Тръмп: Свалят ли ме от власт, пазарите ще се сринат!

"Как може да бъде свален някой, който върши супер работа"
23 авг 2018 21:25, Елка Василева
50
Тръмп: Свалят ли ме от власт, пазарите ще се сринат!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, БТА

Ако ме свалят от власт, пазарите ще се сринат, заяви днес американският президент Доналд Тръмп след изказване на бивш негов адвокат, обърнал се срещу него, предаде Франс прес.

"Ако някога бъда свален, мисля, че пазарите ще се сринат и всеки ще стане по-беден", каза Тръмп, отговаряйки на въпрос в предаване на телевизия "Фокс нюз".

"Не знам как може да бъде свален някой, който върши супер работа", добави той.

Още по темата

Примката около президента се затяга, след като бившият му адвокат Майкъл Коен заяви под клетва, че по настояване на Тръмп е купил мълчанието на две предполагаеми негови любовници, "за да повлияе на изборите" през 2016 г.
Коен, обвинен в нарушаване на закона за финансиране на изборите, сключи с властите споразумение да се признае за виновен, което може да го принуди да сътрудничи на специалния прокурор Робърт Мълър, разследващ дали е имало руска намеса в американските президентски избори.

Белият дом вчера вече увери, че Тръмп "ни най-малко не се се тревожи" от евентуални разкрития, които би могъл да направи Майкъл Коен.

В същото интервю за "Фокс нюз", заснето вчера, но излъчено днес, президентът изрази съчувствие към бившия ръководител на предизборната си кампания Пол Манафорт и каза, че ще продължи "да не се ангажира", посочва Ройтерс, цитирана от БТА.

Тръмп каза, че уважава Манафорт за свършената от него работа за видни политици републиканци и отбеляза, че някои от нещата, за които хвърлят обвинения върху него, върши вероятно всеки консултант и всеки лобист във Вашингтон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
6
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Нема как да те свалят, Дончо, щото лично Путин те е назначил.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей голям късмет изкараха САЩ с Путин. Добре че беше той да им назначи президент. Ако не дай си боже американските русофоби свалят Тръмп, Америка няма да издържи и 24 часа.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха-ха 34Когато Господ е решил да затрие тази краварска "империя на злото", НИЩО НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ!!!!! Още повече човешки из-ро-ди от типа на олигарси и финансови мошенници!!!! Мддддаааа..............СЛАВА БОГУ, ВСЕКИ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО!!!
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евала баце , мачкай
28
3
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
И тоя не го слуша главата...Требе да е братчед на Жоржи Ганчев
27
2
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тръмп е последната надежда на бяла,работеща Америка!Не че има гаранция,че ще я спаси,но все е нещо.Ако успеят да го свалят,краят на САЩ като световен господар е сигурен.Но едва ли ще стане-Ротшилд си знае работата.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От свалянето на Тръмп печелят само демократите и феминистките, което си е едно и също. Което значи, че Тръмп е добре където е в момента.
25
15
 
3
 
! Отговори
Германофоб преди 5 години
От свалянето на Тръмп печелят немците.За да могат да окупират отново света с извратените си идеологии тези гнусни мижетурки тези ....***.ениуей Та немските мижетурки очакват падането на бай Тръмпи за да си закрепят загниващата нискотехнологична индустрия при която иновациите изобщо не са на дневен ред!.
24
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тромпетов идеология: ако спечеля печеля само за мене си, ако загубя всички губят, или с три думи: след мен потоп. Поредния полуидиoт, който се мисли за велик. Един вид аз ще фалирам държавата и след това ще си тръгна.
23
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Донито е голям пич! Няма друг до сега който да е спазвал обещанията си като него! Давай Дони мачкай здраво, ние днакоплатцитр сме с теб!
22
0
 
9
 
! Отговори
До Валентина преди 5 години
Ваентине валентине т.ъ.п си валентинеAIPAC заринаха Тръмп с долари за неговата кампания. Не знаеш какво е AIPAC ли? "Американско-израелски комитет по обществени въпроси" Натаняху имаше 17 оваций в американския конгрес ама не пляскания а всички на крака. Нали щото тоя няма началник. И щото няма какво да ми кажеш ще изплюеш че съм гербарист нали..!.
21
14
 
12
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Гледам разни герберушки из форума се опитват да сравняват мутротиквата с Тръмп. Само дето Тръмп не чака шефовете да му нареждат, не чака да го галят по плоска главица, не чака да види накъде духа вятъра за да си нагласи позицията. Тръмп е водач и е готов да се изправи срещу всички и всеки, но няма да продаде страната си. само полу ид иот може да търски прилика между мутротиквата и Тръмп.
20
13
 
11
 
! Отговори
555 преди 5 години
Ердоган ще му види сметката. Хахахаха
19
8
 
11
 
! Отговори
Какво направи? преди 5 години
Прави каквото обещаваше. И-сделка за млрд съсСА, подгони натовци да вдигат парите за американски оръжия, раздели момичета от момчета в тоалетната в училище,завещано от Обама. Май това последното не могат да му простят.
18
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е типичният Боко Банкянски.Преди нега САЩ не е съществувал и ако си отиде то САЩ си заминава с него.Как тоя *** електорат избира такива неграмотни и *** хора просто не е за вярване.Явно опростачването е повсеместно и нещата отиват "На изуй ***" както казват старите хора.
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазарите са преживяли много по-големи сътресения от един Тръмп.
16
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И никой няма да се изненада, то се знае че оранжевия балон ще се пръсне като кърлеж само е въпрос на време .Само че докато се пръсне, да не му изтече мандата.
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-накрая всички ще си отдъхнем от този неpeз!
14
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 12И какво му е болното на мозъка, има пари, хубава жена и е президент на Сащ. А ти пишеш с главни букви. Ха сега да преценим кой е по-болен мозък.
13
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съсипе ли Русия и Турция ще го призная.