехнатия си крак на следващото стъпало и той се изви неестествено. Добре, че тя успя здраво да се хване за парапета. Приятелката й се извини и каза, че искала да я накара чрез изненада да преодолее страха. -- Продължавам --
25
1
 
15
 
! Отговори
А Сега врагове ли? преди 5 години
След тая случка двете момичета сега ще се мразят до края на живота си.Дори семейството на виновното момиче да платят много пари, такова нещо не се забравя. За дребни неща хората се намразват, дори да не е нарочно да я е бутнала , как ще се докаже?