Американско селфи... Борисов с нашенци: България се подобрява!

Премиерът се похвали, че дълго е разговарял с българите в Ню Йорк
Обновена: 27 сеп 2018 16:27 | 27 сеп 2018 13:15,
222

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се похвали от профила си във Facebook със срещите си с българската общност в Ню Йорк.

"Разговарях с българската общност... Хората се интересуват и питат какво се случва у нас. По-голямата част считат, че е видимо това, което се прави в страната и че България се подобрява. Разбира се, ние си знаем, че още повече трябва да се работи за върховенството на закона и за развитието на икономиката. Обясних какви мерки предприемаме в тези посоки", написа той.

Очевидно освен разговори с нашенците зад Океана, министър-председателят ни е позирал и за десетки снимки и селфита, а коментарите в профила на премиера са разнопосочни – от обич към личността му до заклеймяване на действията му.

Янка Григорова например пише: Хората навсякъде го Обичат!💞Защо писаха че българската общност не желае да се види с Борисов?😐

Маргарита Данева: Да си говорят каквото искат за Борисов. Видно е, че хората го обичат.

Petra Naydenova: Bravo General Borisov!

Hrisi Reilly: Уникален.❤ Респект.

Sevgin Mustafov: Бойкоо остани си там

Галина Синева: Прекрасно, топ гън Прайм министър! Вашите знаят ли?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
11
 
12
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Нашенци навън - "Боко ме кефи, че гласувам за него, а о българия да се оправат"
128
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там е работата не се строи ,а се имитира строителство .И се харчат пари без съответнияконтрол . И никой не твърдиче трябва да бъде сменен отбсп . Реално погледнато бспим е помагач и съучастник .
127
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 76 Прочетете икономическите анализи може и на чужди автори къде сме ние сега по: смъртност / имаме ли естествен прираст/, по млади хора напуснали през последните години страната - защо, по производство на селско стопанска продукция - внасяме всичко от домата, гроздето , месото , яйцата ... и какво ли не, по произвозводство на ел. енергия и колко изнасяме , за производство на стомана няма да говорим. Вижте от 1989 г. насам - прехода които няма край по повечето българи.
126
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се държи такъв неадекватенчовек за премиер е престъпление .Колко човека се бяха запалилизаради него ? Защо не си направиселфи с тях като горяха ? Явноискат да стане гражданска войнакато в Украйна за да се отървемот престъпната шайка герп .
125
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОРИСОВ ВЕЛИК, не - СВЕТОВЕН !
124
12
 
18
 
! Отговори
рер преди 5 години
историческа среща на Тръмп с Борисофффффффффф мухахахах
123
11
 
32
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Боце, я като се прибереш, подай си оставчицата и коментар 132, говори за борисов, че е едва ли не велик. Но аз само ще посоча, по времето на борисов 3 са усвоени около 50 милиарда, заемът, фалит на КТБ, търговски регистър и фалит на застрахователното дружество. Говори същият съгражданин, че бсп/бкп крадат и разсипват, не ги защитавам, но това ако е строеж, здраве му кажи. И по времето на герб, за паднахме под 7 милиона, още един "успех" на герб.
122
36
 
14
 
! Отговори
Управление след 1990 преди 5 години
БКП/БСП управлява 10 г. - падение, падение и пак падение!!! Беднотия, фалити и мафия! След тях, всеки път е потоп!!!ГЕРБ управлява 8 г. - възход, възход и пак възход!!! Всеки път всичко започва от нулата, след всяко управление на хищниците от БКП/БСП, които ограбват и унищожават България. При ГЕРБ непрекъснато се строи - магистрали, улици, пътища, спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции, паркове и др..Други партии управляват 11.5 г. - не се сещам за нищо направено!!!
121
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-успешния Премиер на България за 21 век...Жив и здрав да е и да управлява още 2 мандата.
120
21
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
И Нинова иска... - ама няма...
119
11
 
36
 
! Отговори
Oleee преди 5 години
Поредното доказателство, че дори и да си имигрирал от България, по-умен не си станал. Само не мога да разбера, след като тук цъфнахме и вързахме заради тиквата, тия папагали що не се върнат да му берат плодовете? НЕ става така скъпи *** - вие да гласувате за тиквата, а ние да му сърбаме попарата!
118
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абре само тетки и няколко млади граждани които майките им са ги докарали с марш пред строя! А на бас че Азис събира повече "интелектуалци".
117
11
 
41
 
! Отговори
Спиро преди 5 години
Видяхм колко е обичан Тиквун, като беше в Лондон, *** го хората там. Снимал се сега с няколко симпатизанта от посолството в САЩ със сигурност специално подбрани за целта. И с Бог да се снимаш Кратуно си заминаваш, рейтинга пада главоломно, процентите на ГЕП също, а и много от гласувалите за теб започнаха да проглеждат и на следващите избори ще ти забият един хубав БОЦ. А после дано съд и затвор за всички простотии, унижения и бели които натвори откакто си в политическия живот на България!
116
11
 
29
 
! Отговори
Хана преди 5 години
Борисов като децата си. Още колко селфита смяташ да си направиш. За Коледа ти предлагам да се снимаш с Дядо Коледа. От сега ще станеш известен даже на децата.
115
7
 
31
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Ха-ха-ха-ха, Смях... Снимки с герберският актив в Ню Йорк. Десетки снимки... Само толкова ли? Ако Борисов, бе върхът на всичко, трябваше не сто, не хиляда, не десетки хиляди,а цялата общност в Ню Йорк, да се изпотрепе да се снима с него и това да влезе в световните новини. Десетки.... Хахахахахахахаха и няколко коментара;))) Севдалинке, Севдалинке, личи си, че арнаут, та е правил. Един пиар, не можеш да вържеш кът хората!
114
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много "хубави" снимки! Изключително "хубави"! Исторически! Всички го обичат. :)На Снимка 16, Боко е даже с една българка от Столипиново. :)
113
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До П.Петров 122Айде сега спортна злоба че Ненка не е с него! То аслъ пълно с червени *** и от двете партий с един корен БКП!
112
7
 
48
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Борисов е ***, нагъл, позьор, лъжец и страхливец или с две думи казано - селски тарикат!Клакьорките от България ли си ги е взел или от посолството са му намерили на почасово заплащане ?За сураттефтера е ясно, че герберастките калинки са задъжени да го "лайкват" и пишат позитивни коментари, за да му поддържат балонното его.
111
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези нашенски чужденци да не си ги кара от тук със самолет ?? МИРИШЕЕЕЕЕ
110
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тоя и със дявола ще се снима само да е в мeдиите, тия там са *** ако избягаме всички в САЩ тоя какво дедовия ни ще управлява тука що не разговаря с хората и ходи с 200 човека охрана.