Соломон Паси: Америка въздъхва, светът си отдъхва

"Джо Байдън ще върне САЩ в системната игра"
9 ное 2020 09:52, Ния Христова
90
Соломон Паси: Америка въздъхва, светът си отдъхва
Снимка: БГНЕС
"Америка въздъхва, светът си отдъхва, никога в историята на САЩ, поне след Втората световна война, американците не са се радвали толкова на провала на един човек", каза в ефира на bTV бившият външен министър от НДСВ Соломон Паси.
 
Избраният за 46-и президент на САЩ Джо Байдън успя да събере повече гласове, отколкото всеки друг президент досега. За първи път в Съединените щати жена ще е вицепрезидент. Донлад Тръмп обеща да оспори изборите. 
 
Паси смята, че Тръмп имаше позитивна политика.
Още по темата
 
"В Близкия изток той успя да постигне мир между Израел, Бахрейн, Обединените арабски емирства и Судан. Това е колосален напредък, за който демократическото управление на Обама не можеше и да мисли. Той ще прати жена на Луната, възстановява американското присъствие в Космоса, цялата политика с 5G и рисковете, които идват от Китай са добро наследство на Байдън, демократите нямаха смелостта да подхванат тази политика", обясни бившият външен министър. 
 
Но Америка беше разделена с Тръмп, смята още Паси и видя в Байдън обединител - вежлив, предсказуем човек, което за политиката е добре. 
 
Паси каза още, че "Тръмп беше против световните организации, а Байдън ще върне Америка в системната игра". 
 
"Той беше водещ сенатор по ратификацията на членството ни в НАТО", обясни бившият външен министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ ги очаква доларова криза.
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е че за Путин и русофилите предстоят тежки години, Байдън ще се погрижи за товаГрешиш , този в будната кома ще го пенсионират . Иначе си прав , спечели партията на войната. Но има предсказание от п-к Джеремая, че точно Русия ще разкаже играта на Сащ военно , ще го унищожи. Сега се хващай за палците и дъто високо.
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господи, колко неадекватни люде!!! Никаква система и никаква "системна игра" вече няма!!! Щом този полу-умен ***-раз-матик може да стане президент с такима машинации и манипулации, това значи вече няма никаква "игра по правилата"! А краваристана го очаква такова дълбоко разделение, което не е наблюдавано даже от Първата световна война! И Тръмп не меше никакво изключение, а СИМПТОМ на болестта на краварите! И с "хапчето" Байдън НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕКУВА! Само временно ще свали "температурата"!
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление този се прави на по-голям католик от папата,пардон,евреин.Майка му е българка,а баща му беше изключително скромен и културен човек,преподавател в СУ,който не парадираше с еврейството,а беше отдаден на науката.За разлика от с в инчето.
21
14
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Важното е руските Бг комунисти да ревът по форумите. :))))))))))))))))))))))))))))))))
20
20
 
3
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 3 години
Важното е че за Путин и русофилите предстоят тежки години, Байдън ще се погрижи за това
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето пример за *** на високо положение.При него инструкциите кого да хвали и кого да пллюе винаги идват навреме.Останаха да се разпратят опорните точки и към тролчетата на ниски длъжности за да могат и те да спрат да хвалят вече Тръмп и да обърнат двете си бузи в ниската част на гърба в правилната посока както го е направил и господина на смнимката.Тръмп от преди седмица вече си изнася баклууците от Белия дом,ако сте се чудили какъв е бил тоя камион на снимката пусната още докато брояха вота.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този в будната кома ли ще е обединител , или началника му , дето не спря да говори че Сащ е расистка държава. А той защо не живее в Кения тогава, ми в Сащ се бута , при расистите. Или Камала ще е обединител, тя какво общо има с повечето американци , че да ги обедини? Тя произлиза от най - високата каста в Индия , широко ненавиждана каста от самите Индийци, тоест тя дори индийците трудно би обединила , камо ли американците. Но все пак е жена и цветнокожа , вери прогресив за президент.
17
3
 
22
 
! Отговори
Паметлив преди 3 години
Дали ще дойде Бидонестия или ще остане Тръмпестия на мен ми е все тая. И единия, и другия ще продължат да дърпат чергата към щатите, и им е все едно дали няма останем върху голия бетон. Това поне, мисля, на всеки що-годе нормален човек би трябвало да му е ясно. Тогава каква е разликата? Пасито хвали единия като преди хвалеше другия, защото вероятно очаква някакви облаги - чуфутска му работа.
16
1
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
И са кво стана? Те всички се оказаха големи смелчаци. Точно като тумба ц ига ни. Изпълзяха изведнъж всички влечуги от дупките си.
15
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значе Тръмп постигна мир и се опита да спре Китай , но бил лош , защото разделил Америка. А тя в момента е много обединена, ама много. След това демократите са тези които разделиха Америка с постоянното заливане по медиите от ден 1 срещу Тръмп, расист бил , мразил жените, Русия , и пак отначало , ковид и тн, не се спряха да го заливат, иначе той разделял. Лъжи само. Черните кой ги изкара на улицата да палят и грабят. Направиха един наркоман и престъпник национален герой, горят ам флаг,демонрати.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз от кое трабанче го извадихте отново бре?
13
3
 
35
 
! Отговори
АДОЛФО преди 3 години
Гнидата пак изпълзя ..... Започва АНАЛлиза на Байдън ...... А беше се скрил като бълха в *** .......
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая *** щеше да говори същото, ако Тръмп беше спечелил
11
6
 
12
 
! Отговори
Мхх преди 3 години
Паси само ако знаеше, че в Перник район Профилакториум съществува нацистки лагер на смъртта щеше да избяга с 300 от "Европейска" България!
10
1
 
22
 
! Отговори
F-16 преди 3 години
САЩ произвеждат около 20% от световния БВП, а потребляват над 40%. Някой трябва да покрива разликата. Не виждам защо българите трябва да слугуват за материалното благоденствие на чужди държави само за да запазят високо платените службички в ООН, МВФ и разни фондации на хора като Паси, Плевнелиев и другото младото което бяха сложили външен министър.
9
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много пренапрегнат тоя свят от 100-те нови войни на Тръмп... Опааа, *** той нито една не е направил... Лош Тръмп, лош...
8
3
 
39
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Щом и този го подкрепя значи наистина Байдън е голямо зло за света
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мончо трабантът пак е изпълзял от дупката си, да учи на акъл.
6
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служител на чужди държавни интереси.