В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън

Американският президент бърка думите, спъна се три пъти на стъпалата
29 мар 2021 13:40, Елка Василева
603
В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият личен лекар на американските президенти Рони Джаксън е сериозно притеснен заради физическото и психическото състояние на президента Джо Байдън и смята, че истината за здравословното му състояние се крие от американците. За това съобщава американското списание Washington Examiner. Рони Джаксън беше личен лекар на Обама и Доналд Тръмп, а сега е член на Камарата на представителите на САЩ, пише Денис Юрганов в zavtra.ru.

Говорейки за това, че нещо не е наред със 78-годишния политик, той коментира видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е ясен сигнал за здравословни проблеми на ръководителя на САЩ. Отбелязва се, че Байдън вече беше вицепрезидент в продължение на 8 години, така че вече много пъти се е изкачвал по тези стъпала и има опит в „подобни въпроси“.

Още по темата

Кадри с падането на Байдън по стъпалата се появиха на 19 март. Белият дом комично обвини вятъра за гафа на Байдън, но тъжният образ на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи много шум. А от друга страна вече имаше подозрения, че е влошено здравето на държавния глава на САЩ, като журналистите неведнъж бяха свидетели на това как Байдън бърка думите.

Рони Джаксън е убеден, че Байдън трябва да премине тест за оценка на умствените си способности, като тази препоръка лекарят направи още през февруари 2020 г. „Като лекар в Белия дом аз видях каква физическа и психическа форма е необходима за изпълнението на тези задължения. В момента мога да ви кажа, че това как Байдън се крие от обществеността, е червен сигнален флаг. Нещо не е наред!“, написа в Twitter Джаксън. Струва си да се подчертае, че журналистите от Washington Examiner поискаха от пресслужбата на Белия дом да коментират изявлението на Джаксън, но запитването на медията не получи отговор.

Джаксън не е единственият лекар, който изразява загриженост за психическото и физическото здраве на Байдън. Той само потвърди опасенията на д-р Дейвид Шайнер, който беше личен лекар на Барак Обама в продължение на 22 години. След като се запозна с медицинското досие на Байдън за 2019 г., Шайнер заключи, че американският президент е „нездрав човек“.

По същия начин д-р Марк Сийгъл каза пред Fox News миналата седмица, че очевидно влошеното когнитивно здраве на Байдън би трябвало да предизвиква безпокойство . „Не съм единственият, който повдига въпроса, че той няма пресконференции, както и за това, че той нарече вицепрезидента Харис „президент Харис“. И това се случва вече няколко пъти”, каза Сийгъл.

Реакцията на американците на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда, не беше добре приета от тях и те виждат в нея своеобразно пророчество. Според тях президентът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще заради здравословното си състояние. Съгласно  Конституцията на САЩ президентският пост в САЩ ще бъде зает от неговия заместник, тоест от настоящия вицепрезидент Камала Харис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


603
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
402
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки който е гледал видео на Байдън когато беше вицепрезидент 2008 - 2016и видео след 2019 и ги сравни може да види че е в напреднал стадии на старческа деменция. Това че от каналите и вестниците които са про-демократическа партия мупазят гърба не променя нещата. От 2020 г няма реч в която да няма някакъв гаф.Може да не харесвате руснаци и Тръмп, но това няма никакво отношение по въпроса.
401
3
 
21
 
! Отговори
Край преди 3 години
Ще си имат президент ромка Не съм против Само си мисля
400
5
 
10
 
! Отговори
хаха преди 3 години
то си беше ясно още при избирането, че този дядо няма да изкара целия мандат и Харис ще вземе властта.Не им беше лесно на американците да избират между луд и старец в начална фаза на деменция.
399
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДНЕС.РУ редакторите бдят , някой да не обиди кумирът им.Не сварват да трият критични мнения...Давайте,, русофилски редакторчета! Още може!
398
13
 
6
 
! Отговори
Руска история преди 3 години
Завтра РУ? Фокс Нюз?!! Това са ви източниците? Евала
397
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"пише Денис Юрганов в zavtra.ru" май някъде другаде бият тревога :)
396
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости. И на млади хора може да се случи да се препънат на стълбите.
395
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ бирли тревога за здравето на Байдън, само че това става ясно от руска медия?!?! За канарчета ли ни вземате?!? Това е същото, като американск медия да напише, че Жужин пълни памперсите с треперщи от Паркинсон задни бузи.....
394
24
 
7
 
! Отговори
До Хитър Петър преди 3 години
И какво като Камала поеме управлението, да не мислиш че ще работи за крадливото eврейче в кремль ?
393
6
 
43
 
! Отговори
Хитър Петър преди 3 години
Всичко върви по план: скоро Джо ще подаде оставка и Камала ще поеме управлението. Такъв беше замисъла от самото начало.
392
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Санкциите срещу Путин са 41 на брой и всички са подписани от Президента Тръмп!Комрад Байдън няма подписана и една санкция срещу Русия!Всичко,което подписва е срещу САЩ !
391
5
 
11
 
! Отговори
ИЗВЪНРЕДНО преди 3 години
ЧАС ПРЕДИ ДМЕНЦИЯТА ДА СЕ СРУТИ ПО СТЪЛБИТЕ, ОКОЛО ТЯХ Е ЗАБЕЛЯЗАНА ДА СЕ ВЪРТИ КАБАЛА ХАРИКРИШНА С БУТИЛКА ОЛИО В РЪЦЕ!
390
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ няма смисъл никой да бие тревога.Всички американци видяха,как Джо се търкаля по стълбите на Еърфорс 1.
389
4
 
4
 
! Отговори
Bay Hoy преди 3 години
До Анонимен 452Ако правиш изводи за Българската история от някакви филмчета жална ни майка България !!!Със същия съвет можеш да продължиш и с Карлсон на покрива и Червената шапчица - има доста поуки в тях, за детско съзнание като твоето !
388
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато старчока спи,Китай и Иран подписаха споразумение за взаимопомощ.Разбирайте-Иран купува оръжие от Китай.А старчока продължава да фъфли колко са лошо белите в Америка...
387
1
 
16
 
! Отговори
американеца преди 3 години
Добро утро сега разбрали-квот сте избрали такова ще сърбате
386
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един и същи Байдънясъл *** пищи всяка вечер псалми в чест на пеофила Джо и извратеното му правителство!
385
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто Джо Байдън е назначен за Президент на САЩ,цената на петролът се увеличи с 40 процента!Всеки ден в хазната на Путин влизат милиарди долари екстра и шампанското е вече дефицит в Масква!
384
2
 
17
 
! Отговори
Американ преди 3 години
Спъването на страна, ама тоя малоум на пресконференицията явно не беше запомнил нищо от отговорите на подготвените за него въпроси и ги чете от тефтера без да се крие..Тоя явно послужи за ракета-носител на гадната афро-иодийка която се оказа непопулярна даже и сред своитре избиратели, ама партийната олигархия намеи начин да я направи президент...Бог да пази Америка..
383
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрия презодент на САЩ от Рейгън насам. Дори с по важна мисия от Рейгън изпълнил я без грешка. Разконспирирал медиите, биг-тех и глобалистите. Верно - откраднаха му изборите, но това бе дори с пложителен ефект, защото излязоха на светло всички внедрени риновци в републиканската партия, внедрявани там с години с инвестициии от глобалистите. И как марксисти правят избори. Американците вече знаят какво става в САЩ. И имат секънд амендмънт и дните на комунизма в САЩ пак са преброени.