САЩ ще удари черен печат на още българи заради корупция?

Съдия Миталов бил само първият от списъка
Обновена: 10 фев 2020 13:46 | 10 фев 2020 13:36, Камелия Цветанова
400
САЩ ще удари черен печат на още българи заради корупция?
Снимка: БГНЕС

След като преди дни САЩ наложи забрана за влизане в страната на съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов, уличен в корупция, посланикът на страната Херо Мустафа обяви, че той  е само първия от списъка.

"Борбата с корупцията е важна. През миналата седмица САЩ издаде забрана на едно име, но няма да е последното. Стъпка по стъпка, малко по малкотоа", коментира тя.

Още по темата

"Нищо не е направено за една нощ, но аз вярвам, че тази красива страна има бъдеще", каза още Херо Мустафа.

Заради решението на САЩ да забраняват достъпа до страната на съдията Андон Миталов, правосъдният министър Данаил Кирилов предложи на ВСС да го освободи от поста.

Сред мотивите си Кирилов посочи, че Миталов е нарушил законите, като е разрешил на бвинения в шпионаж Николай Малинов да пътува до Русия, за да получи награда от президента Владимр Путин, при положение, че има забрана за напускането на България.

А от днес в България е първият заместник помощник секретар в Министерството на финансите на САЩ Пол Ахърн е на посещение в София.

Той ще се срещне с представители на българското правителство. Разговорите ще се фокусират до голяма степен върху сътрудничеството в областта на борбата с прането на пари и финансирането на тероризма.

От вчера в София е и заместник помощник държавният секретар на САЩ Матю Палмър. Той е в България, за да се консултира с българското правителство за Западните Балкани като продължение на успешния стратегически диалог на високо ниво, който започнахме миналия месец, информират от дипломатическата мисия на САЩ в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Облъчват ви за пореден път. Народ мисли за надъшния днес, с какво ще нахрани децата, а не за чорбаджията. Нищо няма да се случи. Гарван,, 2,, око не вади. Ще дойдат другите и ще им се размине. Помним цветанов, натръшкани по земята и днес по разни кабелки ръсят глупости и нападки.Смяна на чипа, каза го при слави, спортист и треньора.. Не само лъскави улижи, коли, а и промяна в мисленето. Той станал по на 50,60,70,80,как биха се променили, а и извън България повечето не са излизсли. Задръстени,
313
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
314/319Ще прегракнеш бе тавариш....
312
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политбюро трябваше да увиснат на стълбовете пред народното събрание за да няма малиноФчета.
311
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДрОгаре свиквате ли с реалности......ще ви отнеме 30/35 години......свиквайте.
310
1
 
5
 
! Отговори
Mай преди 4 години
Не 5000 ами 1милион ще скочат за тия които продължават да мачкат народа.
309
2
 
11
 
! Отговори
СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ преди 4 години
С този закон само преди година караха животновъдите да се пререгистрират. Много го направиха и изхарчиха много пари, сега пак ново двайсе, старите регистрации се отменят, а нови да се правят. ГОСПОДА ОЛИГАРСИ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗИСКВАТЕ ОТ ЛАКЕИТЕЕ СИ В ПАРЛАМЕНТА ДА СЪСИПВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НЕ СЕ ЛИ НАГРАБИХТЕ ДОСТАТЪЧНО?
308
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българския народ от данъците си плаща огромна вноска в Европейския съюз. След това по-голямата част от тази вноска под формата на еврофондове отива за едрите капиталисти-олигарси. Те, както Васил Божкав през цялото управление на ГЕРБ са безконтролни, никой за нищо не ги контролира а после, като станат неудобни някому като Божкав се сдобиват от раз със седем обвинения? ТОВА ЛИ Е ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА? ЗАЩО ПРАВАТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ СА ПОГАЗЕНИ НОНСТОП? НЕ Е ЛИ ДОСТА ПОСКЪПНАЛО СВИНСКОТО СЪС 60
307
2
 
12
 
! Отговори
СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ преди 4 години
Някой провери ли как в Брюксел е отчетено че 27000 прасета са умъртвени и обезщетения платени, в едра ферма, а после се оказва че 13000 бяха намерени от телевизиите живи и здрави????МАХНЕТЕ СИ КАРТЕЛНИТЕ РЪЧИЧКИ ОТ СВОБОДНАТА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. КОНТРОЛИРАЙТЕ СИ БЕЗКОНТРОЛНИТЕ ЕДРИ ЖИВОТНОВЪДИ А НЕ ДРЕБНИТЕ И СРЕДНИТЕ.КАКВО ВЪРШИ БЕЗОБРАЗНО РАЗДУТИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ? НАД 50 ПРОЦЕНТА ОТ ЖИВОТНОВЪДИТЕ ФАЛИРАХА, ЗАЩО ПЕРСОНАЛА НА ЧИНОВНИЦИТЕ САМО РАСТЕ? СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА!!!
306
1
 
5
 
! Отговори
Аз имам 10 годишна преди 4 години
Виза за САЩНе е проблем да се вземе стига да ти се ходи тамБил съм само два пъти там защото ми идва далече А понеже сами не можем да се оправим ни у правят я турци я *** я американци
305
1
 
5
 
! Отговори
СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ преди 4 години
ЗАКОНОПРОЕКТА Е ПРИЕТ НАБЪРЗО БЕЗ ДИСКУСИЯ, НЯМА НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ НА ВЕТЕРИНАРИТЕ, СТОПАНИТЕ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗБИРАТ ДОБРИ ЛЕКАРИ А СЛУЖЕБНО ЩЕ ИМ БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЯНИ МЪРЗЕЛИВЦИТЕ КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ЛЕКУВАТ ЖИВОТНИТЕ. ЧОВЕК СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ЛЕКАР, КОЙТО Е ОТКАЗАЛ ДА СЕ ЯВИ ПРИ ТЕЖКО РАЖДАНЕ НА КРАВА, ТЯ Е ПОЧИНАЛА С ТЕЛЕТО И ОТ КОЙТО СЕ Е ОТКАЗАЛ, СЕГА МУ СЕ ЗАКАНВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ОТНОВО СЛУЖЕБНО ДА МУ МЪЧИ ДОБИТЪКА. НЯМАТЕ ЛИ МАЛКО СРАМ УПРАВЛАВАЩИ???? НЯМА ЛИ КОНТРОЛ НАД ЛЕКАРИТЕ??????
304
4
 
5
 
! Отговори
СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ преди 4 години
Докато ни занимават с разни кьорфишеци, управляващите олигархоудобни депутати приеха поредния удар срещу икономиката на страната с промени в закона за ветеринарномедецинската дейност. Целта е с глоби, репресии, административен произвол, непосилни финансови изисквания да ЛИКВИДИРАТ НАПЪЛНО ДРЕБНОТО И СРЕДНО ЖИВОТНОВЪДСТВО, А ОСТАНАЛИТЕ ЕДРИ ДА СИ НАПРАВЯТ КАРТЕЛ И МОНОПОЛ НА ЦЕНИТЕ НА МЕСОТО, МЛЯКОТО И ТЕХНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ И ДА ОТМЪКНАТ ВСИЧКИ ЕВРОФОНДОВЕ!!!! ГАРНАТИРАНО ОТ ШАЙКАТА ОЛИГАРХОСЛУГИ!
303
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз предлагам да ударите черен печат на цялото население в България,че поне да не си губим населението.
302
5
 
4
 
! Отговори
Прошко преди 4 години
Двамцата амерички бумагоместещи са с ранг зам началник на отдел във Външно. Евала за вниманието дето им отделяме
301
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-292 , а ти какво искаш,фашисти като тиквата ли да коментират.
300
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-306, а за тиквата бял речат,защото е най-честния .
299
3
 
6
 
! Отговори
Браво Българи преди 4 години
БРаво на БЪлгария . След внимателни проверки следящи милиарди хора по света американски спец служби обявиха важно, че в БЪлгария май успели да намерят даже един "Корумпиран" /със съмнения обаче/ Смятали ,че най вероятно обслужва Българска програма за подържане на мирни благодатни отношения с братска Русия/славяно болгарска държава пишеща на български език/черковно славянски - руски диалект/
298
2
 
5
 
! Отговори
АМАН от наркомани преди 4 години
ПОлзват се нови спец наркотици тн"Пси активатори" за излагане на американски лидери . САЩ срочно да тестват посланничката в София за нови спец наркотици..подава внимателно София следяща специфични излъчвания и миризми от телата на пострадали от тази дивесрия хора.
297
1
 
10
 
! Отговори
Илиев преди 4 години
С образ на дявол,пратеницата на чичо Дони,хвърля ситен пясък в очите на простолюдието. Херо,хората очакват едра тлъста риба,която е в "рибарника" находящ се на бул. "Дондуков" 1. Скомриите с които залъгвате котките идват да подскажат,че вие задокеанските наши "братя",ни вземате за основното ваше население преди триста години.
296
2
 
8
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 4 години
АЙДЕ СЕГА И "ПЕРАЧКАТА НА ПАРИ"... ОТ ОФШОРКИТЕ НА ЦВ.ВАСИЛЕВ!МНОГО ШЕ МИ Е ДРАГО ЗНАЧИ....!
295
2
 
10
 
! Отговори
кореняк софиянец от преди 4 години
Пука ми ! Широк свят , държави много !