Привърженици на Тръмп: "Това не е краят! Спрете кражбите"

Имаше спречквания между поддръжници и противници
8 ное 2020 12:41, Елка Василева
57
Привърженици на Тръмп: "Това не е краят! Спрете кражбите"
Снимка: БГНЕС

С възгласи "Това не е краят!" и "Спрете кражбите" привърженици на президента Доналд Тръмп протестираха по цялата страна вчера, отказвайки да приемат поражението на изборите и повтаряйки необоснованите твърдения на Тръмп, че демократите са спечелили с измама, предаде Асошиейтед прес.

От Атланта и Талахаси до Остин, Бисмарк и Финикс, тълпи с численост от няколко десетки до няколко хиляди души, някои от които открито носещи огнестрелни оръжия, отричаха новината за победата на Джо Байдън, обявена от американските медии след изпълнени с напрежение три дни на броене на бюлетините.

В някои градове имаше спречквания между привърженици и противници на Тръмп.

В Атланта, щата Джорджия, отдавнашна крепост на републиканците, събралите се близо хиляда поддръжници на Тръмп викаха "Хвърлете го в затвора" по адрес на Байдън, "Това не е краят!" и "Фалшиви новини". Улиците бяха залети от американски знамена и плакати с образа на Тръмп.

Още по темата

Няколко хиляди поддръжници на Тръмп се събраха в Харисбърг, щата Пенсилвания, който изигра ключова роля за победата на Байдън. "Ако не спрем това днес, всичко ще свърши", заяви 66-годишният Брус Филдс по адрес на медиите, обявили Байдън за победител. "В противен случай ще кажем сбогом на свободата", добави той. Двайсетина тежковъоръжени мъже, някои в камуфлажни облекла, се присъединиха към митинга.

Във Финикс, столицата на щата Аризона, също спечелен от Байдън, за няколко часа се събра тълпа от близо хиляда души, за да изразят подкрепа за Тръмп и разочарование от резултатите от изборите, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3 пoмияр, такива са американците. Ето тези с ръгащите с ножа са от black live mattersЧетирима души са били ранени на няколко пресечки от Белия дом след атака с нож, съобщи полицията във Вашингтон, цитирана от FOX News.Около 2:30 вечерта трима мъже и една жена са били наръгани.
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баунеобразовани и крадливи са само феновете на Байдън
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седесарите така виеха на умряло след като НВ Симеон Втори взе властта от злия Костов.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая нормалните хора се събудиха!
4
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си привърженик на някой означава слабост детето на мама всички фашаги си такива страхливи болни комплексари
3
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив , свърши , честно или не , Тръмп е уволнен. Ако ви става по - леко, Байдън ще го пенсионират , защото е в будна кома.
2
30
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
мдам, такива са феновете на Тръмп, необразовани и .... въоръжени.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СОЦИАЛИСТИ, СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ!