Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР

Мъжът казва, че не е човекът, който търсят, те му слагат белезници
3 юни 2020 07:00, Нели Христова
406
Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР
Снимка: Facebook

Полицията в Америка не се държи по-различно с чернокожите?

Видеата от последните дни показват, че далеч не е така  - чернокожи журналисти са нападани от органите на реда докато си вършат работата, полицаи бият чернокожо семейство, което се опитва да предпази бизнеса си от грабежи, хвърлят се и срещу протестиращите. Едно от тези видеа обаче покзва, че понякога кармата си знае работата.

"Вие ме тормозите", казва чернокож мъж, докато си пуши спокойно цигарата пред заведение. Двама полицаи се опитват да го арестуват, защото е заподозрян. Мъжът им казва, че не е човекът, който търсят, но те настояват да му сложат белезници.

"Вие смятате, че съм някой, който не съм", казва мъжът, а полицаите му отговарят, че ако това, което казва е истина, то те ще го освободят.

Спорът продължава няколко минути, в които чернокожият мъж отказва да бъде арестуван, тъй като полицаите нямат заповед, нямат и доказателства, че той е човекът, който търсят. Самите те казват, че "просто мислят, че той е престъпникът".

Когато мъжът се дърпа, органите на реда се хвърлят отгоре му и му слагат белезници. Няколко пъти той им казва:

"Вие сте най-глупавите хора, които съм срещал" и ги кара да извадят документите от джоба му, като специално се обръща към човека, който снима видеото и му казва: "Гледайте какво ще стане сега". 

Когато вадят документите от джоба му, те разбират, че той е служител на ФБР и бързо махат белезниците му. След това той събира идентификационните им карти, за да попаде оплакване срещу тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Фалшива новина! Този не е агент на ФБР!
326
13
 
8
 
! Отговори
Белчо преди 3 години
!ерньото се гаври с тях, не се представя, обижда ги, прави се на интересен. Бяха достатъчно любезни да му се обясняват. А не му се полагаше. Казват му да се подчини, той ги забавлява, спори, отказва - пречи им да си свършат работата, баламосва ги. През това време можеше друг да извърши престъпление, дори да ги нападне в гръб. Редно беше в момента в който им се задърпа, да го подпукат в главата и да не може после да им говори много... :) Тази напаст е като "нашите" ***...
325
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно се вижда на документите му че има значка като полицая ги гледа и казва фбр мамка му
324
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах го клипчето, там наистина има някакъв вид война на полицията срещу чернокожите, незнам дали е расизъм или нещо друго.
323
0
 
2
 
! Отговори
Поли преди 3 години
Крайно време е бразилци и *** да вземат нещата в ред. За белите много по-важно е да си веган и в еднополов брак.
322
8
 
14
 
! Отговори
Поредният фейк преди 3 години
Първо, това видео е на една година. Второ, този не е никакъв агент на ФБР, а парамедик. Трето, има специален репорт на полицейския участък по точно този случай https://rochestermn.gov/Home/Components/News/News/7784/1121?backlist=%2f
321
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агентчето е изтеглило късата клечка, за тоя цирк ще си има проблеми с началството.
320
13
 
10
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Плюете ли още татарчета, а така кефите. Вие толкова си можете, не се учудвам. Какво да очаквам от степни татарски диваци. Когато нямат аргументи, плюят. Давайте, кефите ме. Хахаххах!
319
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стрино, та за кво се бориш точно.....знаеш ли?
318
6
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Ааа, сега глупости, хахах. Нещо не ти изнасят истините май. М? Стига се редувахте с тролчето и да ми пишете едни и същи казармени лафове. Толкова ли сте кyхи. Две глави и едно и също ми пиете. Хахахха. Две глави и двете са без мозък. Тежък случай сте вие. Хаххаха! Забавлявате ме истински! Продължавайте, къде ще лягате. Стойте тук да ви се смея. Хаххахах!
317
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стрино, пии си хапчетата, помоли се на македон да ти върне югославия и си легай. Утре за закуска ще сервират боб с наденица в лудницата. Не можем да ти смогнем на простотиите вече, спи ни се.
316
6
 
7
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
***, не знам какво искаш да ми кажеш. Но теб когато са те били и е ва ли, аз съм била далеч на запад. И нито съм се интересувала от Възродителен процес, нито са ме интересували татарите на тази територия Бyлгристaнска! Явно яко са те натягали тогава, това ли искаш да ми кажеш?
315
4
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Яки комплекси те чоплят щом още пискаш. Може би си отишъл при предците си узбеки, ама си им се видял недостатъчно *** и са те натегнали, м? Я, сподели. Нека да се посмеем!
314
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яка гавра е имало със стрината за да и държи до сега......може би групова обида?
313
3
 
5
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Хахаха, двете тролчета само са на линия, другите спят и тези си цъкат плюсчета, кеф. Като безпомощни мравки сте. Направо ми е кеф да ви гледам как се гърчите. Какво е Разградско, твоето родно място. Е и? Аз съм от Хановерско, не знам къде е Разградско, а и не ми трябва.
312
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
стрино, възможно е аз да съм ти кръстника по време на процеса........от тогава ми викат "кръстника".....
311
7
 
5
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Тебе те болят от Възродителния май, чувала съм легенди за баба ти каква яка помакина-татарска е била, мъжка-юнашка, рязана. Хахаха. Булгaр-Булгaр-Татар
310
6
 
6
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Какви македонци и авантаджии те гонят, ***? Айде и тоя изтрещелник татарски да се изкаже. Каквото съм писала са истини, абе вие къде видяхте обиди. Това само бгтата може да се обиждате от откровени факти. Какво лошо виждаш ти в татарите, като народност, не са хора ли какво? Ей, ще се пръснете, че корена ви не е европейски. Ами не е. И какво от това. Явно щом така ви ядат думите ми е ясно е какви сте комплексарчета и само се препирате да ми отговаряте. Чакам поредният в джаза да се изкаже.
309
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Внимавайте да не ядосате стрината, че ще изкара ко зи те на бунт пред джамията.
308
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жива и здрава да си Пено, но Македонците докато не признаете откъде сте се пръкнали ЕС няма да видите. Като чета какви си ги написала по адрес на българите, можеш още утре да отидеш и да си върнеш българския паспорт в най-близкото гише на МВР и да вървиш в германската бяла порцеланова *** на прабаба ти. Като си връщаш документите и те питат, да им кажеш, че не ги заслужаваш, защото българско в теб няма. На излизане да си платиш борчовете, аман от авантаджии.