Последствията: Лоялни членове напускат Мар-а-Лаго заради Тръмп

Дори местните жители не го харесват
26 яну 2021 21:00, Нели Христова
174
Последствията: Лоялни членове напускат Мар-а-Лаго заради Тръмп
Снимка: БГНЕС

Много от някога лоялните членове на Мар-а-Лаго, си тръгнаха, защото вече не искат да имат връзка с бившия президент Доналд Тръмп, според автора на една от книгите за курорта.

"Това е много обезсърчено място", казва Лорънс Лиймър, историк и автор на "Мар-а-Лаго: Вътре в портите на властта в президентския дворец на Доналд Тръмп". Но допълни, че членовете "не са загрижени за политиката и казват, че просто храната не е добра".

Лиймър сподели, че е разговарял с редица бивши членове, които "мълчаливо напуснали", след като президентството на Тръмп приключи.

Бившият президент се премести в имението на Палм Бийч, Флорида, след като мандатът му приключи миналата седмица. Но без подкрепата на президент, работещ от Белия дом, гостите изведнъж откриват, че Мар-а-Лаго е загубил своя блясък. По време на пандемията в хотела не е имало развлечения, а Лиймър констатира: "Това е тъжно място ... не е това, което беше."

Недоволните членове може да доведат до по-малко приходи за Тръмп. Когато той беше президент, много хора платиха до 200 000 долара за членство в Мар-а-Лаго, посочва Лиймър. Но той е на мнение, че те едва ли ще продължат да плащат тази цена.

Мар-а-Лаго отдавна е осмиван от критиците като крехък, задушен клуб, изпълнен с легенди за Тръмп - някои от тях фалшиви. Водещият Джими Кимел в петък разказа за свое посещение в курорта точно преди Тръмп да стане президент. "Не бихте могли да преувеличавате колко комична е обстановката“, каза Кимел в подкаста на Бил Симънс на The Ringer. "Всички там са на 100 години."

Кимел сподели, че е отишъл в курорта преди около шест години, за да вечеря с Хауърд Стърн, който по това време е живял близо до имота. Той определи присъстващите в Мар-а-Лаго като "прегърбени хора, които ядат мека храна" и каза, че мястото е покрито със снимки на Тръмп.

"Беше просто тихо и ужасно място", спомни си Кимел. - "И сега той живее на това ужасно място."

Хотелите и хотелиерските компании на Тръмп бяха особено силно засегнати по време на пандемията от коронавирус, но продажбите в курорта Мар-а-Лаго се увеличиха през последната година от 21,4 милиона на 24,2 милиона. През 2019 г. бившият президент премести постоянното си местожителство в курорта във Флорида от Trump Tower в Ню Йорк. Но остава под въпрос дали ще му бъде позволено да живее там постоянно, защото това може да наруши споразумението му от 1993 г. с град Палм Бийч.

"Дори тук хората не го харесват", каза Лиймър, имайки предвид жителите на Палм Бийч - много от които гласуваха за Тръмп с надеждата за по-ниски данъци и процъфтяващ фондов пазар. "Това е просто още един признак за това как силата му е намаляла."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
9
 
! Отговори
Дайте нещо преди 3 години
Стига глупости и зюисшици на профил менкмот клуба на Тръмп. Дайте нещо за спящия дементен красавец Байдън!
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо нямаше разслесване за убийството на Кенеди, Осуалд го застреляха в съдебната зала, обявиха го за убиеца (със снайпер от един километър по движещ се автомобил точно в мозъка) на Кенеди и всичко приключи! Демокрация, кво да пра'иш.
63
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКенеди го застреляха комунистите. Тръмп никога няма да бъде застрелян защото комунистите му са най-големите поддръжници.Много велики тези комунисти и много жалка тази Америка, щом комунистите и застрелват президентите.
62
9
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Кенеди не е бил убит от началниците си, напротив, Кенеди е президетствал демократичнпо до дълбока старост, но руснаците развиват хибридни теории на конспирацията, че Кенеди бил разстрелян публино, което рабира се не е вярно.
61
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се окажат верни думите на една ясновидка, че Обама ще е последният им президент. Тръмп, някой не го приеха, но така заложиха и неприемането на сегашния. Всъщност става ясно кой управлява тази територия.
60
3
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До АнонименКенеди не е единственият президент убит заради Федералния резерв!
59
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не забравяйте най- важното - изборите в САЩ бяха тотален фейк и брутална кражба на гласове. Това не бяха избори, затова сега нямат президент.
58
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно докато Тръмп е жив ще ни напомнят колко е лош всеки ден. Страх ги е, либерастите, много ги е страх от него, да не би да се върне на бял кон.
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7, 112"Добре, разбрахме, че на това място са преобладавали използвачите. нищо ново под слънцето"6 Анонимен"В такива моменти човек разбира кои са му наистина приятели!"Какъвто "приятел" е той, такива са и неговите "приятели". Обяснимо!
56
5
 
10
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 3 години
Путин получи: Либия, Сирия, Крим, Източна Украйна, ракети С-400 в Турция, Северен и Южен поток, 2 нови руски реактора в БългарияЗападът получи 100 милиона гледания на филмче в Ютуб и сега го превеждат да го пускат по държавните телевизии в Грузия, Полша и Украйна. Много се напечели Западът, няма що :) Ако продължава да слушка, догодина ще получи усмивка по руското държавно радио лично от другаря Путин :)
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3 истината"Тръмп не е президент от 1 седмица и все още говорят повече за него отколкото за Байдън. А за Байдън кога ще се спомене нещо за неговите законопроекти и политики? Май не е вече важно какво прави президента..."Чета екстензивно.Днес само попаднах на 6 статии за Байдън, политики, на кабинета му, подписани изп. заповеди, влиянието, оказано от него върху хора, и д-р.За Тръмп - само 1, тази.
54
4
 
4
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 3 години
оставят за дълго в затвора Путин ще получи това което получи Лукашенко, Путин от 20 години го плашат да получи нещо и всеки път либepacтите от Запада получават нещо от Путин изотзад от засада и с голяма изненада :)жената на вкарания в затвора Тихановски беше избрана за президентТая oвца пък кой я избра за президент, освен западните й кукловоди и 1000 платени протестъри и грантаджии вътре в Беларус?
53
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОбективноПреразказваш ми руската версия за убийството на Кенеди. За съжаление това е измислица.
52
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американски фашисти.
51
7
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Кенеди го разстреля собствената му охрана по заповед на истинските управници на САЩ - банковата олигархия на Федералния резерв, защото се опита да издаде държавни долари обезпечени със злато, което световната финансова олигархия не можеше да допусне.
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невероятна дивотия се лее по тия форуми!НЯКОЙ здраво се забавлява!
49
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТръмпКенеди го застреляха комунистите. Тръмп никога няма да бъде застрелян защото комунистите му са най-големите поддръжници.
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални го очакват големи неприятности! Големи обещания, 10 милиона гледания на видеото му, Русия се вдига срещу Путин, само да се прибере и да го арестуват и целият руски народ ще излезе и ще свали лошия диктатор Путин и какво стана - едно голямо нищо! А за всичко това неговите господари са давали пари, а те не обичат да дават пари на вятъра и да ги правят на ***. Може да се окаже, че затворът е най-безопасното място за Навални.
47
5
 
5
 
! Отговори
Тръмп преди 3 години
Пак добре се отърва и мина метър, че не го застреляха, щото при демокрацията в САЩ президентите които не слушат началниците ги разстрелват публично, и в театъра, и на плошада, както първата дама Жаклин Кенеди събираше мозъка на президента на задната седалка на лимузината.
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо че мишоците напускат потъващия кораб Тръмпаник има кой да ги замести. Господата от българското Тръмп общество Огнян Дъскарев, Милен Керемидчиев и доктор Борислав Цеков веднага ще запълнят вакума от ласкатели на Тръмп. Към тях ще се присъединят и доста заможни русофили като Николай Малинов, Светлана Шаренкова, Румен Петков и т.н.