Тръмп към Путин: Ще съм груб с вас само пред камерите

Нова книга разкрива подробности около бившия президент на САЩ
29 сеп 2021 21:40, Нели Христова
70
Тръмп към Путин: Ще съм груб с вас само пред камерите
Снимка: БГНЕС

Бившият президент Тръмп съвсем не е бил щастлив, когато порно звездата Сторми Даниелс шокира нацията, подробно описвайки формата на гениталиите му, и незабавно се обадил на прессекретарката си Стефани Гришам, за да настоява, че пенисът му не е оформен като мухоморка.

Даниелс пише в книга от 2018 г. за аферата си с бившия президент: „Лежах там, раздразнена, че бях правила секс с мъж с нещо нищожно и приличащо на мухоморките от играта „Супер Марио“.

Тръмп, след като чул обвинението, се обадил от Air Force one на своята прессекретарка, за да я увери, че пенисът му не е нито малък, нито оформен като мухоморка. Това пише Гришам в своите мемоари „Ще отговоря на вашите въпроси“, получени от „Вашингтон пост“. Книгата ще бъде пусната на 5 октомври.

Гришам също така пише, че бившият президент веднъж попитал бившия ѝ приятел, също помощник на Тръмп, дали е добър в леглото.

Аферата „Сторми Даниелс“, пише Гришам, „отприщи“ отмъщението на Мелания, след което тя започна да се опитва да противоречи на съпруга си публично.

Когато Гришам изготвила туит, казвайки, че Мелания ще се съсредоточи върху ролята си на първа дама, съпруга и майка, Мелания я накарала да изтрие от туита думата „съпруга“.

45-годишната Гришам е прессекретар на Тръмп от юли 2019 г. до април 2020 г., като през тези 12 месеца тя никога не е провеждала пресконференция. След това тя се върна към предишната си роля на прессекретар на първата дама Мелания от април 2020 г. до януари 2021 г. Тя подаде оставка от поста на 6 януари в светлината на бунта в Капитолия.

Гришам разказва и за среща между Тръмп и Владимир Путин в Япония през 2019 г., на която Тръмп говорил мило с руския президент и му казал, че говори грубо само пред камерите.

„Ще се държа малко по-строго с вас за няколко минути. Но това е за камерите и след като си тръгнат, ще си поговорим. Разбирате, нали.“

Останалата част от 90-минутния разговор е забулена в тайна, а пресата е била изведена от стаята.

Гришам твърди, че администрацията е обвита в „култура на лъжата“. „Обичайната нечестност преминава през Белия дом, сякаш е в климатичната система“, пише тя.

А служителите на Тръмп я поддържат.

Офисите на бившия президент и на първата дама опровергаха обвиненията в книгата.

„Тази книга е поредният жалък опит да се спечели от силата на президента и да се продадат лъжи за семейство Тръмп“, каза говорителят на Тръмп Лиз Харингтън пред „Вашингтон пост“ за обвиненията. Тя каза, че Гришам е „недоволен бивш служител“, а издателите „трябва да се срамуват от себе си, че се докосват до отчаяни хора, които виждат краткосрочна печалба в написването на книга, пълна с лъжи“.

„Намерението зад тази книга е очевидно“, казаха от офиса на Мелания Тръмп в отговор по-рано този месец. „Това е опит да се избави от лошото представяне като прессекретар, провалени лични отношения и непрофесионално поведение в Белия дом. Чрез изкривяване на истината и предателство, тя се стреми да спечели признание и пари за сметка на г-жа Тръмп“.

Фразата „провалени лични отношения“ изглежда се позовава на връзката на Гришам с помощника на Тръмп, Макс Милър, която, според съобщенията приключила, когато я бутнал до стената и я ударил в лицето, след като тя го обвинила, че ѝ е изневерил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, Путин дори лично си призна, че в сравнение с чепаНа Тръмп неговия член прилича по-скоро на уголеменКлитор.
7
10
 
5
 
! Отговори
До анонимен 11 преди 2 години
Китай е гигант в момента благодарение на Дън Сяо Пин. Когато през 89-та година и в Китай искаха демокрация, имаше шествия по площада Тянанмън, Дън ги засипа с танкове и рокади, та ги измете. Бая кръв се проля, но си струваше и затова сега Китай върви към Номер 1 в Света. А ние искахме да сме САЩ 2, е на ти ся! Ако бяхме постъпили като Дън, щяхме да сме поне Номер 2.
6
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навремето китайският гигант - Дъня Сяопин много хубав урок даде на САЩ, че със социализма игра не бива. На косъм бяха СССР и Китай да унищожат икономически САЩ.
5
7
 
8
 
! Отговори
Тръмп - Байдън преди 2 години
Хвани единия - удари другия.
4
8
 
15
 
! Отговори
БПФ преди 2 години
Новият изблик на клевети и абсурдни обвинения срещу този велик човек доказват само едно: че и без това нищожният рейтинг на слaбoyмният узурпатор байдън, вече клони към 0.
3
7
 
1
 
! Отговори
Дар от БОГ преди 2 години
Подарете България на Живко от Варна ! Нямате си на представа какъв живот може той да ви уреди !
2
13
 
8
 
! Отговори
ТРЪМП ЛИ! преди 2 години
За национално предателство Тръмп ще завърши политическата си кариера на електрическия стол.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В леглото ще е нежен. Да знаем