Twitter блокира акаунта на Тръмп за постоянно

Президентът обмисля създаване на своя алтернативна платформа
9 яну 2021 07:30, Петя Славова
282
Twitter блокира акаунта на Тръмп за постоянно
Снимка: БГНЕС

След като блокира за постоянно личния акаунт на президента Доналд Тръмп, снощи социалната мрежа Туитър съобщи, че ще вземе мерки срещу всеки друг акаунт в своята система, ако все още действащият президент на САЩ започне да го използва, предаде ТАСС, цитирайки представител на мрежата.

Още по темата

Последва и съобщение, че Туитър спира акаунта на президентската кампания на Тръмп - @TeamTrump, заради нарушаване на правилата на мрежата, предава БТА.

Ръководството на компанията, чиято собственост е Туитър, заяви, че смята да предаде контрола над официалните акаунти на президента на САЩ и на Белия дом на демократа Джо Байдън, след като той положи клетва като следващия президент на страната на 20 януари.

Именно на тези акаунти в Туитър Тръмп се опита да пусне свои туитове след блокирането на личната му страница там, но те бяха веднага отстранени от модераторите на мрежата.

После текстовете на тези туитове бяха разпространени от пресслужбата на Белия дом. "Както аз отдавна казвах, Туитър отива все по-далече и по-далече в ограничаването на свободата на словото, и ето че днес служителите на Туитър, в координация с демократите и радикалните леви, премахнаха моя акаунт от тяхната мрежа, за да заставят мене и вас да мълчим", написа Тръмп, цитиран от ТАСС.

Президентът републиканец обяви, че разглежда възможността за създаване на собствена, алтернативна на Туитър платформа, след като неговата бе блокирана от администрацията на социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: САЩtwitterДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп се интересува може ли да си смени профилната снимка в Интерпол!
210
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дядовците с многото *** ще ги смачкат тия или ще ги купят откак свят светува проблемите са се решавали или с много пари или с джепанеа и от двете имат достатъчно а да продължават да се плюнчат на теми като демокрация свободен пазарправа на човекасвобода на словотосладки приказки за наивници- нали видяхте че при тия дето постоянно бият тъпана за тези понятия никога не ги е имало айде честито
209
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време казвахме, че САЩ е единствената страна, където комунизма няма почва да вирее. Е, да им е честито и на тях. Така си го пожелаха, така да бъде!
208
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Призрака на Комузма заброди и в САЩ. За Европа знаем вече. Ама САЩ не са Европа.
207
0
 
2
 
! Отговори
АВтономен преди 3 години
До Анонимен 227ОК, ако е истина и са наистина руски шпиони, това в полза на тръмп ли е или не?А за участието на АТИФА в метежа нещо не попрочете ли??? Знам че е трудничко но при желание и познание на език става. И то директни видеа! А не съседката каза!
206
1
 
5
 
! Отговори
Мълчанието на Ал Гор преди 3 години
Говоренето на Доналд Тръмп за отминалите избори няма и една десета от тежестта на мълчанието на Ал Гор, бивш вицепрезидент на САЩ от демократическата партия. В това мълчание, разбира се, няма никаква изненада, защото Ал Гор също загуби президентските избори през 2000 г. не от своя конкурент Дж. У. Буш, а от байдъньвщината на надпартийната Дълбока държава в САЩ.
205
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Тръмп...фалиралият няколко пъти,опитващ се да рекетира света/мексиканците да платили стената и подобни простотии/си е откровенно руско *** работещо против САЩ...няма подобно в Историята на САЩ...алчен,елементарен и Путин го използва да разбие САЩ...дано американците го разберат навреме...съд за алчното ***...откровен авер на мафиоти...стига с лицемерието ви...малко смелост...обричате света ни на гибел
204
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До АнонименТрета световна война означава Край...Край на богатствата ви,на грабежите и безчинствата на политическата класа и администацията им...Край на животите на децата ви преяждащи от грабежите над нашите...няма какво да губим...едната чест ни остана...Справедлив или Мъртав Свят!!!!
203
5
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
пийте дизенфиктанти...какъв срам...какво падение...САЩ и децата на Америка умиращи за Справедливостта и Свободата на непознати човешки същества са превърнати в обслужващ мафията персонал....САЩ-Мафия...0:2...мафията е финансирана от ЕС...от Русия и Китай...единственият съюзник на САЩ са свободно мислещите хора населяващи Планетата ни...това вече е цивилизиционна война...няма идеологии...няма пари...няма закони/да нападнеш Конгреса на САЩ/...война на ценности е...Аз не съм руски мафиот...Свобода
202
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това са мнозинството от хората на Тръмп. Той очакваше от тях да прогонят Байдън, а те дошли да мародерстват и крадат държавно имущество от Капитолия. Че на всичкото отгоре качили и снимките в социалните мрежи. Притежават същия интелект като на човека чието име е изписано на шапката на мародера.https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/BB1cBISU.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=f&x=536&y=284
201
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп пак се изложи, от арестуваните до момента 52 души влезли с взлом в Капитолия поне двама са поискали преводач от руски при разпита им в полицията.
200
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убеден съм че ако Путин беше заложил на един сериозен и кадърен агент например на щандартенфюрер Щирлиц вместо на неудачника Тръмп превратът в САЩ щеше да успее и сега щеше да се вее съвеЦкото знаме над Капитолия. Жалко за усилията и денонощните умствените напъни на гениите от Лубянка провалени от фалиралия бизнесмен и агент Тръмп. Жалька, мнота жалька. А сега жална им майка на съвеЦките другари от тухлената крепост Кремъл.
199
11
 
16
 
! Отговори
Баш цензурата преди 3 години
Да запушиш устата на действащ държавен глава, какъвто е президентът Доналд Тръмп, това ако не е признак, че в САЩ е извършен държавен преврат... И това е страната с големите претенции да определя кои политически режими във всяка точка от Земното кълбо са демократични и кои не...
198
10
 
12
 
! Отговори
Здравствуй Доналд преди 3 години
Тръмп да си открие акаунт в най-прогресивните и свободни социални мрежи във Вселената а именно ВКонтакте, Однокласники и Телеграм, там ще може да си пише глупостите пък ще има и кой да му ги чете. Но преди да открие крайно необходимите му акаунти, ще трябва да изготви подробен доклад до водещия му офицел полковник Путин на тема "Защо превратът пуч на 6-ти януари Бъдни вечер по путинския календар се провали и какви бяха личните персонални грешки на Тръмп за да не успее перфектния план на Путин".
197
4
 
19
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
Свобода на словото!:))))))))))))))))))))))))Да ви е честит новия световен ред! Ще казваш само това което е по каноните на правата вяра (пардон - на демокрацията):))))))))))))))))))))))))
196
5
 
5
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Четете интервютата на Юрий Безменов !! Откъде Марксистите идат и как ще разрушат запада и САЩ отвътре..
195
10
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
А Миииии.Честито на Тръмп и Българските Тръмпофилчета от България! Които Не знаят Нищо за Собственният си президен и оплюват в нета защото Бившето борче и мутра от прехода Така иска! И знаят повече за този бозав козел и човек с умствени проблеми! От колкото за гн Радев !Е ? Ще прогледнете ли вече Тръмпофилчета?-:) КОлко бил "добър" Тръмп? Не провел нито една "война" чрез своето НАТО от както е президент?! -:) " Политиката" на Америка е друга вече деца! Има я "коронката"! За това няма "войни"!
194
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ау ко стаа е то няма ли да се обади някой за свободата на словотото било само за колониите а га нападнаха българския парламент бяха се убави красиви дето трошаха наред
193
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре е президента да има собствена платформа където да може да поства каквото си иска без да му блокират акаунта и да му трият постовете.
192
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно,пак на Русия е отредена ролята да спасява света.Този път от глобалистката чума.