Синът на Рейгън: Баща ми би бил ужасен от Републиканската партия сега

Рон Рейгън нарече семейство Тръмп "грабители"
19 окт 2020 21:54, Нели Христова
84
Синът на Рейгън: Баща ми би бил ужасен от Републиканската партия сега
Снимка: Flickr

Синът на Роналд Рейгън - Рон, заяви пред CNN, че баща му би бил "ужасен", ако бе част от Републиканската партия сега и нарече децата на Доналд Тръмп "грабители".

"Напълно нормално е те да са част от кампанията на баща си. Моят по-голям брат и сестра ми също го правеха. Няма нищо лошо в това. Но когато прекрачиш линията... не искам да го казвам, но имаме една група грабители в Белия дом. Те смесват бизнеса с удоволствието и държавните планове. Семейство Тръмп използва голф клубовете си и хотелите си, за да излезе на печалба от президентството", казва Рон Рейгън.

Той даде за пример дъщерята на Тръмп - Иванка, и съпругът й Джаред Кушнер, които получиха високи позиции в Белия дом, въпреки че нямат нужната квалификация. "Те използват позициите си за да печелят пари", категоричен беше Рейгън.

Запитан дали Републиканската партия трябва да се върне назад и отново да е партията, от която баща му е бил част, Рон отговаря:

"Не мисля, че републиканците ще спечелят, ако се връщат назад във времето. Трябва да вървим само напред. Трябва да гледаме към бъдещето, най-вече сега, когато всички усещаме, че това е повратна точка в историята. Не мисля, че връщането към дните на Роналд Рейгън е отговорът, който Републиканската партия търси. Но те нямат много други опции. Доналд Тръмп им нанесе сериозно количество щети. Когато мисля за баща си се сещам за думи като достойнство, чест и патриотизъм. Не национализъм, а патриотизъм. Тези качества липсват в Белия дом сега."

А дали баща му би познал Републиканската партия сега?

"Той би бил ужасен от Републиканската партия сега", категоричен е той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари