Странното семейство Мелания и Доналд Тръмп, има ли химия?

Двамата се женят през 2005 година
32
Странното семейство Мелания и Доналд Тръмп, има ли химия?
Снимка: БГНЕС

Избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединените американски щати през 2016 година беше една от най-големите изненади. След като Обама сътвори история като първия чернокож главнокомандващ на страната, всички мислеха, че Хилари Клинтън ще продължи традицията и ще стане първата жена в Белия дом. Това обаче не се случи и на нейно място дойде бизнесменът Тръмп, който обеща, че ще спре имиграцията в САЩ и ще построи стена на границата с Мексико.

Заедно с Доналд в Белия дом влезе и съпругата му Мелания, която, от своя страна, успя да влезе в историческите книги. Тя е единствената първа дама от 200 години насам, която е родена извън границите на САЩ, както и първата дама, чийто роден език не е английският. Г-жа Тръмп може да се похвали и с това, че пише история като първата първа дама, която е била бивш модел на бельо.

Тя бързо си спечели фенове и критици, които следват всяка нейна стъпка. На няколко пъти е нарушавала традициите, но пък винаги е впечатлявала с избора си на тоалети. Почитателите ѝ аплодират модния ѝ вкус, но пък критиците я обвиняват, че харчи много пари за дрехи. Това, за което всички могат да се съгласят, е странното отношение между Мелания и Доналд Тръмп.

Двамата се женят през 2005 година, а на сватбата присъстват множество звезди, сред които са и Бил и Хилари Клинтън. Година по-късно се ражда синът им Барън. Когато Доналд е избран за президент, Мелания и Барън не се местят веднага в Белия дом заедно с него, а остават в Ню Йорк, за да може момчето да завърши училище. Това е доста скъпо удоволствие, защото само охраната на първата дама е струвала 27 млн. долара.

Кога двамата привличат внимание с проблемите си вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва доста да те боли шишарката, за да се омъжиш за това недоразумение.
9
15
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Мелани не е...красавица,ама и Бай Дончо не е от най...убавите.Значи си...подхождат.
8
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е от тези мъже, които до края си приличат на мъже, а не дядки.
7
12
 
26
 
! Отговори
бай х преди 3 години
има химия към парите му
6
3
 
7
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Всички западни страни със свободни медии - свободен да изказваш мнение което трябва ако е различно бан.
5
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп не е стар.Такива хора не остаряват.
4
5
 
18
 
! Отговори
Ври и кипи ама от яд преди 3 години
На снимката като я гледам Меланито ври и кипи от яд. Иска да изтърбуши перуката на Бай Дончо и да е тъпче, тъпче докато заприлича на умрял заек. Тръмп сменя жените като носни кърпички. Първата му жена чехкинята Иванка на която а кръстена дъщеря му беше много красива, ама остаря.
3
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо я съжалявам. Толкова ли нямаше някой млад бизнесмен за който да се омъжи ами е взела дъ, ртак който може да й е баща. За каква химия може да става въпрос със 75 годишен дъртанян. Дано поне дъртанян да може да ли,,,, же че иначе ще и хване паяжина стафидата.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И двете му жени са красиви,елегантни,а първата му жена е и умна.А що се отнася до емоциите,такова нещо не е прието на официални срещи в източноевропейските държави,даже и съпругата да те придружава,не е много добре прието,а ако се усмихваш без повод,ще те помислят за луд или лицемер,просто различия в манталитета и възпитанието в различните държави.
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз видях малко химия...,но между нея и канадеца Трюдо....и Тръмп побесня..хаха