САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом

Американският президент е останал там кратко време
1 юни 2020 10:35, Елка Василева
246
САЩ на бунт, Тръмп се крие в бункера под Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил отведен за кратко в бункера на Белия дом по време на протестите в петък заради  “терористични заплахи”, съобщи репортерът Марина Марако, цитирайки източници от „Сикрет Сървис“.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Президентът е останал там “кратко време”, съобщава Марако.

Още по темата

Информацията първо е съобщена от The New York Times и потвърдена от Fox News, казва още тя.          

По-рано в неделя Тръмп написа в Тwitter, че ANTIFA ще бъде обявена за “терористична организация”.

ANTIFA е считана за военно, крайноляво, антифашистко политическо движение в САЩ. То е съставено от автономни активистки групи, които се опитват да постигнат политически цели чрез директни действия, пояснява BG-VOICE.

Съобщава се, че активисти от групата са участвали в различни протести, включително и в нанасяне на имуществени щети, физическо насилие и тормоз срещу онези, които определят като фашистки, расистки или са в крайнодясно. Администрацията на Тръмп съобщава, че обвинява крайно лявите екстремисти за насилствените протести, които помитат нацията след смъртта на чернокожия Джордж Флойд по време на полицейски арест в Минеаполис.

Междувременно стана ясно, че при бунтовете е пострадал и български полицай. За това съобщиха от българоамериканската полицейска асоциация. Мъжът, който е пожелал анонимност, е бил ударен със стъклена бутилка, но състоянието му не е тежко и ще се възстанови напълно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 164 от славянинНе само, че не съм в медицинската статистическа грешка, но ако погледнеш имунизационния календар на страните ще видиш, че на много места сериозните ваксини вече не са задължителни (например БЦЖ не е задължителна във Франция от 2007). Вие дори не правите разлика между ваксини срещу сериозни болести и сезонни примерно срещу грип. Искам да прочета ПОНЕ ЕДНО сериозно изследване на предизвикване на масови заболявания от ваксинация. Обаче няма, колкото и да питам анитваксърите.
163
2
 
1
 
! Отговори
ТАНИТКА преди 3 години
ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА КЬДЕ ДА СЕ СКРИЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ
162
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 162 от славянинТи май скоро няма да "помислиш", явно "западния" начин повече ти се услажда, щом си изоставил отглеждането (то ти никога не си го почвал де, това което другите са правили не се брои). По една случайност, точно зад къщата имам басейн, а до басейна една добре поддържана градинка със средна големина, както и 10тина плодни дръвчета. Не, че са ми необходими, но ме разтоварват от работата. Забавлява как докато се самоубеждавате колко сте прави се нахендряте най-лошо.
161
4
 
6
 
! Отговори
до 164 от славянин преди 3 години
В медицинска статистическа грешка си, ваксинациите, специално в САЩ всяка година се увеличават, а когато ваксината раздрънка имунната ти система, то е задълго, за десетилетия напред, че може даже и доживот да ти я раздрънка! И странно каква е ''здравната'' ти полза, ако една ваксина те предпази от една инфекция, ако въобще те предпази, а те предразположи към няколко други заболявания и то хронични!? Ами за разумния човек ползата е никаква, но за чугуноглавите научни *** е голяма!
160
3
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ОПОРИТЕ НА САЩ :ПАРИТЕ В РЪЦЕТЕ НА ЕВРЕИТЕ- В ЧАСТНИТЕ ИМ БАНКИ/И ДЪ.РЕ./ !!! ЕВРЕИТЕ СА САМОМИЛИАРДЕРИ-ПРИМЕР СОРОС -ПО МЕЖДУ СИ СИ ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТИ И ПЪРВОНАЧАЛЕН КАПИТАЛ !!! В СИСТЕМА - В КОЯТО ГЕ ПИЛИТЕ ПАРИ ОГРАБВАТ ТРУДА НА ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ИМ ДЪХ БЕЗ -ЗДРАВНИ ГРИЖИ - ЩЕ ПОЛУЧИ И ОЩЕ ПО ТЕЖКИ УДАРИ И " СПЕЙС ЕКС"-НЯМАДА СЕ ЗАВЪРНЕ !!!!НО ,КОГАТО САЩ ИЗГЪРМЯТ - НЯМА КОЙ ДА ПАЗИ ИЗРАЕЛ - И ЦИОНИСТКАТА ГАДОСТ ЩЕ СВЪРШИ И ЧОВЕЦИТЕ ЩЕ ОТЦЕЛЕЯТ !!!!!!!!!!!!
159
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лека-полека пълзят към главата на звяра.
158
1
 
2
 
! Отговори
4:1 преди 3 години
бели черни
157
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3:2бели. черни
156
2
 
2
 
! Отговори
до 162 от славянин преди 3 години
Помисли самият ти какво ще папаш, ако не знаеш, че плодовете например растат по дървета, а не във машини, защото на запад младото поколение масово е таковd . не знае откъде идва това на масата му, мисли че всичко го произвеждат машини във фабрики!
155
0
 
11
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Явно хилядите разбити и ограбени магазини са враг номер едно на обонговия електорат!
154
4
 
6
 
! Отговори
Той и Садам се кри преди 3 години
ама го намериха ... палачинката се обръща
153
0
 
8
 
! Отговори
Работата стана преди 3 години
Дарт Вейдър на Йода думаше...
152
1
 
4
 
! Отговори
2:2 преди 3 години
черни срещу бели
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия се изтрепаха ....
150
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оооо... 2:1 за белите вече...
149
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 156 от славянинНе си го казал, аз го "показах", щото иначе няма логика сам да си противоречиш в два последователни поста (даже казах какво точно е противоречието). Под високоефективни имам предвид на практика изчезването на някои видове болести) и свеждането на абсолютен минимум на други, за които са въведени ваксинации. Ако автоимунните заболявания се повишават, но ваксинациите, след като достигнаха пик преди около 20 години намаляват това май директно опровергава връзката между двете
148
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкай анархистите!Тези унищожават всичко по пътя си!!Цивилизацията няма да търпи отрепките!
147
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 153 от славянинЗначи родителите ти са произвеждали (т.е. цялото ноу-хау), а вие сте "помагали". Значи сега си към 35-40. :)))))))) (забавно е да сглобявам пъзела).Виждам, че на повърхността излзато още повече комплекси както и способностите за логични съждения. :))))
146
0
 
0
 
! Отговори
до 156 от славянин преди 3 години
Не видях някъде да съм споменал, че ''съм забравил какво съм казал'', а ''високоефективността'' на ''проверените'' ваксинни практики най-добре си личи по постоянно разрастващото се антиваксърско движение по цял свят, освен ако под ''високоефективност'' имаш предвид постоянно увеличаващите се в световен мащаб автоимунни заболявания и постоянно снижаващата се възраст на сдобилите се с тях, за постоянно увеличаващите се други хронични заболявания в световен мащаб - отделна тема!!
145
4
 
3
 
! Отговори
1:1 преди 3 години
черни срещу бели