Дъщеря на бивш US дипломат е арестувана за убийство

Наръгала е с нож свой приятел
16 фев 2020 10:44,
15
Дъщеря на бивш US дипломат е арестувана за убийство
Снимка: БГНЕС

Дъщерята на бивш висш дипломат, директор на националното разузнаване на Съединените щати Джон Негропонте, е задържана по обвинение в убийство, съобщи полицията в окръг Монтгомъри.

Още по темата

"Започнахме разследване по дело за убийство във връзка със смъртта на 24-годишния Юсуф Расмусен. Заподозряна е 27-годишната София Негропонте. Тя е арестувана на местопрестъплението и е обвинена в убийство при утежняващи вината обстоятелства", се казва в съобщението, отбелязва "Dariknews".

Според полицията Расмусен е получил смъртоносна прободна рана по време на конфликт със заподозряната. Приятел на двойката свидетелства, че младите хора същата вечер пили и гледали телевизия в негово присъствие, а след това се скарали и се сбили. Именно той се обадил на полицията след инцидента.

Даяна Негропонте, майката на София, потвърди пред вестник „Washington Post”, че в полицейското съобщение се говори за дъщеря ѝ, заявявайки, че независимо от всичко тя много я обича.

Джон Негропонте е бил посланик на САЩ в Хондурас, Мексико и Ирак, между 2005-2007 г. Бил е директор на националното разузнаване, а след това - заместник държавен секретар за Съединените щати. Негропонте и съпругата му Диана осиновяват пет деца по време на работата им в Хондурас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
олеле преди 4 години
Тази г-ца снимката...прилича на някаква чистачка в училище. Каква класа, какво нещо! Горкият и (вече бивш) приятел - не стига, че е бил сляп ами и умрял наръган с нож :-(
5
2
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 4 години
с и милиони и с милиарди и без тях, чуждо дете не бих отгледал, още повече от малцинства... трябва си много кух за да гледаш деца, от които други са се отказали!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джон Негропонте осиновява 5 деца!!!!Нашите политици и богаташи колко деца осиновиха,а по -колко собствени деца отглеждат?Приказките за отглеждане на повече деца защото нацията изчезва ,не засяга българите милионери!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо па го е убила? Да не да й е изневерил? Ако е така ... не е ли смекчаващи вината обстоятелство?
2
6
 
17
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Господ го е наказал без деца - всичките му деца са осиновени, убийцата от Хондурас - външният й вид е поразителен, но нали имаме Политическа Коректност, такива Расистко-Нацистки Факти не трябва да споменаваме, но външният вид говори много - дори факта, че го възприемаме е част от Реакцията ни за Самозащита. Сигурен съм Предците й са Варили Хора у казана и са ги хапвали!
1
0
 
16
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
вижтей снимка на тази София Негропонте и всичко ще ви стане ясно!