Проф. Мермерски: Тълпи помитат САЩ, Тръмп е адекватен

Има вълна на неолиберализъм в щатите, заяви той
3 юни 2020 10:33,
95

"Цялото това проектиране, тази проекция и символи, които президентът Тръмп прави на сила и на държавност, са необходими в тази ситуация, в която тълпи с насилствено поведение помитат, ограбват, унищожават цели бизнеси, убиват хора, има убити полицаи", каза проф. Йонко Мермерски в ефира на "България сутрин".
Още по темата
14 авг 2007 16:29
19

Той посочи, че в настоящата обстановка  поведението на Тръмп, символизирайки своята сила и присъствие, е много важно това.

"Той предложи на губернаторите да им помогне с армията, защото те не се справят. В щатите, в които губернаторите и управленията са от демократическата партия - там има вълна на неолиберализъм, в която законността не е точно, което трябва да бъде. Много правила не се спазват и вследствие на това положението направо се изпуска", допълни проф. Мермерски пред Bulgaria ON AIR.

Той коментира, че има забрава защо всъщност започнаха тези протести, които вече прерастват в насилствени бунтове.

"Във Вашингтон, който е много силно демократичен град, има три кръга на защита - първият е вътрешният периметър, вторият е средният периметър. Това се изпълнява от охранителните служби. Външният, който винаги се осигурява за ВИП персони, се осигурява от кметската власт. Кметът там не осигури този периметър. Средният периметър на защита на Белия дом, който е Secret service, трябваше да излезе и да упражнява управление на тълпата", категоричен е професорът.

И допълни, че скриването на американския президент в бункер е решение на неговата охрана.

"Тези организирани престъпници се крият зад това, че се правят уж мирни протести. В най-хубавата част на Вашингтон магазините, ресторанти и фризьорски салони са изгорени", каза още проф. Мермерски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
13
 
7
 
! Отговори
Глас от бункера преди 3 години
ПЕТЪР МЛАДЕНОВ "ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ." ДОНАЛД ТРЪМП "ДА ДОЙДЕ АРМИЯТА "
53
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адекватния пиещ белина се скрил в бункер
52
10
 
6
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Ммммууууууууууу викаш, къде по справедливо и демократично да те яхне несменяемия бащица самодържец Путин за 35-45 години по предложение на дрогарката Терешкова и дииййй към светлото бъдеще, а?
51
6
 
10
 
! Отговори
blazing speed преди 3 години
Армията демократично се изправя срещу народа защото е демократично. Америка се разпада и това убийство запали фитила на американската пролет. Държавата е ограбвана систематично от олигарси и лобисти в продължение на десетилетия и това е резултата.
50
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това си война на мързеливите *** либерасти, които не искат да работят, срещу белия човек. Тръмп им отпуска още малко въжето на демократите от щатите, където има най-много "мирни" протести, после ще извади армията и всичко ще свърши за 2 дни. И разбира се, всички хора, на които са им запалени колите, магазините ще гласуват за него.
49
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, Тръмп лъжел! Само стойността на откраднатите "Ролекс" от разбити магазини е 2.4млн долара. Много мирна демонстрация, нали?
48
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афро-американската пролет наближава))
47
3
 
6
 
! Отговори
Ммммууууууууууу... преди 3 години
Тръмп им обещава военни срещу тях, те демократично мучат в екстаз.
46
7
 
13
 
! Отговори
Демократично преди 3 години
Вълни от демокрация, демократично заливат демократична америка и демократични берачи берат демократично каквото сварят.Да живее дрмократичната демокрация!Три пъти ура за демокрацията!Хип, хип - ура!Хип, хип - ура!Хип, хип - ура!
45
1
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 42 - и каква баш е връзката между Бил Гейтс, интереса му към глобалните здравни досиета и ваксините - обясним по финансови съображения, опитите на дъртия комунист Байдън да се възползва от ситуацията, и написаното от мен? Или как по точно си противоречат? Я прозри с твоя мозък, да ме светнеш? Разбирам, че искаш да изходиш еНтелектуалния си напън, но успокой малко топката. Вълнението не е полезно.
44
5
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ТОЗИ НЕ ПРАВЕШЕ ЛИ БИЛКОВИ ОТВАРИ ??? ЖАЛКО МЕРМЕРОВ ИЗПУСНА ДА НАПРАВИШ И ИЛАЧИ СРУЩУ "КОВИТО " !!! НО КОГАТО ТИХИЯТ ОКЕАН СЕ РАЗТВОРИ ДЖЪНГЪЛИТЕ ПИЛИГРИМИ ВОДЕНИ ОТ МЪСК ЩЕ ПОТЕГЛЯТ КЪМ ОБЕТОВАНИЯ ЮГОИЗТОЧЕН АЗИАТСКИ БРЯГ И СЛЕД ВЕК И ТАМ ЩЕ ИМА АГРЕСИВНИ ТЪЛПИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩО ПАРИ ВЗЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ БАЩАТИ -А-А !?!?
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46Колко "свой" е онзи, който живее на помощи, взети от джоба на данъкоплатците, но не изпуска случай да ограби собствеността на който и да е данъкоплатец и да потроши общинско и държавно имущество?Има ли гражданско съзнание такъв грабител и погромаджия? Ако няма гражданско съзнание, тогава няма основание да бъде наричан гражданин.
42
6
 
14
 
! Отговори
младенов преди 3 години
Тръмп, пращай Танковете Срещу Комунистите - само Това е Спасението - от Опит ти го казвам!
41
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дончо не си поплюва, но нашите управляващи са нещо друго.Не бяха чак толкова строги по време на карантината с онези нашенци, за които законите не важат.След карантината ще им раздават пакети с храна, а за децата им обещаха по 250 лв, стига само ДА СЕ ЗАПИШАТ в осми клас! Нали и у нас се задават избори, нека питието само да се запише в осми клас и да гепи паричките, пък от 16 септември нататък може и да не стъпи в училище.Кеф!
40
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп предлага да се вкара армия в градовете. Това са хора, които са обучавани да стрелят и убиват. Готов ли е да убива свои граждани.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И там едни искат законите да не важат за тях.Ние добре разбираме ситуацията, тук си ги имаме същите. Но нашите не правят метежи, защото вече негласно им е дадено правото да влизат по частните домове, да взимат каквото им хареса, а ако си набележат къща или обществена сграда, в която в момента няма хора, да си я разкостят и да продадат всичко, което успеят да "наберат".И тези в САЩ искат така, ама бай Дончо май не си поплюва, нищо че се задават избори.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
43/42Типични представители на 80 % и ***......
37
8
 
12
 
! Отговори
Обонго преди 3 години
Хюсеин Обанана е зад Опитите за Болшевишка Революция в САЩ! Той е назначеният от Световните Комунисти да опита да извърши Болшевишки Преврат в САЩ и гордо да следна стъпките на Татко си - Един от Лидерите на Комунистическата Партия на САЩ!!
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KromСамо безуспешни зачатъци на мислене имаш.Др. Бил Гей ваксинира Африка с ваксина уж срещу тетанус и половината скачащи братя защитаващи демократите се преселиха в по добрия свят,но никой не го обвини,че е демократ-фашист.Сам като си набиеш кола в задния двор уж не боляло казва Брайдън!
35
8
 
3
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Хе хе! "Голяма" работа е това ей! КОлкото до това колко умен и какъв държаник бил трънпа, еми нека само да си припомним как тоя държавник на официална пресконференция излезае и каза, че корона вируса се лекувал с белина и препарат за почистване на канали! И после като държавник не го отрече не каза обтаното ами каза, че той го бил казъл това с ирония! Значи ако имаш такъв държавник, то по-добре го застреляй веднага! Така ще помогнеш повече на държавата си! Бах ти краварите ей!