Американско селфи... Борисов с нашенци: България се подобрява!

Премиерът се похвали, че дълго е разговарял с българите в Ню Йорк
Обновена: 27 сеп 2018 16:27 | 27 сеп 2018 13:15,
222

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се похвали от профила си във Facebook със срещите си с българската общност в Ню Йорк.

"Разговарях с българската общност... Хората се интересуват и питат какво се случва у нас. По-голямата част считат, че е видимо това, което се прави в страната и че България се подобрява. Разбира се, ние си знаем, че още повече трябва да се работи за върховенството на закона и за развитието на икономиката. Обясних какви мерки предприемаме в тези посоки", написа той.

Очевидно освен разговори с нашенците зад Океана, министър-председателят ни е позирал и за десетки снимки и селфита, а коментарите в профила на премиера са разнопосочни – от обич към личността му до заклеймяване на действията му.

Янка Григорова например пише: Хората навсякъде го Обичат!💞Защо писаха че българската общност не желае да се види с Борисов?😐

Маргарита Данева: Да си говорят каквото искат за Борисов. Видно е, че хората го обичат.

Petra Naydenova: Bravo General Borisov!

Hrisi Reilly: Уникален.❤ Респект.

Sevgin Mustafov: Бойкоо остани си там

Галина Синева: Прекрасно, топ гън Прайм министър! Вашите знаят ли?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
9
 
21
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Списъкът на червените милионери ограбили България непрекъснато нараства. Малка частичка от него: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Б.Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Д.Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Премянов, Баневи, Миню Стайков, Ветко Арабаджиев, Пейко Янков, Бенчо Бенчев и още много, много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите и изк.укали червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП.
148
21
 
18
 
! Отговори
До 110 преди 5 години
"БЪЛГАРИЯ НЕНАВИЖДА бойко борисов и герб !" Ха-ха-ха!!! Кой го казва??? България и Европа обичат ген.Бойко Борисов и ГЕРБ!!! След 3 години се очаква кабинет Борисов 4.
147
9
 
35
 
! Отговори
Добре дошли обратно преди 5 години
Ами заповядайте в тази подобрена държава. Пътища с проблеми, пренаселени от трошки, магазините пълни с некачествени стоки или с изтекъл срок, дрехите и обувките -грозни и скъпи, сметките за живот- необосновано високи, здравеопазване и работа-само за наши хора, и крадене-от всякъде и от всичко. Нищо не се е променило, само е покрито с цветни бои и са монтирани безброй рекламни съоръжения.
146
9
 
33
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
120-килограмов (правещ се на) мъжага с манталитет на първолаче.Боже, опази България, че ние самите явно не можем я опази.От тая алчна, некадърна и корумпирана пас-ми-на.Начело с КАПО ДИ ТУТИ КАПИ.
145
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реално по Бойко тук плю'ят само настоящи,бивши и бъдещи пандизчии...
144
38
 
12
 
! Отговори
В България е добре преди 5 години
Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.
143
9
 
46
 
! Отговори
Литератор преди 5 години
Да, харесват го, но простаците...
142
10
 
45
 
! Отговори
ядосан преди 5 години
Нито една сфера от обществения живот не е в ред, те говорят за подобрение!?!?!
141
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Определено мошениците и крадците живееха по-добре при БСП.Сега този комфорт им липсва и се вижда много ясно от "мненията " им тук...
140
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов с нашенци: България се подобрява!---------Попитали Песимист и Оптимист - Как живеете?Песимиста отговорил:- По-зле от това не може!А, Оптимиста отвърнал:- А, може, може!
139
10
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов вместо да докара някоя друга чужда инвестиция ,от кумова срама ,че срина тотално инвестициите....наш *** все едно участва в селфи конкурс или се е хванал на някакъв бас с Цвинокио колко хора ще издебне за снимка....били те и восъчни кукли някви хахахаха пълен провал като политик , пълен провал като мъж
138
9
 
54
 
! Отговори
Тиквата от Банкя преди 5 години
С подбрани нашенци, получили изрична покана!
137
10
 
25
 
! Отговори
Огледалце за Баце преди 5 години
Така и не каза, кого вижда в огледалото (Пеевски).
136
7
 
34
 
! Отговори
хммм.. преди 5 години
Гледам физиономиите на нашите съотечественици и се питам, ние европеиди ли сме или просто лека полека си заприличваме на семити - араби?!?!
135
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Such a shame for Trumpto have photos togetherwith a criminal fromBulgaria .
134
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно се е видял със щерка си ,жена си и техни друзя - все отрочета на "куфарчетата" .България се "оправа" ,ама парата и децата в Сащ !
133
11
 
39
 
! Отговори
ИВО преди 5 години
ЗАЩО НЕ ИМ РАЗКАЗА,ЧЕ ВЗЕ ПЕНСИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ ЗА ДА УВЕЛИЧИ НЕГОВАТА И НА ШАИКАТА КРАДЦИ ОКОЛО НЕГО. *** СЕЛСКА,КРАДЛИВА
132
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много го искат тоя Кокал- Властта ... Личи си от форумните паpaзити които всеки ден провокират с Tъпи мнения тук.
131
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е направил грешка , че се снима с престъпницив ООН . Но минава време иму показват снимки отминали времена , които по-добре да не е правил . Нямада му е за първи път .
130
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така Бойче...Да се пукат от яд тpoловете тук...