САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом

Американският президент е останал там кратко време
1 юни 2020 10:35, Елка Василева
246
САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил отведен за кратко в бункера на Белия дом по време на протестите в петък заради  “терористични заплахи”, съобщи репортерът Марина Марако, цитирайки източници от „Сикрет Сървис“.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Президентът е останал там “кратко време”, съобщава Марако.

Още по темата

Информацията първо е съобщена от The New York Times и потвърдена от Fox News, казва още тя.          

По-рано в неделя Тръмп написа в Тwitter, че ANTIFA ще бъде обявена за “терористична организация”.

ANTIFA е считана за военно, крайноляво, антифашистко политическо движение в САЩ. То е съставено от автономни активистки групи, които се опитват да постигнат политически цели чрез директни действия, пояснява BG-VOICE.

Съобщава се, че активисти от групата са участвали в различни протести, включително и в нанасяне на имуществени щети, физическо насилие и тормоз срещу онези, които определят като фашистки, расистки или са в крайнодясно. Администрацията на Тръмп съобщава, че обвинява крайно лявите екстремисти за насилствените протести, които помитат нацията след смъртта на чернокожия Джордж Флойд по време на полицейски арест в Минеаполис.

Междувременно стана ясно, че при бунтовете е пострадал и български полицай. За това съобщиха от българоамериканската полицейска асоциация. Мъжът, който е пожелал анонимност, е бил ударен със стъклена бутилка, но състоянието му не е тежко и ще се възстанови напълно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
2
 
27
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
ИСТОРИЧЕСКИ ПОЛЕТ!САЩ СТАНАХА ТРЕТА КОСМИЧЕСКА СИЛА.СЛЕД РУСИЯ И КИТАЙ!
183
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЪСТА ТЕЧНОСТРушките *** край нямат.
182
9
 
18
 
! Отговори
ГЪСТА ТЕЧНОСТ преди 3 години
Дано нахлуят в белия дом и да направят същото, каквото направиха с КАДАФИ! КОЙТО НОЖ ВАДИ... ОТ НОЖ УМИРА!!!
181
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
немците тръгнаха срещу Великите Евреи и го ядоха и други са се запътили натам май.
180
5
 
13
 
! Отговори
РПУ - БЯЛ ДОМ преди 3 години
ГОВОРИ ШЕРИФ ТИКВОЧОВ, НА ДОНЧО МУ СЕ Е СВИЛО МАЛКОТО МАРКУЧЕ, НО ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ!
179
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колега, аз съм нон стоп баннат във ФБ за по месец. е вреи, какво да ги правиш освен......
178
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антига е терористична организация и трябва да се преследва от закона в цял свят.
177
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МорковТой вече прави няколко обръщения към нацията, а в бункера (ако си прочел статията де) са го вкарали от Сикрет Сървис за малко. Не е "стоял" там, камо ли да трябва да се "барикадира" където и да било.
176
12
 
7
 
! Отговори
Морков преди 3 години
До trueСкри се, защото не се обръща към нацията и не търси потушаване на напрежението, а даже напротив - увеличава го с *** туийтове. И повярвай ми, ако той не иска, никой не може да го вкара насила да седи цял ден в бункер. Ще барикадира целия Бял дом с танкове и зенитни оръдия, но няма да седи в бункера. Иначе си прав за либерастите и техните противни поддръжници, но в случая тоя Морков е за пореден път крайно неадекватен. Да не говорим за отношенията му с Китай, които са повече от ***
175
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изродското убийство на чернокожия беше последната капка, от която търпението и гнева на хората преляха. Протестите започнаха срещу убийството, но вече са срещу цялата им система. САЩ е направо като държавата на сатаната и на тъмните сили. Няколко фамилии на високи постове с купища пари определят живота на хората из цял свят докато обикновените хора мизерстват в несигурност сега в кризата
174
10
 
24
 
! Отговори
true преди 3 години
поредната медийна манипулация още от заглавията, "скрил се" че да внушат на всички колко е страхлив, а това са си решения на охраната му. А мародерите и крадците били "протестиращи" и нищо от видеото преди коляното, нищо за "биографията" на черния а на полицая до 9-то коляно. Видя се кой крепи либерастите - черния електорат и белите ***, *** и разбира се медиите. По целия свят са тези метастази. Няма как да гласувам за тях,никога, но няма и да стоя безучастен да не гласувам.
173
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 177 от славянинТи май не можеш и да четеш. Аз СИ отглеждам растения "за папане", казах, че нямам нужда от тях. За разлика от теб, който се пънеш колко ги разбираш нещата и въпреки че плюеш по Запада, модерната храна и пр., а те мързи да си мръднеш за*ника за да се "възползваш" от фолософията си. Не ме гледай какво правя, гледай ме какво говоря ... философията на мишките. Не бих се учудил ако си и ваксиниран (даже съм доста сигурен, че си).
172
0
 
0
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
до 185Сашееее, Саше... мноо си (@@@), Саше.
171
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 170 от славянинСлаб си. Значи ти ги "знаеш" нещата, но не могат да бъдат проччетени в сериозни меицински източници, защото има световна конспирация. Класическо обяснение на ПЪЛНИ НЕГРАМОТНИЦИ.
170
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дончо да удари едно коляно на Мелания запоследно, (ако може) че не се знае вече знае ли се. А ако се знае пък, не е сигурно.
169
4
 
7
 
! Отговори
до 170 от славянин преди 3 години
Информацията за вредите от ваксините много старателно се крие и цензурира от научномедицинската мафия и фармацевтика, ти да не би да искаш те да си признават на всеослушание престъпленията и гафовете си!? Явно не си толкова интелигентен, щом задаваш толкова глупашко-наивни въпроси защо нямало поне едно сериозно изследване за вредите от ваксините, сериозни изследвание по въпроси има доста, само че никое ''сериозно научно'' изданиe няма да си позволи да ги публикува по съвсем разбираеми причини!
168
7
 
3
 
! Отговори
до 170 от славянин преди 3 години
Изследванията за предизвикване на масови заболявания от ваксинация няма да ги прочеш в ''сериозни научни източници'', каквито твърдиш, че четеш, по съвсем обективни причини, нима научномедицинската мафия ще извади на показ кирливите си ризи!? Ти за цензура и в конкретния случай за научномедицинска цензура чувал ли си!? И защо си мислиш, че не правим разлика между ваксини за сериозни заболявания и ваксини за сезонен грип!
167
0
 
2
 
! Отговори
Boss по чехли преди 3 години
Хюго Бос, ха-ха, ти си хюго босият по чехли бе бате.
166
2
 
6
 
! Отговори
до 177 от славянин преди 3 години
Ами умните си влагат парите в селски имоти в близост до градовете и то с основание защото на подсъзнателно ниво усещат градска несигурност, вкл и продоволствена, та може и на теб да ти се наложи да гледаш растения не само естетически декоративна цел, но и за папане! А ти ако през живота си не си засял и отгледал един стрък домати до плод, не знам защо мислиш, че и другите не са го правили!?
165
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смеят се на Ким, а те какви са...Народът им гладува и ще се избие за една каса бира, президентът им се крие в бункер и създава космически ядрени сили, тръби наляво и надясно, че има демокрация...По какво се различават тогава лошият Ким от добрият Тръмп?