В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън

Американският президент бърка думите, спъна се три пъти на стъпалата
29 мар 2021 13:40, Елка Василева
603
В САЩ бият тревога: Нещо не е наред със здравето на Байдън
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият личен лекар на американските президенти Рони Джаксън е сериозно притеснен заради физическото и психическото състояние на президента Джо Байдън и смята, че истината за здравословното му състояние се крие от американците. За това съобщава американското списание Washington Examiner. Рони Джаксън беше личен лекар на Обама и Доналд Тръмп, а сега е член на Камарата на представителите на САЩ, пише Денис Юрганов в zavtra.ru.

Говорейки за това, че нещо не е наред със 78-годишния политик, той коментира видеокадрите, на които Байдън се спъва три пъти по стълбата на самолета, Джонсън отбелязва, че това е ясен сигнал за здравословни проблеми на ръководителя на САЩ. Отбелязва се, че Байдън вече беше вицепрезидент в продължение на 8 години, така че вече много пъти се е изкачвал по тези стъпала и има опит в „подобни въпроси“.

Още по темата

Кадри с падането на Байдън по стъпалата се появиха на 19 март. Белият дом комично обвини вятъра за гафа на Байдън, но тъжният образ на 78-годишния човек, който се спъва безпомощно пред включените камери, породи много шум. А от друга страна вече имаше подозрения, че е влошено здравето на държавния глава на САЩ, като журналистите неведнъж бяха свидетели на това как Байдън бърка думите.

Рони Джаксън е убеден, че Байдън трябва да премине тест за оценка на умствените си способности, като тази препоръка лекарят направи още през февруари 2020 г. „Като лекар в Белия дом аз видях каква физическа и психическа форма е необходима за изпълнението на тези задължения. В момента мога да ви кажа, че това как Байдън се крие от обществеността, е червен сигнален флаг. Нещо не е наред!“, написа в Twitter Джаксън. Струва си да се подчертае, че журналистите от Washington Examiner поискаха от пресслужбата на Белия дом да коментират изявлението на Джаксън, но запитването на медията не получи отговор.

Джаксън не е единственият лекар, който изразява загриженост за психическото и физическото здраве на Байдън. Той само потвърди опасенията на д-р Дейвид Шайнер, който беше личен лекар на Барак Обама в продължение на 22 години. След като се запозна с медицинското досие на Байдън за 2019 г., Шайнер заключи, че американският президент е „нездрав човек“.

По същия начин д-р Марк Сийгъл каза пред Fox News миналата седмица, че очевидно влошеното когнитивно здраве на Байдън би трябвало да предизвиква безпокойство . „Не съм единственият, който повдига въпроса, че той няма пресконференции, както и за това, че той нарече вицепрезидента Харис „президент Харис“. И това се случва вече няколко пъти”, каза Сийгъл.

Реакцията на американците на шегата на Байдън, че Камала Харис интелектуално го превъзхожда, не беше добре приета от тях и те виждат в нея своеобразно пророчество. Според тях президентът Байдън ще подаде оставка в близко бъдеще заради здравословното си състояние. Съгласно  Конституцията на САЩ президентският пост в САЩ ще бъде зает от неговия заместник, тоест от настоящия вицепрезидент Камала Харис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


603
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
382
3
 
16
 
! Отговори
Трол от Тирол преди 3 години
Копчето ще натисне Байдън в някой пристъп. И чао с короната и с пренаселването. След като изчезнем.И после тишина и чист въздух . За това им е този луд.
381
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците да учат руски-https://youtube/watch?v=CNtXVc9uBMc
380
26
 
8
 
! Отговори
путин преди 3 години
путин не само е убиец тои е масов убиец, целта му е да надмине учетеля си сталин
379
12
 
6
 
! Отговори
бре даеа мааму дае преди 3 години
аре по-малко давайте внимание на русофилистки *** а??
378
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БиБитко ето и дригия факт:https://twitter/alexandersoros/status/1293288630535041028?lang=enНе ни пробутвай дрънканици за кагебиста от Дрезден, и да манипулираш че сме му фенове.
377
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До ББпример за манипулациите с които манипулирате хората...това е престъпление по гьобелс...и децата ви ще обитават света ни...извинявам се но бе като пример как лесно могат да обвинят някого в нещо без факти и доказателства
376
14
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименпутин...влязъл в политиката след като споделил леглото с грузинец...назначил го за роб в кгб..на съвестта им тежат животите на милиони невинни руски граждани...обричат Народа на Русия на изолация,бедност и несправедливост..престъпник,очакваме клип,как путин изнасилва руски деца
375
12
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
хаха това казвам ...въпрос на ценности...путин е падал десетки пъти...ама смеете ли да го пуснете...ще ви разстрелят на място...в това е разликата...и путин ще си плати...троловете му,тези на тръмп по света също...обеща ви го Президента на САЩ...там има смъртно за убийства!!!
374
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БББиБитко, не е въпроса във възрастта, а в това - какво има главата. Било то млад или стар. На 30г или на 80г. И това в главата е важното за президент на най-великата държава. А не дали подскача като козле по стълбите и се търкаля по тях. Или колко чифта маски носи!
373
11
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и свободномислещите не се плашете,споделяйте,кгб имат само минусите...САЩ имат смелостта да удари всеки опитал да накърни Свободата ни...бъдете Справедливи и Смели...Бог да ви пази!!!Бог да пази САЩ!!!...има Бог!!!вируса го създаде и пусна ККП и путин...те на представляват Народите си...убиват ги!!!
372
12
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
те руско китайските *** ги управляваха само "младежи"над 85 г...и още живеят с мантрите им...с "ценностите"им..."дядото" Рейгън уби СССР...да да...уби СССР...тумор носещ смърт и безправие на народите на русия и източна европа..."дядото" Байдън обеща путин да си плати...бъдете сигурни,че си плати...нападение над Конгреса на САЩ,геноцид и убийства срещу противници,милиони останаха без държави,Абхазия,Осетия,Приднестровието...убийства и предателства на путин..всеки може да ги провери...
371
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
431 още е плоска тролска "тактика" от твоя страна. "да нападнем източника" само че това защо не ти се иска да го споменеш -> За това съобщава американското списание Washington Examiner.
370
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
424Изучавайте Камала Харис сега за да сте подготвени за промените.Със сигурност Харис ще се изучава в бъдеще като голяма фигура в американската и световна история.---След набързо изучаване на Камала Харис научих че е с индийски произход. Влязла в политиката чрез споделянето на леглото си с много дърт и женен чернокож губернатор от което получава правото да се нарича чернокожа. И е любимка на фамилията Soros. Както е посочено от туита в 430.Като как ще влезе в Историята, не знам! Но ще влезе
369
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те нека да ги избират 100 годишни и после да се войнат. Както има долна граница, така трябва да има и горна. Малко хора са добре на по-висока възраст, а и мястото е в постоянно напрежение.
368
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Standoff Най точния коментар до сега е твоя! След повече от 400 коментара. Поздравления.Камала нямаше никакъв шанс да стане президент след като дори на праймърито на демократите събра 1% гласовете в САЩ. Но пък тя бе избора на партията.Ето, ще те подкрепя и с доказателство.Alexander Soros, Congratulations to our future Vice President! History in the making!
367
0
 
5
 
! Отговори
Тюх, тюх, въх преди 3 години
Що не си избраха Мадона за президент...
366
0
 
3
 
! Отговори
Крайно време е преди 3 години
Българският футболен съюз да управлява Америка.
365
0
 
4
 
! Отговори
viva la revolution преди 3 години
422 Президентът на САЩ Доналд Тръмп се готви да организира съвещание със своите най-близки съветници за обявяване спешна ситуация в национален мащаб във връзка с кризата с наркотичните вещества, предаде БГНЕС.Около 2 милиона американци към настоящия момент са зависими от опиати, включително и обезболяващи, предписвани с рецепта, както и синтетичните наркотици и хероина.
364
0
 
0
 
! Отговори
ШАШ преди 3 години
Са следващите ЮАР.
363
8
 
1
 
! Отговори
Standoff преди 3 години
Смяната на Байдън с Харис бе заложен ход на демократите. Харис е избраната да извърши огромна трансформация на Америка от която по-възрастните збиратели се бояха и тя нямаше да бъде избрана. Сега Байдън ще се оттегли и Харис ще се заеме бързо с разрешаването на кризите в американското общество. Изучавайте Камала Харис сега за да сте подготвени за промените.Със сигурност Харис ще се изучава в бъдеще като голяма фигура в американската и световна история.