Камала Харис: Америка плаче за истински лидер

Първа изява на Байдън и Харис като кандидат-президентска двойка
13 авг 2020 09:17, Елка Василева
68
Камала Харис: Америка плаче за истински лидер
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън и Камала Харис се появиха за пръв път като кандидат-президентска двойка, която ще се бори да победи Доналд Тръмп на изборите в САЩ през ноември, съобщи ДПА.

Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ заяви, че несъмнено е направил правилен избор.

"Нямам съмнение, че съм избрал правилния човек за следващ вицепрезидент на Съединените американски щати. Това е сенатор Камала Харис", заяви Байдън на проявата в Уилмингтън в щата Делауер, предаде Ройтерс.

Още по темата

След Байдън на сцената излезе 55-годишната Харис, отбеляза Асошиейтед прес.

"Америка плаче за истински лидер, а ние имаме президент, който се грижи повече за себе си, отколкото за народа, който го е избрал; президент, който прави всяко предизвикателство, пред което се изправим, още по-трудно за решаване", заяви тя.

Харис разкритикува президента Доналд Тръмп, че не е взел на сериозно пандемията от новия коронавирус и така е застрашил живота на американците.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - Афро-американците в САЩ са 6 % !
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кемала Харис влезе в политиката с много секс !
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И двамата са много зле!Толкова ли няма кой да им каже,че не стават!?Тръмп просто ще ги размаже!
55
2
 
10
 
! Отговори
Споделено преди 3 години
Тая я показаха по немската телевизия. Постоянно жестикулираше и дърдореше и да знаете я бая пр0стовата. Каза каквото каза и нещо я засърбя носа и го избърка с ръкава на сакото си. За момент беше,ама го видях. Тръмп е цвете сравнение с тая чер.нокожа кандидатка. Дали не я роднина Мегън? Същият оттенък на кожата. Хилари беше на висини от тая тук.
54
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Америка плаче за доста повече от "истински" Лидер.......
53
3
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
църен *** и мумия на батерии....Имахме такива,само ч в обратен вариант.
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белия дом заприлича на старчески дом . Както е тръгнало следващия президент ще е някой мумифициран столетник
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Щерю 50Американският еквивалент на другарката Нинова е Александриа Окасио - Кортез! Толкова е тъъпичка горката че я майтапят редовно в Фокс и СиНН.И тя е с марксистки ориентации ама горката няма нищо в кутийката!
50
2
 
5
 
! Отговори
наблюдаващ преди 3 години
Когато се огласят фамилните и данни и до там! Баща-афроамерикански произход,но...наследник на роботърговци?Демократите сами си пръскат графити с много мерзост по стената на либералистичните си философии.
49
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
В политиката трябва много да ти знае устата да приказва. Например: - Другарката Корнелия Нинова почти всеки ден плямпа злостни глупости. "Безумната жена е бъбрица, Проста и не знае нищо." - както пише в кн. Притчи в Библията...
48
2
 
6
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 години
Ако питате мен,в Демократическата партия още отсега трябва да мислят кого да обвинят за провала на изборите!Считам,че е ясно -Русия и Путин!Все пак ще има и малки проблеми,защото няма как да обвинят Путин за възрастта на Джо Байдън -78 г.и ръста на Камала Харис-156 см!Даже Путин ще я гледа отвисоко!Но казано по-сериозно не знам как тази двойке ще привлече белите американци-средната класа /ако още я има/,фермерите ,"белите якички" и т.н.А може и "реднеците"/rednecks/ да вземат пушките!
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХОРИЗОНТАЛА ХАРИС - КАКТО Я НАРИЧАТ В САЩ !!!
46
8
 
4
 
! Отговори
муспи преди 3 години
В САЩ гласовете се броят колкото и в България, а и Тръмп е лигав подмазвач. Първата му работа беше да обяви че посолството в изсраел го меси в йерусалим, - явно полезен, макар и глупав като Бойко.
45
1
 
2
 
! Отговори
Сори преди 3 години
Путин се е родил в Русия!
44
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли Байден ще е този истински лидер.
43
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нас българите в България ни трябва една Кандис, ама за жалост чалгата претопи повечето българки а свестните отидоха да живеят в чужбина.
42
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите умират от шубе тъй като не могат да предотвратят обединението на свестните бели и цветнокожи люде!
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 35Грозното лице на днешна Америка.Не знае колко е права,увиТова лице създаде нейната "демократична" партия и поради тази причина няма да седнат на трона в следващите 20 години. Никой не харесва смахнати и безпочвени "марксисти" и повечето американци доказаха че могат да мислят!
40
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 37ДимУкратите са слугини на Сорос! ...... Абсолютно Вярно! Гледай клиповете на Christopher Wright на Ютюб, самия той е черен и знае за какво говори!
39
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите са истинските исторически расисти в Америка които някога са били против премахването на робството. От друга страна Републиканците, от които е Тръмп, са се борили за правата на всички хора без изключение. Самата републиканска партия е създадена през 1854 година от бивши черни роби, протестанти, фермери и бизнесмени с единствената цел да се премахне робството. Похвално е че черните почват да се събуждат и виждат ИСТИНАТА, дано този процес започне и в България!