Наблюдател на изборите в САЩ: Няма доказателства за измами!

Не били отчетени нарушения, обясни Михаел Георг Линк
5 ное 2020 22:39, Петя Славова
64
Наблюдател на изборите в САЩ: Няма доказателства за измами!
Снимка: БГНЕС

Ръководителят на международната делегация за наблюдение на изборите в САЩ каза, че екипът му не разполага с доказателства в подкрепа на твърденията на американския президент Доналд Тръмп за изборни измами с бюлетини, изпратени по пощата, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Още по темата

Михаел Георг Линк, германски депутат, който оглавява мисия на наблюдатели от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), каза днес пред германската телевизия Ер Бе Бе, че "в самия изборен ден не сме отчели никакви нарушения" в изборните секции, които са посетили.

Линк заяви, че е бил "много изненадан" от твърденията на Тръмп за измами с вота по пощата, защото САЩ имат дългогодишна практика на подобен вот, датираща от 19 век. "Проучихме това. Не открихме никакви нарушения на правилата", допълни наблюдателят.

Той каза, че нито наблюдателите на изборите в САЩ, нито медиите са открили каквито и да било доказателства да измами, макар че вчера екипът на ОССЕ повтори някои отдавнашни опасения за лишаването на някои избиратели от правото на глас и изкривяващия ефект на законите за финансиране на предизборната кампания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Beodun преди 3 години
Биден получава 200К гласове в 4 сутринта , Тръмп получава 0, статистически това е невъзможноДемокатите не допускат хора да наблюдават броенето на гласове, дори заключват вратите при издадена съдебна заповед за наблюдениеМъртви хора гласували за Биден.Гласове получени на 4ти Ноември се вписват с дата 3ти ноември в демокраски щати.Хора работещи за броенето на гласовете им е казвано да отиват с гласуващия в будката за да са сигурни за кои ще гласува.Има още но нямам повече символа
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли още някой да вярва на тези фокусници от ОССЕ, които "откриха" нередности на президентските избори в Беларус без да изпратят наблюдатели на място?
38
0
 
1
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
Измами в изборите са български патент. Лукашенко беше възпреимлив и перфекционира процедурата. А американците са консервативни, не могат толкова бързо да реагират на новите изборни технологии и се очаква чак при следващите избори да се справят с тази материя.
37
0
 
3
 
! Отговори
БРЦК преди 3 години
Мумията байдън е същия като нашата тиква . Разликата е в изкуфяването.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
306, ама друг път.
35
0
 
5
 
! Отговори
Траурна агенция Джо преди 3 години
Ако се забавят още малко с резултатите, Байдън може и да не ги дочака...
34
0
 
8
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
То и в Костинброд нямаше измами. Ама иначе при "злият" Лукашнеко и да няма пак има, щото не е от наште
33
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още вчера, когато Путин стана природозащитник и заповяда на колхозниците да спрат вредните емисии, разбрах че Байдън е спечелил и то с много, а Путин се е примирил, защото ако беше спорен резултата кой знае какви опорки щяха да летят от Москва към тъпитe им агенти в САЩ и по света.
32
2
 
8
 
! Отговори
Поп Грую преди 3 години
Лукашенко не признава легитимността на изборите в сащ...
31
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Измама има, но от страна на Тръмп който прекъсна броенето и забави цялата процедура. Резултата е разгром за Тръмп губи още 2 щата Пенсилвания и Джорджия. Така че Байдън има 306 електорални единици а Тръмп 219.
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Числеността на екипа на Михаел Георг Линк била 40 души и той си позволява да твърди, че нямало нито едно нарушение в 50-те щати?!
29
12
 
6
 
! Отговори
Рушофилски трол преди 3 години
Кви турци иПомаци.........статията е за САЩ.
28
0
 
12
 
! Отговори
Мъртви душИ преди 3 години
турска мафия в България върши същото. Вписва отдавна мъртви хора за гласували и така законно подменя вота на законните гласоподаватели българи.Това не е от вчера.Продължава вече 30 години.Резонният въпрос е защо и докога ще продължава това безнаказано.
27
2
 
15
 
! Отговори
По изборите преди 3 години
в България от турция идваха чували с бюлетини от т. нар. изселници, които бяха параван за подмяна на вота на българите. Що за секция е тази, която праща 13 000 бюлетини и то само за турски кандидати от дпс?Как са гласували 18 човека за минута законно? Това е ЗАКОННА ИЗМАМА с гласоподаватели, които биват вписвани и регистрирани че са гласували законно.
26
2
 
13
 
! Отговори
Практически преди 3 години
гласове могат да се подменят.дпс има лиценз за тази дейност.Правят го успешно вече 30 години и подменят вота на българите.Бил съм в секция много пъти и знам, че няма как да гласуват повече от 720 гласоподаватели. Ако са повече, това значи, че на 20 секунди някой е гласувал, което е практически НЕВЪЗМОЖНО да са гласували ЗАКОННО. Проста математика, 12 часа по 60 минути изборен ден са 720 минути.Лошото е, че все-още законът позволява на дпс да си разиграва коня с гласовете от турция.
25
9
 
3
 
! Отговори
Що реват мурзилките? преди 3 години
наблюдадели-застъпници на Тръмп и републиканската партия са бяха изгонени с полиция от стаите за преброяване и вписване на резултати.....Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за дъртия комунист Байдън, "учиндолеца от Село Тодорово", истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти,
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С гласуването по пощата се купуват гласове!Малко ли са наркоманите и прошляците които за 20долара са готови да подпишат и документ с които продават майка си и баща си ,камо ли някакви си бюлетини за избор на президент.
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ са огромна държава ,а международните наблюдатели са 40човека!!!Как могат да гарантират ,че във всички изборни секции няма нарушения?
22
3
 
13
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Незнам дали е умишлено или неволно, но тази статия е христоматийна дефиниция за Фейк Нюз! Десетки наблюдадели-застъпници на Тръмп и републиканската партия са бяха изгонени с полиция от стаите за преброяване и вписване на резултати в Детройт, MI и Милуоуки, WI. Има го записано и на видеа, и десетки свидетели има. Лично гледах видео как един полицай с африкански произход гони две застъпнички на Тръмп от стаята за преброяване с думите "заради ограниченията за коронавирус ви нареждам да напуснете"
21
0
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Ощбо взето 2020 америка стана тотално майтапа на света 50% от сайтовете за майтапи и меме се крепяха само на ставащото ,там!Оранжевия поне осигури бая матрял за базик и гаргара на хората по света!Посмяхме се сега този извратеняк педофил Байдън и мафията зад него дойдат ,да не ни се стъжни !Войни и провокации на прага ни не ми хареасва това!