Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка

Те искат да покажат, че ваксината е безопасна
3 дек 2020 19:30, Нели Христова
327
Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка
Снимка: БГНЕС

Бившите президенти на Съединените щати, Барак Обама, Джордж Уокър Буш и Бил Клинтън, се съгласиха да бъдат първите, които ще бъдат ваксинирани срещу Covid-19 пред телевизионите камери, за да вдъхнат увереност на американците, че ваксината е безопасна.

"Преди няколко седмици президентът Буш ме помоли да уведомя д-р Фаучи и д-р Биркс, че когато настъпи времето, той иска да направи каквото може, за да помогне на своите съграждани да се ваксинират", заяви пред CNN шефът на кабинета на Джордж Буш  - младши Фреди Форд.

Подобно желание изразиха и Барак Обама и Бил Клинтън.

По време на интервю за SiriusXM, излъчено в четвъртък, Барак Обама заяви, че ще бъде ваксиниран срещу коронавирус, като "може в крайна сметка това да стане пред телевизионните камери". Представител на Бил Клинтън също посочи пред CNN, че и бившият президент би желал неговата имунизация срещу Covid-19 да стане публично достояние.

Бившите президенти се надяват по този начин да вдъхнат доверие във ваксините на американските граждани, веднага след като те бъдат разреши за употреба в САЩ.

Междувременно д-р Антъни Фаучи каза, че при успешна ваксинация и достатъчен брой на ваксинирани хора, гражданите на САЩ биха могли да получат стаден имунитет до края на следващото лято или през есента.

Главният изпълнителен директор на компанията BioNTech Озлем Туречи разкри ден по-рано, че Covid ваксината, разработена съвместно с Pfizer, може да бъде одобрена в САЩ и в ЕС до средата на декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Office Of The Pedophile Elect" a Dominion Production.
169
10
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка, а Дъмб като най-умен ще изпие едно шише с белина пред всички :)))
168
8
 
6
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Ваксинирането да се забрани, та да видиш как Ганюфсите ще наскачат да се ваксинират... "Кой си ти да ми казваш, да не се ваксинирам бе ей".Те такива ми ти работи по вашите географски ширини :)
167
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драмата е на път да се превърне в комедия !Глупостта на елита взема невиждан размер.Дори президентът Камачо от "Идиотокрация" не би сътворил подобен цирк !
166
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Популисти. Това е толкова евтин и плосък трик..Всеки с IQ по-високо от 0,005 % би се досетил, че ще ги инжектират с витамин Ц.
165
2
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Аха. Ама от какво съм свободен бе, смехуранко? :D
164
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1"Абсолютно през оная работа са ми и ваксините и ковида. Това, което ме провокира да пиша е факта, че много малoyмници смятат, че всички трябва да се ваксинират, което няма как да се случи." Вече ти се каза, че ТИ ЛИЧНО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАШ.Свободен си.
163
0
 
1
 
! Отговори
Песента преди 3 години
Оооуу.. доус бастърс... !
162
0
 
2
 
! Отговори
О.. преди 3 години
ЛЕ..ЛЕ.. !
161
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СалвадорОСОБЕНО на слабоумния римлянин ВСИЧКО му е ясно. Сикрит сървиз пасти да яде пред балканския обонго.
160
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1Ти май малко бавно стопляш. Аз не ти/ви давам акъли дали да пишете или не. Аз казвам, че нямате причини да пишете за вируса и ваксините СПОРЕД ВАШИТЕ СОБСТВЕНИ ПРИКАЗКИ. Т.е. противоречите си: или не е вярно, че ваксините и вируса са ви през оная работа, или причините да пишете в тия теми са измислени.По-ясно ли ти стана, или да повторя за 5ти път същото нещо?
159
5
 
5
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 години
Болшинството пушат, ядат ***, не спортуват, не си правят профилактични изследвания.Но ваксина, която е тествана на 30 000 човека и може да ги спаси от вирус, който убива?--------- Ваксината не може да ме спаси от нещо, което не съществува. Отделно от това измисленият ти ковид не убива. А МОЖЕ ДА ТЕ УБИЕ - в някакъв нищожен процент от случаите.
158
1
 
8
 
! Отговори
Дали преди 3 години
Ще се ваксинират пред всички, ама дали в спринцовката ще е ваксината или просто вода, кой ще е сигурен.
157
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23:45Ако пишете значи не е заради ваксината, ваксината ви е само извинението ..... :)))))
156
3
 
5
 
! Отговори
Тялото преди 3 години
Болшинството пушат, ядат ***, не спортуват, не си правят профилактични изследвания.Но ваксина, която е тествана на 30 000 човека и може да ги спаси от вирус, който убива?Оууу, не, може да е вредно за здравето.Чудя се дали винаги сме били толкова ***, или станахме последните 30 години....
155
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да изкарат и Джон Кенеди! Тогава ще се юрнем!!!
154
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв ярък контраст с нашия президент и неговия вдигнат юмрук и противоречиви речи--------Той хубаво вдигна юмрука, но после изпростя и се хвана да пее в общия хор на маскаджиите...
153
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23:45Абе, пич, ся, понеже ви отрязах, че няма какво да правите тук, и взе да се репчиш. Аре, с балкански номера сме свикнали. Нямате причини да сте тук. Ваксината не е за вас, новините за нея не са за вас, следователно и вие няма какво да правите тук.
152
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще им бият по 1 инДЖЕкция с дестилирана вода или физиологичен разтвор...
151
4
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
До BitchНикой не ти оспорва правото, но продължава да не става ясно какво търсиш в тема, която не те засяга. Ти не си кандидат за ваксина, тъй че ....