След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19

През целия юни той обикаля по различни барове и заведения
22 юли 2020 20:00, Нели Христова
257
След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19
Снимка: Facebook

Въпреки големият брой заразени и жертви на новият коронавирус, все още има хора, които не вярват, че пандемията е истинска. Сред тях е и 37-годишният Ричард Роуз, който многократно използва социалната мрежа Facebook, за да изрази възгледите си, че COVID-19 е измислица, а реакцията на обществото е преувеличена.

Още по темата

"Нека бъде ясно, няма да си купя тъпа маска. Стигнал съм до тук без да вярвам на цялата тази истерия", пише Роуз преди три месеца. На 12 май той споделя, че му е "писнало да чете за COVID-19", а няколко дни по-късно споделя ислямофобски колаж, който сравнява маската с хиджаб.

През целият юни Ричард Роуз отбелязва, че е в различни барове и ресторанти в Охайо.

Но това, което привлича вниманието към мъжа е, че след всички тези публикации, той все пак става жертва на коронавируса. На 1 юли Роуз признава, че изпитва симптомите на COVID-19.

"През последните дни не се чувствам добре. Най-накрая се изследвах и скоро ще знам какви са резултатите. Искам просто отново да се чувствам добре", пише той. Час по-късно той добавя, че е дал положителна проба за коронавирус.

"Е, официално съм под карантина в следващите 14 дни", пише той. А ден по-късно добавя: "Този COVID е ужасен. Просто си седя и оставам без дъх."

Три дни след като дава положителната си проба, Ричард Роуз издъхва в дома си.

"Не можем да повярваме. Да, слушаме за този вирус, но не очакваме той да засегне млади хора, като нас. Ужасно е, че изгубихме Ричард, но е още по-ужасно, колко хора са пострадали, заради начина, по който той се отнесе към вируса", казва един от приятелите на Роуз пред Cleveland 19 News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
6
 
19
 
! Отговори
Логика 2 преди 3 години
До ЛогикаСред изядените от акули със сигурност има такива, които съвсем основателно са твърдели приживе, че шансът да те изяде акула е много малък.
137
22
 
18
 
! Отговори
Логика преди 3 години
И как точно смъртта му доказва, че разсъжденията му са неправилни? Ето да речем аз твърдя, че шансът да те изяде акула е много малък. Дори да вземе да ме изяде акула, това не значи, че греша.
136
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 155Вече и вие не си вярвате, че звучите достоверно. Просто в служба на фейк нюз, колкото да се намирате на приказка.
135
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 153А овцете не могат да възприемат, че вирус няма. Те са свикнали да ги пасат.
134
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маската е като банер на който пише: Аз съм *** овца.
133
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората просто не могат да възприемат, че вирус има. Което не значи да се затворите в бункер! Елементарни неща се изискват - хигиена и дистанция. Неща, които и без вирус, възпитаният, културен човек е редно да изпълнява! А не непознати да ти се катерят по гърба в магазина и да се чудят 'що ги гледаш на криво- ми не е ок във всяка ситуация!
132
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей, какъв злопаметен вирус. Мнооого опасен дзвер.
131
19
 
8
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Другаря Борисов нали ви каза бе!"Който е по-страхлив, да си слага маска"Аз добавям:"Който има проблем, да си слага две маски"- неговата и моята. Преотстъпвам му моята - има ли знечение на чия уста ще стои?
130
2
 
6
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Какво общо има образованието на човека с разсъжденията му? Или има? За да ти задоволя искането- магистърско ми е образованието...
129
4
 
9
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Върлосът не е ти да се плашиш и криеш, а да пазиш и другите. Ама това явно е извън капацитета на някои.------От какво да ги пазя?
128
14
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Няма вирус, драги зрители.
127
15
 
5
 
! Отговори
aaa преди 3 години
Жертви ще има, това е ясно. Доста млади хора ще си заминат. Но в крайна сметка това е живота, раждане и смърт, приемете го най-сетне. Дали ще умреш днес или след 10, 20, 30 години е все тая. Важното е да си щастлив и да се радваш на живота.А за въпросният Ричард - умрял е за това в което вярва, шапка му свалям, въпреки че бил пълен ***.
126
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЩерюПази боже от хора като теб, които зовът името му напразно и са сляпи за истинната
125
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До От ПлевенКажете, господине! Каква професия имате с какво се занимавате?
124
5
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Пази, Боже! Дързост, подценяване и отричане - в случая с ковид-19, не помагат...
123
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До От ПлевенДребна душа, твоят свят е ограничен само в това което предлагаш.
122
4
 
14
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
До шушумигите Ричардовци: Като не ви харесва статията, защо я четете, пък и коментирате? Тук има още десетки интересни теми... Защо си нарушавате спокойствието? Я идете на кръчма и ударете по едно. Един път се живее, нали? Нормалният човек не си причинява такива неудобства. Или сте ..нормални?
121
6
 
3
 
! Отговори
ТЕР ОР КАН преди 3 години
До От ПлевенСПИ БОДРО С МАСКА! И НЕ МИСЛИ ЗА ДРУГИТЕ! КОВЧЕЗИТЕ ЩЕ ПОСКЪПНАТ. КОГА СИ РОДЕН?
120
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До От ПлевенTи в нета няма да намериш много истината. По добре разгледай за адженда 21 , и програмата на Наса която трябва да бъде завършена до 2030. Кой стой зад СЗО и кои компании притежават всички световни агенции и кой стои зад тях. МИР
119
9
 
15
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Току що си направих труда да проверя в нета реална ли е историята( така се прави, когато имаш желание да научиш истината). Да, абсолютно реална е и мъжът е починал преди десетина и повече дни. Има статии, снимки на " безсмъртния", заявления от близките му. Погледнах само американските и руските източници. За първите има гугъл преводач, а вторите си ги чета спокойно.Но и това не е доказателство за шушумигите. Явно бодро вървят по стъпките на този Ричард...