Байдън забрави името на Тръмп, нарече го Джордж

Трябваше водещият да му помогне, написа президентът на САЩ
27 окт 2020 08:00, Анисия Иванова
73
Байдън забрави името на Тръмп, нарече го Джордж
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп постави под въпрос умственото здраве на съперника си демократ Джо Байдън, който на снощна предизборна проява изглежда забрави името на президента републиканец, предаде Франс прес.

"Джо Байдън снощи ме нарече Джордж. Не можа да си спомни името ми", написа в Туитър Доналд Тръмп, който е дал на Байдън прякора "Сънливия Джо" и често намеква, че 77-годишният бивш вицепрезидент може да страда от някаква форма на сенилност.

"Трябваше водещият да му помогне да се измъкне от интервюто", добави Тръмп, който обвини медиите, че прикриват този инцидент.

Байдън снощи взе думата на виртуален концерт в подкрепа на кандидатурата му. "Още четири години Джордж. . ., Джордж. . .", започна той и спря.

"Ако Тръмп бъде преизбран, ще се озовем в друг свят", продължи после той, седнал до съпругата си Джил Байдън.

Откъсът от този момент от днес се върти непрекъснато в консервативните медии, които се питат дали Джо Байдън е мислел за някой от двамата бивши президенти Джордж Уокър Буш (2000-2008 г.) или баща му Джордж Хърбърт Уокър Буш (1988-1992 г.), съобщава БТА.

Доналд Тръмп обвинява Джо Байдън, че взема лекарства и беше поискал допинг тест преди първия им дебат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не му пука, защото нас не ни касае. Дори и да се промени нещо, то ще е в полза на американците и на богатите.Това не ни помага с нищо.Това не е нашата борба.Освен това с нищо не можем да влияем.
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДжоБидон получил помощ от водещия, но кой ще му помогне в супер скандала със "злия лаптоп" на сина му? И за "злия лаптоп" ли са виновни руските хакери на ГРУ?
14
1
 
29
 
! Отговори
гост преди 3 години
Между другото, прякора "Слийпи Джо" вече е много популярен и в добавка ненужните изказвания на Байдън срещу нефта и особено фракинга в някои щати, ще му изядат главата. Тръмп прави по 2 митинга на ден, а днес 3, като ги прави на стари летища извън градовете и събира хиляди хора. Гледах клипове, те умират от студ, обаче са много надъхани. Демократите почти не правят митинги, а където правят, ходят по няколкостотин човека. Социологическите проучвания май пак са манипулирани от лявата мафия.
13
5
 
10
 
! Отговори
Никой не му пука преди 3 години
Политиката на сащ е много предвидима. Тя си има насока и дори и да се промени, ще е само лек нюанс. Нима ако байдън спечели от утре ще обявят ЕС и Русия за братя? Нима някой со мисли, че който и да победи ще даде на Китай да диша? Нима всички, които имат лично оръжие ще го предадат доброволно и ще спрат убийствата?Кой очаква нещо хубаво от америка, пък ако ще и марсианец да бъде избран?Никой не му пука, защото НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗА НАС.
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не му пука, защото нищо няма да се промени. Интересуват се само определен малък кръг от хора, които чакат облаги от своя фаворит.Другите гледат сеир по навик.
11
6
 
11
 
! Отговори
Ъ? преди 3 години
Тия двамата не са ли твърде дърти за тази работа? Все пак с годините започва старческа деменция
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ку ку ку!
9
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За обикновените хора нито байдън, нито тръмп няма да промени нищо. Тези в гетата, пак ще живеят там, бездомниците пак ще са бездомни, бедняците пак ще са си бедняци. Ако някой очаква, че от утре ще настъпи рай и бедните ще заживеят богато, то той лунатик.Никой не му пука.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм почитател на конспиративните теории, но е очевадно,че тези са кукли на конци. Странно ми е, толкова ли няма по-читави кукли, че пaрцалени използват.
7
2
 
32
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
А преди седмица Байдън каза и че се кандидатира за сената а не за президент..... И тия куковци ще държат контрола над ядрени глави..... и живота на милиарди хора в ръцете си....
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И байдън да е и тръмп да е, какво променя това америка?Едно голямо нищо. американците ще продължават да са нация от африкански роби, латино наркобандити и внуци и правнуци на крадци и престъпници от Европа и да обвиняват Русия и Китай за всичко. байдън тръмп, каква е разликата? Нима с новия президент ще спрат да ползват милиарди тонове нефт? Нима на някой от това ще му стане по-топло или по-студено?
5
0
 
17
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Като не му е казал Мехмед.....
4
18
 
0
 
! Отговори
КАРАГУНИС преди 3 години
ГРЪЦКАТА КУЛТУРА Е ВЕЛИКА И НЕНАДМИНАТА ОТ НИКОЙ И ОТ НИКОГО !!ЕТО --- ВСЕКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ИСКА ДА НОСИ ГРЪЦКИ ИМЕНА !! И ЗОВЕ С ''ДЖОРДЖОС'' !САМО МЕ Е ЯД ОЩЕ-- ЗА МАЙКЪЛ ДУКАКИС , КОИТО ЗАГУБИ ОТ ДРУГ ГРЪЦКИ КАНДИДАТ--ДЖОРДЖ БУШ-СТАРШИ , ПРЕЗ НОЕМВРИ 1988 ГОДИНА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ !
3
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е по стар с 5 г...бие го склерозата ,и явно се насира ,президент щестава
2
1
 
23
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 3 години
На целия свят му пука, тия могат да направят страшни поразии.
1
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън ако го изберат за президент ще прави още по-големи гафове