Журналист от CNN се спречка с Тръмп. Без акредитация!

Джим Акоста с допълнителен въпрос към президента и...
Обновена: 8 ное 2018 09:02 | 8 ное 2018 08:50, Петя Славова
25
Журналист от CNN се спречка с Тръмп. Без акредитация!
Снимка: БТА

Белият дом прекрати временно акредитацията на кореспондента на CNN в американското президентство, предаде Асошиейтед прес.

Решението бе взето след разгорещен спор вчера между Джим Акоста и президента Доналд Тръмп.

По време на пресконференция Акоста се опита да зададе допълнителен въпрос на държавния глава на САЩ за кервана с мигратни, движещ се от Латинска Америка към южната граница на САЩ, но Тръмп реши да не отговаря и заяви: "Достатъчно!"

Сътрудничка на Белия дом се опита да вземе микрофона на журналиста, но опитът й се оказва неуспешен.

Прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс обвини Акоста в неприемливо поведение спрямо сътрудничката на Белия дом, която се опита да му отнеме микрофона.

Журналистът потвърди в Тwitter, че знае, че е лишен от достъпа си до Белия дом, предаде ДПА. Т

ой неведнъж е влизал в спорове с президента. Си Ен Ен веднага подкрепи журналиста си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
BG преди 5 години
Съветски американски щати.....
21
2
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ЦИОНИСТИТЕ НЕ МОЖАХА ДА СИ ПРЪКНАТ ПРЕЗИДЕНТ/ХИЛИХИЛИРИ/ И СЕГА ВКЛЮЧВАТ ВСИЧКАТА СИ ГАДОСТ ,ЧРЕЗ ХОЛИВУДСКИТЕ " ЗАВИСИМОСТИ " И ВЛАДЕНИТЕ МЕДИИ !? НЕ БЪРКАЙТЕ ЕВРЕЙСКИТЕ ШАТСКИ СТРАДАНИЯ СЪС СТРАДАНИЯТА НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕМОКРАТИ !!!!
20
0
 
2
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Няма начин да не е изпратен от Русия !
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво не разбирате? СNN е пропагандния канал на демократите, а Fox News е пропагандния канал на републиканците.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дали колегите му ще го подкрепят, като спрат да посещават пресконференциите на тръмпи, или са прекалено гладни за сензации и клюки?
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15 и 16При такива пресконференции има протокол. Задаваш въпрос и ти отговарят, ако му откажат да отговорят или не коментирам просто се минава нататък. Не можеш да се държиш като на селски събор. Това е въпрос на възпитание. А дали ще отговори президента или не е проблем на президента. А относно умните и красивите - това го видяхме в България и либералните течения в Западна Европа. А не мисля, че градовете с най-голям брой гета, цветнокожи, престъпления и нелегални са най-умните
16
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 5 години
там е е...бати и демокрацията!
15
2
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
не интелигентните, а държащите на всяка цена да изглеждат много интелигентни, което е друго.
14
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А голямата част от медиите са открито "демократични" и подкрепящи Обама, Клинтънови и др."Просто интелигентните хора не харесват Тръмп. Това е. Толкова е просто и логично.
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи излиза, че не тя (сътрудничката) е с неприемливо поведение, защото се опитва да отнеме микрофоните от журналистите, а журналистът бил с неприемливо поведение за това, че не и го е дал, при условие, че тя няма право да го взима.Странна "демокрация" стана в САЩ. По-скоро вече ми изглежда като диктарура по-скоро.
12
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторката да прегледа клипа. Няма спречкване с Тръмп, а журналиста просто търсеше провокация и поведението не съответства с протокола. Типично в стила на CNN и то точно по-темата за кервана. Тази тема я размятаха за да плашат по време на изборите. А голямата част от медиите са открито "демократични" и подкрепящи Обама, Клинтънови и др. Както май и този сайт и повечето такива в България, които открито пишат н една посока.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрация?
10
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не защитавам медийте, но хегемонът, гълъбът на мира, носителят на светлина и справедлиовост, демокрация и свобода на словото, обвини Акоста в неприемливо поведение спрямо сътрудничката на Белия дом, която се опита да му отнеме микрофона и по този начин да му затвори устата, за да не досажда с въпросите си на ядосания кандидат световен диктатор.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На практика никъде по света няма демокрация! Всичко се свежда до едно завоалирано робство.
8
4
 
10
 
! Отговори
Брадвата преди 5 години
Те това е "демокрация", почти по български.
7
1
 
30
 
! Отговори
До 7 Ха-ха преди 5 години
Всичко е пропаганда, това не си ли го разбрал още?СНН манипулират обществено мнение, немските ТВ-та постоянно изопачават факти и пускат селективна информация, RT е в постоянно анти-западна пропаганда, БГ-медиите също пи шат само платено... Света е една ко4ина, в която "журналистите" са просто стока - купуват се и се продават. Идеализма отдавна е останал в миналото.
6
1
 
20
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
"опита да вземе микрофона на журналиста, но опитът й се оказва неуспешен." а беше неуспешен защото я бутна по ръката и дръпна обратно микрофона - абсолютен ***. Жалко, че и в САЩ свободната преса отдавна я няма - иначе този щяха да го разнасят 24/7, но сега казват бил журналист - дълбаят дъното.
5
5
 
37
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Погледайте малко CNN и ще ви стане ясна картинката-24/7/365 нон-стоп плюене по Тръмп.Тия сигурно не спят...То вярно и Тръмп не е много стока,ама CNN си е направо пропаганден рупор(на Сорос и сие).
4
3
 
27
 
! Отговори
Имам преди 5 години
чувството, че след Ким Чен Ун и саудитското кралско семейство, на най-голям медиен комфорт се радва бат Байко. Към него всички въпроси са много добре премерени.
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах клипчето Не съм привърженик на Тръмп ,но тоя акоста бати царву*а ,то не го пита въпрос А по скоро първо пита ,въпрос след това си изказва мнението на висок тон по скоро като критика ,това не е журналистика ..Трябваше да го изхвърли охраната тоя акоста