Фалшива усмивка, а има ли фалш в брака на семейство Тръмп?

Видео с първата двойка на САЩ говори за проблеми между двамата
8 юни 2020 12:22, Петя Славова
63
Фалшива усмивка, а има ли фалш в брака на семейство Тръмп?
Снимка: БГНЕС

След години слухове за разрив в отношенията между първата двойка в Съединените щати – Доналд и Мелания Тръмп, видео с това как президентът заповядва на половинката си да се усмихне, а тя не намира сили да го направи, подхрани слуховете за това дали двойката има безоблачен живот.

След предполагаемата изневяра на Тръмп с порнозвездата Сторми Даниълс през 2006 г. на езерото Тахо, когато Мелания е раждала сина им Барън, както и непрекъснатите проблеми на първата дама с английския език, новото видео даде храна за размисъл за това дали двойката не е заедно само за пред избирателите.

Публичните изяви на Мелания и Доналд Тръмп се наблюдават отблизо от американските медии, които не пропуснат всякакви възможности да спекулират за състоянието на отношенията на двойката.

Последното видео показва президентът и първата дама, които позират за снимки по време на посещението си в националното светилище "Свети Йоан Павел II" във Вашингтон тази седмица. Според сайта за политически новини The ​​Recount, Доналд Тръмп с каменно лице моли съпругата му да се усмихне по време на снимките, въпреки че думите му са неразбираеми. Мелания наистина прави опит за усмивка, но не й се получава, а това доведе до хиляди коментари и подигравки в социалните мрежи.

Мнозина си спомниха подобни уловени мимики на първата дама, която привидно се усмихва, но видяла гърба на съпруга си, моментално се отпуска и придобива печален тъжен вид. Потребители на социалните медии припомниха и няколко кадъра, в които бившият модел, роден в Словения, умишлено отблъсква ръката на съпруга си и показва, че не иска да го държи за ръка, което според анализатори сочи, че тя е била заложник на съпруга си.

Попитана от репортер на телевизия ABC дали наистина обича съпруга си въпреки очевидните доказателства за изневяра от негова страна, Мелания отговаря: "Да, добре сме. Медиите спекулират с клюки".

"Никога не съм виждал по-малко химия между двама души", коментира един от потребителите под новото видео на президентската двойка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се гнусите от това с кой си ляга Мелания, то вижте с кой си ляга вашият Обонго! БХАХАХАХАХАХААХАХАХААХ
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната лява пропаганда с любезното съдействие на чичко Шорoш
51
3
 
4
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
Току що, гледах по NatGeo как един 200 килограмов, разплут, възрастен морж опитваше да се сноши с една млада 50 килограмова женска. Той налиташе настървен а тя бягаше в ужас с погнуса. Същата картинка, като Тръмп и Мелания.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иванов Смятай колко трябва да е повърхностна тая връзка. Нищо чудно че има толкова разводи в днешно време, ако много хора мислят по този начин.
49
4
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Мелания има нужда от секс, а Дон на неговите години и натоварване нито може, нито иска. Сексът е циментът в една двойка.
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тегаво е с тоя ***
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само тя си знае какви предбрачен и предпрезидетнски договори е подписалама не мога да я мисля
46
2
 
10
 
! Отговори
65 преди 3 години
Толкова излишен коментар ,колкото и верен.Цял свят вижда как се държат фалшиво един с друг. Просто си пълните страницата, защото ви мързи да напишете или препишете нещо по полезно.Приятен ден
45
2
 
7
 
! Отговори
Koko преди 3 години
А не ве няма Тръмпи е млад, атлетичен и с голяма писалка
44
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващия път,очаквам с камера някой да се е напъхал под одеалото им и да коментира интимния им живот,направо се уливате и то по грозен начин,това предизвиква отвращение у хората!А кога п,.,.,д.ят политиците и ходят в тоалетна и какво изхождат,няма ли да споделите и информирате хората?
43
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харесвам ги и двамата!Първата му жена също е красива,елегантна,бизнес и умна жена.
42
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Общо взето нали се е продала на милиардер, който в последствие стана президент. Значи все пак това й е работата и затова й плащат, и няма какво да недоволства...
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В източна Европа не е нормално да се усмихваш без причина и повод,ще те помислят за лицемер или луд,това е различен манталитет между държавите,разберете го!Може да си мислиш,че правиш добро с усмивка,но в нашите източноевропейски държави не е такаДруго типично за характера при източноевропейските държави е,че на официални сериозни срещи,човек не показва интмности и интимни емоции,това също е табу!Важни лица не са взимали половинките си на срещи,защото в страните от изт. Европа това също не е
40
6
 
3
 
! Отговори
Щерьо преди 3 години
До ЩерюА да му симпатизираме ли?!
39
5
 
23
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Как ни обработват денонощно с/у Тръмп - усещате ли го?
38
8
 
26
 
! Отговори
Я се събодете малко преди 3 години
Барак и Мишел, Бил и Хилъри и т.н. са пълна пародия... Обърнете внимание на тях- последните двама са за затвора (педофили). Либерално демократичните медии в САЩ отклоняват вниманието от истинските престъпления на кукловодите си. Пожелавам мандати на Тръмп до пълното унищожение на тази джендърска паплъч. Америка ще стане велика отново само и еднинствено под ръководството на Тръмп.
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А под юргана им няма ли да се пъхнете?Вече се излагате!
36
11
 
15
 
! Отговори
ази преди 3 години
Този с изрусения перчем ,ама никой ,никой не би го търпял.Много грозен, простоват без човещина, студен в отношение и изказ индивид ,кой да се радва около него.Той бяга от отговорности,напада.,когато не му е изгодно ,абе , по- далеч от такъв.Тежко на жена му.
35
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно много се кефи че се оженила за дърт богаташ.Така се получава като се наситиш на парите и няма измъкване. Хитрата сврака с двата крака
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей ,на нашите първи вождове сякаш семейният живот е по мед и масло, за това що не пишете? Ами как са семейните огнища в Рашата , това на г-жа Меркел ,за Макарончо знаем..за тях що не пишете ..за бай Дончо разбрахме вече от многобройните ви статии ,че не е цвете за мирисане ,ама това ли са проблемите на България ,коментарите по долу са прави -пишете за българските реалности ,ако си мислите ,че със свалянето на бай дончо тук всичко ще тръгне към по-добро ,значи нямате работа като журналисти