Горе ръцете: Босо 2-годишно се предаде на щатската полиция?!

Момиченцето е заснето да върви с вдигнати ръце към униформените
22 яну 2019 17:15,
39

Момиченце на 2 годинки се предаде на полицията сам само, след като арестуваха родителите му.

Властите във Флорида се отзовали на сигнал за въоръжен грабеж, който се случил миналия четвъртък.

Полицаите спрели пикап, в който пътували заподозрените 38-годишен мъж и 34-годишна жена, съобщава Bulgaria ON AIR.

След като двамата са били арестувани от властите, от автомобила излиза 2-годишно момиченце, което започва да върви босо с вдигнати ръце към служителите на полицията. Всичко това е заснето от поставените камери на светофарната уредба, а кадрите обиколиха социалните мрежи.

От тяхната перспектива обаче историята изглежда малко различна. Не се виждат задържаните родители, а детенцето върви срещу въоръжените полицаи съвсем само, които са насочили пистолетите си към него.

Заради недоразумението от полицейското управление пускат видео от същата случка, но погледната от друг ъгъл, където всъщност става ясно каква точно е истината.

Полицаите са насочили оръжията си към превозното средство, а освен това се чуват и думите на органите на реда: "Добре си миличка, ела тук, свали си ръчичките!"

На задната седалка на пикапа е бил намерен пистолет, който по-късно се оказал играчка. Полицията е установила извършителите.

Бащата на 2-годишното момиченце, заедно с още един мъж са били задържани. На майката е било дадено позволението да се грижи за детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 31Дрън-дрън, ярина!Едно дете на две години не може да има никакъв респект пред закона, просто защото физиологически не е способно! Но има вроден инстинкт, че човешкият живот не струва пукната пара! Това американците го имат по рождение!!!
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детето съвсем съзнателно се предава на Полицията,то е знаело че мама и тати правят лошо.Нарича се респект.Дори и тези които са тръгнали срещу закона,възпитават децата си на респект към закона.За неподчинение .....???????? Знаете за какво иде реч.Та нашите ,,мурджовци'' ако попаднат в ситуация,ще ги свалят още преди да са посегнали на закона.Законът е за всички.В Америка се свалят Президенти,да не говорим за министри и други.Така че това дете е пример,каква репутация има американският полицай.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24ШШШШШШШТ! Не може, да караш логика и разум в тази секция, не е разрешено! МАРШ!
24
2
 
0
 
! Отговори
Thug Life преди 5 години
Respe7!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От малки ги учат там и ги респектират! Може би са нямали подходящия размер белезници, иначе като нищо щяха да я закопчеят малката! Не си играят там !
22
0
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МНОГО Е СЛАДКО ДУШИЧКА :D
21
1
 
21
 
! Отговори
басССи преди 5 години
Направо ми развалихте вечерта!!!
20
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много вероятно е малко преди това поне един отродителите му да е излязъл с вдигнати ръце.Детето просто го е имитирало/подражавало, коетое естествено на тази възраст.
19
25
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Това е ужасяващо и не е никак забавно.В тази дълбоко сбъркана държава САЩ явно първото нещо, на което учат децата е да се предават и да слушат полицията.Преди да е казало "мама" малкото американче вече знае да вдига ръце и да се предава на властите.Мнооого сбъркано !
18
1
 
24
 
! Отговори
истина е преди 5 години
От малки знаят ,че ще ядат лобуут , и спазват закона ,а тук шведите бит полицаите като улични ***
17
6
 
22
 
! Отговори
леле преди 5 години
Това е САЩ ! Какво чудно има ?
16
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На задната седалка на пикапа е бил намерен пистолет, който по-късно се оказал играчка."Добре, че не е излязло с пистолета, че и там главата на американския ушев дрънка на кухо. Няма да е първото застреляно дете там с пластмасов пистолет.
15
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За всеки случай да разпитат малкия престъпник. С тая русата коса може да е руски шпионин или по-лошо- руски вундеркинд-хакер.
14
14
 
9
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 5 години
Понеже американците не искат да променят конституцията в която всеки може да си купи огнестрелно оръжие без разрешително се налага да обучават глупавата си полиция да стрелят без да мислят много. Но насилието поражда само повече насилие. Да се бориш срещу огъня с огън е глупава поговорка която важи най-вече за животинския свят. Американците се въоръжават до зъби за да се пазят от нашествие което никога няма да дойде отвън, но ще започне от вътре с всичките им оръжия. Полицията ще е безсилна тога
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бетер турски сериал
12
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там можеха и да го застрелят. Ще кажат, че е бръкнало в гащичките си и полицаят помислил, че ще извади пистолет.
11
1
 
34
 
! Отговори
Междузвездни преди 5 години
Някъде в една далечнагалактика, в еднадалечна държаваПолицай спира съмнителни елементи:-Дайте си документите.-На къф ми са прайш ***? Ко куту си полицай? Ся ша извикам ората от маалата и ша та напраим на туршия.
10
0
 
21
 
! Отговори
97481 преди 5 години
Душичка
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че не е имало пистолет-играчка, че знаем колко им е акъла на куките там.
8
3
 
17
 
! Отговори
Do 7 преди 5 години
Полицай в Америка има право да използва оръжието си само ако се чувства застрашен а НЕ защото не изпълняваш заповедите му, виждаш ли разликата простоватиий? М?