Тръмп ще обжалва преброяването на гласовете в Джорджия

Преброяването в Мичиган и Пенсилвания също беше оспорено
5 ное 2020 07:30, Ния Христова
39
Тръмп ще обжалва преброяването на гласовете в Джорджия
Снимка: БГНЕС
Изборният щаб на президента Доналд Тръмп и Републиканската партия в Джорджия са подали жалба срещу преброяването на гласовете в щата по време на президентските избори, предаде Асошиейтед прес. Преброяването в Мичиган и Пенсилвания също беше оспорено по-рано през деня.
 
От екипа на Тръмп твърдят, че в окръг Чатъм, в Джорджия, наблюдател от Републиканската партия е видял как преброител смесва необработени дистанционно подадени бюлетини от задна стая с вече обработени, които чакат да се преброят. Бюлетините в Джорджия трябва да бъдат подадени най-късно до 19 ч. местно време в изборния ден, иначе няма да бъдат признати за валидни.
Още по темата
 
Десетки привърженици на Тръмп излязоха на демонстрация в преброителен център в Детройт с лозунги "Спрете вота!". Това стана, малко след като Асошиейтед прес обяви кандидата на демократите Джо Байдън за победител в Мичиган.
 
Щабът на Тръмп подаде съдебен иск в щата Мичигън за спиране на преброяването с твърдението, че на негови наблюдатели не е бил осигурен достъп. Главният прокурор на Мичиган Дейна Несъл, която е от демократите, категорично отхвърли обвиненията. Тя твърди, че на обществеността е бил осигурен достъп до преброителните центрове, като същевременно има строга система за контрол и проверка на процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Филмът черният рицар ще се окаже прав!
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай бай тромпет
6
6
 
16
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
Тръмп ще трябва да си замине, след като цалата псевдо-демократична общност го преследва и демонизира без прекъсване от първия ден на президентството му. Подобен бойкот на Президент историята не помни. И всичко това е най-вече, защото се опита да бъде независим Президент, а не "кукла на конци" или още по-лощо, поддръжник на нео-Либералния, насилствен Глобализъм. Но хората след Тръмп вече ще знаят, че е възможно да има и най-вероятно пак ще има независим Президент един ден !
5
6
 
13
 
! Отговори
Русофил+ преди 3 години
Тръмп се оказа недостатъчно прозорлив и находчив за да се справи с коварството на псевдо-демократическата лига. Нео-либералните Глобалисти не се посвениха да демонизират една глобална сила като Русия в 2016, та с него ли няма да се справят?.....
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един кандидат почне ли с обжалванията, значи е охладил супата!
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно ,че демокрацията в САЩ фалира.Само слепецът не го вижда.Демокрацията е най-лошото управление според Аристотел ,водещо до анархия и тирания.САЩ го доказаха тотално!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига бе ще излезе, че без руснаците тия и президент не могат да си изберат.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е зле сламеното човече,щом позволи една ходеща мумия да му отмъкне победата.