Фокусът на Бил Гейтс ще е глобалното затопляне, на Мелинда - феминизмът?

Станислав Касчийски, специалист по дигитални медии, пред Bloomberg TV Bulgaria
5 май 2021 21:40, Анисия Иванова
84
Фокусът на Бил Гейтс ще е глобалното затопляне, на Мелинда - феминизмът?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Разводът на Бил и Мелинда Гейтс е отдавна планиран, но разпределението на богатсвото зависи от наличието на предбрачен договор, като различни американски медии предоставят различна информация. Това заяви Станислав Касчийски, специалист по дигитални медии, в ефира на предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

"По информация на New York Times такъв предбрачен договор съществува, но според TMZ, която е известна с бързината си по публикуване на документи, които не винаги са достоверни, такъв няма", допълни Касчийски.

Гостът коментира, че новината за раздялата на милиардерите е дошла от Cascade Investment - фондът, собственост на Бил Гейтс - който преди броени часове е прехвърлил 1,8 млрд. долара към Мелинда Гейтс.

По думите на Станислав Касчийски могат да бъдат намерени сходства с раздялата на Джеф Безос и Макензи Скот, чието имуществото беше разделено 1 към 4 и Скот се превърна в четвъртата най-богата жена в света.

Още по темата

"Тогава Скот Макезни раздаде много бързо 6 млрд. долара за благотворителност от своите 36 млрд. долара. Вероятно това може да се случи и с Мелинда, която и в момента инвестира в благотворителни и филантропски инциативи", каза още гостът пред Bloomberg TV Bulgaria.

"Тепърва можем да видим Мелинда Гейтс в ролята на независим филантроп", изтъкна специалистът по дигитални медии.

Гостът уточни, че разводът няма да има никакъв пряк ефект върху компаниите, тъй като Бил Гейтс вече не е част от борда на директорите на Microsoft и Berkshire Hathaway.

"По-скоро очите са насочени към Bill&Melinda Gates Foundation, която разполага с 49,8 млрд. долара. Тя е сред тези на първа линия в битката с Covid, развитието на медицината, инициативата COVAX на СЗО за предоставяне на ваксини за по-бедните страни, както и борбата с климатичните изменения", допълни той.

Според събеседника фондацията ще продължи без смущения своята работа, като Мелинда ще се фокусира повече върху феминизма и жените лидери, докато Бил Гейтс ще обърне повече внимание на глобалното затопляне.

В разговора беше засегната и конспирацията за чипирането с ваксини, като Станислав Касчийски припомни, че тя произтича от инвестиция на Bill & Melinda Gates Foundation в технологичен стартъп, който разработва чипове, съдържащи цялото медицинско досие на даден пациент.

"Ваксините биха били доста по-скъпи, ако имаше чипове в тях. И самите чипове на този стартъп не могат да бъдат инжектирани с обикновена игла заради тяхната големина", смята той.

Повече по темата за развода на Бил и Мелинда Гейтс, както и за предстоящото решение на Facebook по отблокирането на акаунта на Доналд Тръмп, може да видите във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
2
 
! Отговори
Накратко преди 2 години
Договорили са се на фиктивен развод,така ще потулят акции и ще избягат от таксите.Бил се е ориентирал към борба с глобалното затопляне-което означава всички правителства да му плащат ,за това че ръси от горе *** на разни промишлени предприятия,които също ще му плащат ,защото обработката на тези отпадъци е скъпа.На Мелинда се пада да се грижи за неправителствените организации,като тези на фемистките,които ще натискат за ваксиниране на деца и бебета със заплахата -отнемане на детето ако не е
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фокусът и на двамата е да крият данъци. Всеки разход, който минава през техните организации, е плюс за тях. Обикновените бачкатори да плащат данъци, монополистите са над тези неща.
49
0
 
2
 
! Отговори
До 79 преди 2 години
ПРАВОСЛаВИЕТО НЕ ИЗПОЛзВа БЕСИЛА!Феминистките се наказват сами. Няма нужда да им помага никой.
48
2
 
5
 
! Отговори
МЕЛИНДА преди 2 години
Мелинда се опитва да отърве трибунала Нюрмебрг 2.0, който се задава. Но, няма да успее!
47
2
 
5
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Феминизъм ???ше да е измислена дума.В Библията не съм я срещал.
46
1
 
1
 
! Отговори
до 70 преди 2 години
айде отиди в Африка - там където е вечно лято - ама и нищо не расте - що ли ? А и в тая жега климатиците пак ще бичат - за охлаждане, а отвън жегата още повече , така че вечно лято не е опция.Опция е климата на Австралия - общо взето постоянно пролет/есен
45
2
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
На дърти години са решили да си поживеят като за последно .Бил има нужда от 18 до 23 годишни жени,Мелинда би била доволна на 30-35 годишен бодибилдер .
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"...която и в момента инвестира в благотворителни и филантропски инциативи"Еееех, кой ли още вярв на тея басни? Благотворителни и филантропски инициативи...да се смеем ли, да плачем ли...
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече се объркаха, глобалното затопляне???? Нали вече я оставихме тая мантра и се преместихме към другата - "климатични промени"? Или се връщаме към "глобалното затопляне"?Не мога да си представя какви овце им вярват на подобните щуротии, та се ваксинират и какво ли още не правят каквото им е заповядно? Нереалистично!Явно Бог е предопределил съдбата на това окаяно човечество много правилно.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разведе се с Майкрософт, за да се отдаде на филантропските си извращения. Сега се разведе с Мелинда. Правете си сметката какво ни чака.
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жена му вече не може да го търпи, пък ние продължаваме.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фокус-мокус-препаратус.
39
2
 
9
 
! Отговори
dmx преди 2 години
Каза му се много пъти че пролемът е в неравенството - не и не, дядката иска иначе да "помага" на човечеството, с каквото на него му е интересно и забавно.
38
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз приветствам Бил Гейтс за усилията му да намали тази зловонна популация-наречена човечество. Само масова ваксинация му е майката. Ваксинирай до дупка и утре овцете ще са преполовени. Това отдавна е отработено.
37
4
 
7
 
! Отговори
изроди преди 2 години
Единият е промит мозък с левашка идеология за края на света и участва в документирани проекит за пукане на тебешир в атмосферата, другата е проста кифла промита със стандартен американски феминизъм, във време в което жените в америка са сигурно най-привилигированите на света.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ги мислете тях, мислете как ще си платите тока!
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Златотърсачка.Не си е намерила майстора.Никога не е късно да го намери.
34
3
 
15
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Mpъсни демони на Сатаната. Кил Гейц най-накрая е осъзнал, че гей-брака му пречи на лайфстайла. Имат да правят трудни избори сега - кой ще запази олтара на Молоx, кой ще запази поста на Беллял и кой ще задържи контрола на подземията, където пазят децата за жертвоприношения, секс-роби и кръвни донори.
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фокусът е винаги върху това, как да се увеличат парите, не го забравяйте!
32
1
 
12
 
! Отговори
Демон Крат преди 2 години
важното е да са верни слуги на Луцифер!