Анкета: Джо Байдън води с 9% на Доналд Тръмп

Вотът на мнозина би бил опозиционен спрямо Тръмп
17 авг 2020 12:35, Елка Василева
35
Анкета: Джо Байдън води с 9% на Доналд Тръмп
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на Демократическата партия Джо Байдън води пред президента Доналд Тръмп с 9 пункта на национално ниво преди изборите в в САЩ в началото на ноември. Това сочат резултатите от проучване, проведено от "Уолстрийт джърнъл" и телевизия NBC News.

Анкетата показа, че 50% от регистрираните избиратели в национален мащаб ще гласуват за Байдън, докато Тръмп може да разчита на 41% от гласовете, ако изборите се проведат сега.

Още по темата

58% от хората, които подкрепят Байдън обаче, заявяват, че вотът им би бил продиктуван в по-голяма степен като опозиционен спрямо Тръмп, а не като конкретна подкрепа за бившия вицепрезидент, предаде БНР.

"В едно отношение вотът за Байдън изглежда като този за Тръмп през предишните президентски избори през 2016 година: повече гласове срещу неговия опонент, отколкото в негова подкрепа", заяви Джеф Хорвит от Демократическата партия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
вОДИ ГОВЕДАТА НА БОДОПОЙ !
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Води дайчовото хоро
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
NYT (2016): Hilary Clinton has 93% chance to win against Donald Trump.Либерастичните мантри са винаги едни и същи и никога нямат за цел да съобщят някакви реални данни, а по-скоро да преобразят общественото мнение и да накарат кухавелите да гласуват за раковото образувание Байдън.
28
0
 
2
 
! Отговори
CNN преди 3 години
Прессъобщение от щаба на Демократическата партия: На провелите се избори за Президент на САЩ се явиха двама кандидати - Джо Байдън и Доналд Тръмп. Нашето момче Джо се класира на почетното второ място, а злият Тръмп едвам успя да финишира предпоследен.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статията е сигнал за българските тролейчета да се замислят за резервен вариант - нов ник и наизустени няколко "умни мисли" от БайГън в случай че бат Дончо печално пропадне на изборите.Щото както сега под тези статии е пълно с почитатели на Тръмп усърдно слагащи минуси на всеки който каже лоша дума за Дончо ... ТАКА И СЛЕД ПОБЕДАТА НА БАЙГЪН НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИТО ЕДИН ФЕН НА ДОНЧО ... НО ПЪК ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ С ПОЧИТАТЕЛИ НА НОВИЯ ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ - ЖО БАЙГЪН.Жалки слуги , Сър!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7, какви хакери те гонят *** шамандуро?!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак лъжи и измами. Либерастите няма да се откажат да дезинформират масово. Какво Ню Йорк Таймс бяха публикували тяхната прогноза Хилъри 93% с/у Тръмп 7%, а тя каква стана...Сега са същите нещастни де...били
24
2
 
1
 
! Отговори
нн преди 3 години
Който и да е, все тая, и двамата са на години, това е проблема на САЩ, с извинение, кухи дъртаци. С такива САЩ има и ще има проблеми, сега и за напред.
23
1
 
13
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Бе тя и Клинтъница "водеше", и то с повече, пък... Неолибералните медии да информират джендърите, еко-, веган- и др. психообщности, но не и нас. Аре мерси.
22
5
 
1
 
! Отговори
Обамата преди 3 години
Е те той Дончо по тая причина си разквасв устата с белина,щот Байдъна водел с 10%
21
0
 
14
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Голям майтап. в предишните избори Дермократите сами правеха фалшиви анкети и сами си вярваха, след кеото сами се изненадваха че анкетите им били фалшиви.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много от гей общностите също минаха в лагера на Тръмп.
19
1
 
11
 
! Отговори
Станчо преди 3 години
До za USAБраво мислиш едно към едно като мене.Вещицата Клинтън преди също водеше убедително на Тръмп ,но какво стана .Неолибералните *** пищят с прегракнали педофилски гласчета !Свърши вече ,световна *** тще бъде пометена от вятъра на промяната!Педофилът Байдън няма никакви шансове!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най отявленото олицетворение на демократската тъъпота е момичето от Бронкс - Александрия Окасио Кортез.Не за друго тя ще говори само 60 секунди на демократската конференция тъй като нейните колеги змятат че е лаябилити отколкото асет.Напомня ми за другарката Нинова!
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и повече да гласуват за него пак няма гаранция че ще стане президенв сащ важното е кои щтати ще спечелиш а не повече гласове!!!!
16
3
 
18
 
! Отговори
za USA преди 3 години
Доналд Тръмп пак ще спечели изборите и ще бъде президент...............а тъпите демократи на Байдън и дъртата вещица и рептилка Килъри Клинтън ще пият по една студена вода!!!
15
2
 
23
 
! Отговори
Тръмп 2020 преди 3 години
Това е 100% Фалшива Новина!!
14
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ изборите печели винаги вторият, с по-малко гласове.Изборната им система е фалшива и престъпна. Народът не избира президент.
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбирайте Доналд Тръмп води на Байдън с 49%
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афро-американската консерваторка Кандис Оуенс кефи отвсякъде! Според нея демократите губят яко и затова са бесни!Самата тя е бивша демократка, лъжите и манипулациите на демократичните я отвръщат и не след дълго минава в лагера на Тръмп.