След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19

През целия юни той обикаля по различни барове и заведения
22 юли 2020 20:00, Нели Христова
257
След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19
Снимка: Facebook

Въпреки големият брой заразени и жертви на новият коронавирус, все още има хора, които не вярват, че пандемията е истинска. Сред тях е и 37-годишният Ричард Роуз, който многократно използва социалната мрежа Facebook, за да изрази възгледите си, че COVID-19 е измислица, а реакцията на обществото е преувеличена.

Още по темата

"Нека бъде ясно, няма да си купя тъпа маска. Стигнал съм до тук без да вярвам на цялата тази истерия", пише Роуз преди три месеца. На 12 май той споделя, че му е "писнало да чете за COVID-19", а няколко дни по-късно споделя ислямофобски колаж, който сравнява маската с хиджаб.

През целият юни Ричард Роуз отбелязва, че е в различни барове и ресторанти в Охайо.

Но това, което привлича вниманието към мъжа е, че след всички тези публикации, той все пак става жертва на коронавируса. На 1 юли Роуз признава, че изпитва симптомите на COVID-19.

"През последните дни не се чувствам добре. Най-накрая се изследвах и скоро ще знам какви са резултатите. Искам просто отново да се чувствам добре", пише той. Час по-късно той добавя, че е дал положителна проба за коронавирус.

"Е, официално съм под карантина в следващите 14 дни", пише той. А ден по-късно добавя: "Този COVID е ужасен. Просто си седя и оставам без дъх."

Три дни след като дава положителната си проба, Ричард Роуз издъхва в дома си.

"Не можем да повярваме. Да, слушаме за този вирус, но не очакваме той да засегне млади хора, като нас. Ужасно е, че изгубихме Ричард, но е още по-ужасно, колко хора са пострадали, заради начина, по който той се отнесе към вируса", казва един от приятелите на Роуз пред Cleveland 19 News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
та:-Пандемии-секакви..Защо обаче "дърпащите конците" ЗАХАПАХА "ковида"?-Ще ви кажа:-1.Защото тоя вирус дойде от Космоса през 2015-та година,а знаете че нашите "управляващи" се имат за "Космически пратеници",демек,приемат го като техен "братчед",и второ:-2..-Те всички са гледали "Невидима заплаха" на Лукас и "Зараза 2-вирусът напада Манхатън"....бъдете здрави!
37
6
 
4
 
! Отговори
ууу преди 3 години
До АнонименВирусът ходи по глупаците - деменции, природно ***, и по тези които умишлено всяват паника с него. Вирусът е скромен и не обича да го величаят. Ха-ха .....
36
1
 
10
 
! Отговори
GG преди 3 години
До 12Един г.д обективен коментар от привърженик на Мангъра. Никой не е казал, че човека говори само лъжи, но е прекалено краен. Не мисля, че ако му бяха дали властта да решава той, щеше да говори пак същите неща. Като не поемаш отговорност, можеш да си правиш и говориш каквото си искаш. Видя се, че вирусът не е толкова опасен, но в началото никой не знаеше какво и как да прави. Не мисля, че взехме лошата позиция. По добре на сигурно...
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре е, че има снимка за достоверност, но трябваше и някакво местожителство да дадете за да повярват хората още повече, обикалял в Охайо, ама къде точно в Охайо - горно или долно Охайо?
34
2
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Пандемията с Коронавирус в Иран се дължи на погранично село с Китай- това га каза генерал Мутафчийски в първите седмици на НОЩ!! Такива некъдърници не сме имали НИКОГА!
33
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е умрял от корона вируса, а са го отровили
32
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А колко хора са дали положителна проба за ковид-19 и после са го изкарали само като лека настинка, или дори без никакви симтоми, няма ли да има журналистическа статия за такъв, или такива няма, всички умират?
31
1
 
16
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Статията е правдоподобна. На 37 цял месец обикаляш баровете и резторантите и не излизаш от социалните мрежи. Тия човек няма останал никакъв имунитет. Комунизма, който ФАЩ строи на наш гръб позволява милиони подобни явления. Разбира се Ковид е виновен. Без него този 37 г. юноша можел да джитка по баровете до 97.
30
4
 
17
 
! Отговори
Омерзен преди 3 години
О, боже! OMG!Какъв FAKE!Това само някой Мутафчия може да го измисли.
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аутопсия правена ли е или по дефолт пишете че е от коронавируса починал.
28
2
 
6
 
! Отговори
Парадокторче преди 3 години
До 14Кажи нещо за ДНК все пак. Това важи ли за грипа? Кое по заразно- Кпвида или Инфлуенцата? При кое повече хора го карат със симптоми? Къде тази година изведнъж изчезна грипа? С какво тази година на практика е по-различно от предишни? Как в Италия от 1700 човека починали за деня, 900 се водят от Ковида, а смъртноста е около средната за ден? Хайде, ако някой ми го обяси компетентно ще го почерпя;)
27
7
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
трогателно!...Нема кък да са не стресне чиляк.....Какъв е извода?..-"Слушайте сштаба и изпълнявайте "заръките" му,иначе..лошо ви се пише"..Иначе:-"Пандемия" /въпреки,че това НЕ е точния израз!/,ИМА!Но:-Има и "пандемия" от обикновен грип.-Има "пандемия" и от СИФИЛИС,от Марсилска треска,от Жълтеница,туберкулоза,СПИН,"свински грип","кокоши грип","грипозен грип",малария,..и даже от холера,дори и за чума беше споменато преди няколко месеца.Но защо "ковида" е "В СВЕТЛИНИТЕ НА ПРОЖЕКТОРА"?..След
26
3
 
13
 
! Отговори
Цецо Михайлов преди 3 години
*** Христова няма ли нещо смислено да публикува ако и прочетете статиите последните няколко седмици ще установите, че дъвче само някакви абсурдни истории за незнайни хора, които подценяват болестта и умират. От известно време следя статиите написани от нея и чета едно и също нещо с различни герои. Приказки от 1001 нощ. И това е журналист. Ако толкова и е интересна темата за вируса смятам, че има доста по смислени неща които да отразява.
25
1
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Той Ричард умря още през 2010г-- падна с мотора си пред една Комбайна!!
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовВместо това евролибералите са виновни за това, че някой говори за Тръмп, че е тъ*анар: логиката на комунистическите *** като теб в действие.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не е интересно, никакъв профил в Фейса какво бил казвал и после какво му се случило. Да се впечатляват космополити, не виждащи под носа си.На мен ми стига историята на Николай Щерев.
22
1
 
7
 
! Отговори
Ике Дубаку преди 3 години
Само Живота на Черните Има Значение! живота на тоя Привилигирован Бял Робовладелец и шепа ориз от Ухан не струва - питайте Брюксел, ако не вярвате!
21
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските пазят миризливците да не дъхат неприятно на другите.Вирусът няма как да се спре с обикновена маска.Все едно да си сложиш не мрежа за комари а оградна мрежа и да очакваш да не влязат.Е от слюнкови пръски пазят маските,ако има вирус в тях,може и да го задържат в маската.Ако духа вятър и е сухо обаче,минава през маската без проблем.Всички ще се заразим,неизбежно е.Колко ще умрат обаче е индивидуално и зависи от имунната система на всеки.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотията явно само Ковид-19 е лекува. Той не е виновен.
19
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ако беше постоянно под страх от коронавирусът да не би да беше оцелял?