Бил Гейтс: Облекчения на мерките в САЩ най-рано юни

Училищата вероятно ще отворят отново през есента
9 апр 2020 15:32, Ния Христова
43
Бил Гейтс: Облекчения на мерките в САЩ най-рано юни
Снимка: БГНЕС
Основателят на "Майкрософт" Бил Гейтс смята, че ограниченията свързани с коронавируса в Съединените щати няма да бъдат облекчени най-малко до края на май, цитират го от БНР.
 
В интервю за бизнес телевизията CNBC, Бил Гейтс предположи, че първо трябва да се позволи на производителите и на строителните работници да се върнат на работа. Училищата в страната най-вероятно ще бъдат отворени отново през есента, дори преди да бъде разработена ваксина срещу заразата. 
 
"Няма обаче да е нормално училищата да отворят, докато не получим невероятна ваксина за целия свят", заяви той.
 
Бил гейтс изтъкна това, че град Ухан, който беше първоначалният епицентър на епидемията от COVID-19, е успял успешно да овладее разпространението на вируса, макар че все още няма налична ваксина.  
Още по темата
 
Милиардерът също така заяви, че очаква да има "лек отскок" в случаите на COVID-19 в Ухан, тъй като градът вече отмени въведените ограничения. Гейтс също така добави, че се надява информацията, която е споделена от китайските власти, да помогне на останалата част от света. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е най-богатия този ! - най-богатия е Путин , за пет стинки работа не е свършил ама има 200 милиарда долара.Е това ако не е талант здраве му кажи !
19
1
 
17
 
! Отговори
! до 3 преди 4 години
Тоя се изявява като началник на американското правителство. Иначе е говорител на едни много по-богати хора. Затова си позволява да дава нареждания. Тоя чичо откакто се помня беше официално най-богатия човек в света, преди 2-3 години го измести Безос. Но като влияние Бил Гейтс е много напред с материала.
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водят двама престъпници да ги бесят и единия вика на другия ! - брато давай да бегаме некакси щото след 5 минути ще увиснем на въжето.А нашия вика ! - а не не седи мирен да не стане по-лошо.Та така и ние , ще се сетим като ни подкарат на заколението ! - ваксинация или чипизация все тая. Овча работа !!!
17
2
 
14
 
! Отговори
тарантино преди 4 години
убий Бил беше як филм.
16
3
 
15
 
! Отговори
! преди 4 години
Абе, тоя що така го свързват с едни учения против епидемия от коронавирус.....през миналата есен? Някакси интересни съвпадения, а? Колко ли струва да продадеш ваксина на целия свят?
15
20
 
0
 
! Отговори
Симулацията преди 4 години
е гениално предусетена от един мощен ум, какъвто е Бил Гейтс. Колкото е по-мощен умът, толкова е по-богат човек. Слабоумните са бедняци по социално предназначение.
14
1
 
13
 
! Отговори
Още ще ги слушате преди 4 години
Ще ви поучават мъдро - все за ваше добро, да не си помислите нещо. Ще ви обясняват как всеки трябва да прави жертви, само няма да научите те точно от какво се лишават. 99% от населението като затънат заради тази планирана и умело осъществена рецесия, ще треперите за залъка и ще слушкате. Основателят на "Микромекия" май е един от "говорителите", не ми се вярва пред микрофоните да се изтъпанят и онези от фондовете като "Блек Рок", "Вангард" и "Фиделити". Те са заети да броят придобивките.
13
9
 
5
 
! Отговори
.. преди 4 години
Не подценявайте чичо Били, той може да е всякакъв, но не и ***. Не случайно е най-богатия човек.Когато се изказва, не приказва ала-бала като някои родни пожарникари. Той просто няма навика да говори глупости.
12
2
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Бившия личен лекар на Бил Гейтс каза ,че му е забранил да ваксинирва децата му ,смятайте!Но на зас ще ни пробутат сега задължителна ваксинация помнете ми думите ,това е целта на цялото това мероприятие с короната!Гейтс произхожда от нео-малтуиска фамилия ,проверете иска редукция на всетовното население!
11
1
 
15
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Евент 201, потърсете в гугъл, прави се симулация на епидемия от корона вирус,18 октомври 2019 година, организатори са Института Джон Хопкинс, Световния икономически форум и фондацията на Мелинда и Бил Гейтс...Всичко от симулацията се развива що годе както сега, освен масовата смъртност, за сега.... Но блокирането на икономиката, блокирането на държавите и на нормалните ежедневни дейности на хората са факт....
10
2
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"Бил гейтс изтъкна.."Поздравявам Нийчето за смелостта да напише фамилията с малка буква, защото така е правилно спрямо този индивид, но все пак...
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стийв отдавна го чака.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо да каже за симулацията на коранавирус миналата есен?
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяко овца трябва да е с поставена ваксина и чип в мозъка свързан с изкуствен интелект.
6
1
 
8
 
! Отговори
Антонио Ресио преди 4 години
Скоро очаквам и Кардашиян да ръсят акъл по темата.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя няма да миряса докато не си пробита ваксините на добитъка.
4
1
 
24
 
! Отговори
. преди 4 години
Моля, не ми го явявайте тоя сатанистки уруд!
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя е убиеца,тоя
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, не беше моя идеята за спасяване на планетата от хората.
1
2
 
21
 
! Отговори
Бандит преди 4 години
Аха,изпълзя