Андрей Райчев: На САЩ се държи нашата сигурност, техните проблеми са и наши

Демократите не разбират докъде е докарана Америка
10 яну 2021 16:42, Нели Христова
223
Андрей Райчев: На САЩ се държи нашата сигурност, техните проблеми са и наши
Снимка: БГНЕС

"САЩ нееднократно са организирали такива сцени в различни страни, но никой не можеше да допусне, че и при самите тях това ще се случи". Така анализаторът Андрей Райчев коментира пред БНР протестите във Вашингтон на привърженици на Доналд Тръмп, прераснали в щурм на Конгреса:

"Разбира се, че изненадата е във формата, чак толкова драстична - 5 трупа и нахлуване в парламента. Даже и в най-голямата криза в България не се стигна до нахлуване в Народното събрание, имаше счупване на вратата, но не и нахлуване", уточни той.

Според него САЩ е главният съюзник на България:

"Това е страната, на която се държи нашата сигурност, защото НАТО е слаба форма на тяхното военно присъствие. Това е лидерът на свободния свят. Проблемите в САЩ са наши проблеми, със сигурност, за съжаление те са големи и сега започват".

По думите на анализатора демократите в САЩ смятат, че са победили с малко, но завинаги. Според него обаче не е възможно победа с малко да бъде завинаги:

"Представяте ли си какво е 70 милиона срещу 70 милиона - по толкова са гласувалите за Байдън и Тръмп - при това, те не се понасят. Става дума за омраза, която надвишава нашата поляризация БСП-СДС през 90-те години, а помните как държавата седеше на ръба на войната".

Той подчерта, че разцепена нация не може да бъде силна и добави, че разцеплението е по-много важни въпроси - расов и полов:

"Въобще не говорим за някаква повърхностна история - кой ще бъде президент. Става дума за гигантско фундаментално разцепване на най-силната и най-въоръжената нация в света. И нация, на която се държи редът в света сега, а тя пред очите ни изпитва тези гърчове".

Райчев посочи, че демократите "не разбират докъде е докарана Америка" и смятат, че са победили, а трябва веднага да вземат мерки за съединяване на нацията.

Във връзка с предстоящите избори в България анализаторът заяви, че не трябва да се пипа избирателната система, защото според него тя работи добре и дава добри резултати.

Райчев подчерта, че никога досега не се е случвало в България народът да иска едно, а на изборите да стане друго:

"Имало е купуване на гласове, имало е манипулации, но България иска Костов - на ти Костов, иска Виденов - на ти Виденов, иска Симеон - на ти Симеон, иска Борисов - на ти Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ... 26Вече и икономиката не зависи! Досега поне се печатаха зелени хартийки.........сега вече големите страни минават и на цифрови (биткойни и всякакви други) и зелените гущерчета НЕ СА НУЖНИ НИКОМУ! Краварите докато произвеждаха нещо бяха силни! Сега, след като 60% е "мейд чайна", а руснаците дръпнаха с технологиите (където ги ограбиха и временно изместили), краварите НИКОМУ НЕ СА НУЖНИ!!!!
28
14
 
15
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Днес на България и писна от Фигуранта - затова марш навън , Фигуранте !
27
2
 
28
 
! Отговори
нн преди 3 години
Райчев обърна палачинката, заряза БСП. Откакто го уличива в огромни далавери с Велев за милиони измами и корупция с голф игрищата запя друга песен. Хитър и безкруполен.
26
4
 
31
 
! Отговори
SS преди 3 години
Абе Райчев не разбра ли че вече никой не вярва на еврейска либерална демокрация ? Че тя е против божиите закони,защото бог е създал два пола.А сигурността на страната ни не се дължи на USA а само на всевишния.Защото ние практически сме безащитни.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О не,не никакви общи проблеми вече.Играхме го вече тва с "общите проблеми" през ВСВ и крайният резултат е че ни биха всички които се сетите-американцу,англичани,руснаци и в края на войната германци и австрийци. САЩ са друг свят и континент там е много различно.Видяхте в Украйна кво стана,нали? Гръмки приказки ,големи обещания и накрая минус няколко десетки хиляди украйнци и без 18000 квадрадни километра територия.Не че съм черноглед.Просто факти.
24
3
 
17
 
! Отговори
Чапаев преди 3 години
Ами Райчев толкова ли си .......Сега САЩ са големия брат,не знаеш ли?Перди 30г.Големия брат бе СССР.
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Триото което ще спаси Бългериа е: Мангъров Райчев и Папазов нищо не им се разбира ама нема и нужда.
22
6
 
22
 
! Отговори
... преди 3 години
Реч на кръгъл ***. Нищо освен икономиката на планетата не зависи от САЩ.
21
8
 
8
 
! Отговори
общо преди 3 години
САЩ ще загинат като държава ако не приемат комунизма. Там са много роми, африкани турци и др. Същото е и с България с тая разлика че тука са само роми и турци.
20
4
 
17
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Няма кой и защо да ни напада бе Райчев. И ти стана платено съобщение. Не ни трябват нито оръжия , нито военни.
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гн.усар ама много голям гну.сари откровен антибългарин
18
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Райчев. заради таива като тебе България винаги е губила при конфликти. Стига сте го прилепяли този народ ту към Русия, сега към Америка .Неутралитет е нужен.
17
5
 
24
 
! Отговори
ами преди 3 години
Враговете на Бялага Раса, никога няма да допуснат да има Война, защото ако има Война този път Белите няма да пропуснат шанса си да ликвидират всичките си Врагове, независимо от тяхната религия, цвят на кожата, пол и сексуална ориентация! Война е единственият начин Белите да могат да трепат враговете си без да са обвинени, че са расисти, хомофоби, антисемити и т.н.
16
7
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Е, поне си признава, че взима пари от тех, грантаджия, дотолкова се чувства сигурен, че няма да бъде осъден за измяната си към Отечеството.
15
3
 
11
 
! Отговори
лиса алиса преди 3 години
Не разбрах коя сигурност от вътрешна или външна, та ние сами се избиваме по пътищата,от омразата, безхаберието,болестите, беднотията.
14
9
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Голф игрищата успяха да направят чудо и да превърнат Андрей Райчевците и Кънчо Стойчевците във фенове на американския начин на живот и американската демокрация, за разлика от социологическата дейност на агенциите им, които продължават да наливат проценти в русофилски партии, като БСП, Възраждане и другите метежници от Хунтата на Черепа и неговите фигуранти ... !!!
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Постановка е, както и дълга на САЩ е постановка, ама за всичко са виновни руснаците или извънземните. Ей, тия мантри може да минават пред краварите, на нас не ни минават, айде метла по вашите краварски форуми. Вашите заучени опорки ги знаем.
12
3
 
10
 
! Отговори
Kosta преди 3 години
2021 може да бъде година, в която много ясно ще се изплатят всички руски инвестиции, направени през годините, включително инвестиции в науката, в продоволствената сигурност и в нови видове стратегически оръжия. Независимо от това как точно се реализират тези тенденции на бъдещето, Русия влиза в него с набор от ресурси и възможности, които мнозина (въпреки всички рискове, които Русия със сигурност има) могат само да завиждат.
11
6
 
16
 
! Отговори
додо преди 3 години
По -добре неутралитет ,никой от двете!
10
8
 
17
 
! Отговори
за мен преди 3 години
Доналд Тръмп е Божество! кой е Предидент на хартия не ме интересува, особено дементирал старец инсталират с машинация на вота!