10 признака на Алцхаймер: Страда ли Джо Байдън от това заболяване?

Все още не са проведени тестове за когнитивно увреждане
5 окт 2021 21:16, Нели Христова
79
10 признака на Алцхаймер: Страда ли Джо Байдън от това заболяване?
Снимка: БГНЕС

Сенилната деменция или болестта на Алцхаймер е трагедия за възрастен човек, неговото семейство и близките му. А ако президентът страда от нея, това е катастрофа за нашия народ. Има ли президентът Байдън заболяване, което уврежда умствените му способности? Този въпрос задава Мик Рич в коментара си за The American Thinker, цитиран от БГНЕС.

Дългогодишен личен лекар на президент Байдън, а сега лекар на Белия дом, д-р Кевин О'Конър не е провеждал никакви тестове за когнитивно увреждане - или е избрал да не ги публикува. Свитата на президента Байдън по всякакъв възможен начин го предпазва от любопитни очи, а медиите го предпазват от критично обществено внимание.

Тъй като пресата по никакъв начин не изследва умствените способности на президента, ще направим това - сравнявайки поведението му с брошурата на Центъра за контрол и профилактика на заболяваемостта „Десет признака на болестта на Алцхаймер“.

Загуба на памет, която нарушава ежедневния живот - до степен да се налага да записвате всяка своя стъпка . Австралийският телевизионен канал, отразяващ пресконференцията на президента Байдън за последствията от урагана „Айда“, подчерта, че той винаги чете от лист хартия и постоянно се консултира с него. За разлика от американските, австралийските медии не крият поведението на Байдън от зрителите.

Трудности при планирането и решаването на проблеми. Крахът в Афганистан.

Трудности при изпълнение на познати задачи. В статия от 21 март 2021 г. Shore News отбелязва, че президентът Байдън се е заблудил по пътя си към борда на Еърфорс 1, след което обратно към вертолета е бил заведен от вицепрезидента Камала Харис и неговите помощници.

Объркване във времето или с мястото. Според „Индипендънт Сентинел“ на 29 февруари 2020 г. номинираният Байдън е казал на събитие в Южна Каролина: „Точно тук, в Северна Южна Каролина“. По-късно той обърка миналото и бъдещето, като заяви, че с нетърпение очаква назначаването на първия афро-американски сенатор.

Трудности при разбирането на визуални образи и пространствени отношения. Няма доказателства за промени.

Трудности при говорене или писане. На 25 март 2021 г. заглавието на британския вестник „Сън“ гласеше: „Байдън напълно забрави за какво говори и несвързано мърмореше пред камерата на мъчителна пресконференция“. Статията отбелязва, че в края Байдън заявил, че отговаря на последния въпрос, но след това спря в средата на изречението. У нашите съюзници, разбира се, възникнаха въпроси относно състоянието му.

Неспособност за намиране на познати неща и да се възстанови последователността на събитията. На митинг на открито на 29 април 2021 г. в Дулут, Джорджия, президентът Байдън завърши речта си, като каза: „Не мога да намеря маската. Това е лош късмет“. След което той намери маската в джоба си. Това поражда въпроса: какво е причинило този "лош късмет"?

Избледняване на способността за разсъждение и погрешна преценка.
Старият Джо Байдън беше избран за президент, защото се разбираше с почти всички. Въпреки това след няколко месеца от неговото президентство, той изведнъж унизи френския президент Еманюел Макрон и цяла Франция, обявявайки публично, че Америка и Англия ще предоставят на Австралия ядрени подводници, като по този начин подкопа нашия френски съюзник.

Отказ от работа и оттегляне от социални дейности. Президентът Байдън прекарва почти всеки уикенд сам с първата дама. Дори MSNBC призна, че президентът Байдън седи отделно на снимка от конферентната зала в крайградската резиденция на Кемп Дейвид по време на афганистанската криза.

Промени в настроението и личността. Заглавие на британския вестник „Индипендънт“: „Байдън беше изправен пред критика за упрек на репортер на Си Ен Ен:„ Вие нищо не разбирате “. Джо беше забравил, че това не е личен въпрос, а бизнес отношения.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията съветват: "Ако се появи един или повече от десетте предупредителни знака, препоръчително е да посетите Вашия лекар, за да установите причината." Президентът Байдън показва поне девет от десет симптоми на болестта на Алцхаймер, което не може да не буди безпокойство. Четейки статии за поведението на Байдън и гледайки видеоклипове с негово участие, разбирате, че той дори не контролира себе си, камо ли федералното правителство.

Ако президентът Байдън не е в състояние да изпълни своя мандат и отговорности, защо Конгресът не предприема действия и не го отстранява в съответствие с 25 -та поправка към Конституцията? Може би защото демократичните лидери в Камарата и Сената просто се нуждаят от слаб президент, който да прокарва законите им? Освен това, при Байдън, за тях е по-лесно да контролират федералното правителство. А републиканските лидери в Камарата на представителите и Сената очакват, че веднага щом поемат контрола и над двете камари, те ще имат шанс да одобрят следващия вицепрезидент. В същото време нашите съперници по света използват нашия слаб президент, както си искат, изграждайки бъдещето си без САЩ.

Америка с отслабен лидер ми напомня инструктаж преди скок с парашут. Ако откриете неизправност, първата стъпка е да определите нейната сериозност. Ако съществува възможност за счупване на един или и на двата крака, опитайте се да кацнете както и да е. Защото ако резервният парашут не сработи - край. Може и да не преживеем президентът Харис, председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси и председателят на Сената Чък Шумър начело на страната. Нека изчакаме до междинните избори през ноември 2022 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Възрастта не е порок!...нейзбежна е!Президента Байдън остарява като...Катедрала!Уважение г-н Президент!армията *** на путин и тръмп продължават да сеят разделение...Народа на САЩ...има свойте ценности...нямат шанс...Бог да пази САЩ!Света ни има нужда от Вас!Посетете България ако Ви е възможно...ваши приятели сме!
64
2
 
4
 
! Отговори
пецата преди 2 години
Бидона ако го питаш кой е президента на америка ще се обади на жена си да му каже че да ти отговориАма дядото до последно ще го държат по зле от късния СССР и Брежнев, америка в момента има само 2 неща печатница на долари и армия всичко останало е прогноло и деградирало , ей така управляват света с морков в едната ръка и бухалка в другатаТова дето имат технологии е труда на хиляди чужденци , откраднати моъци от др държави
63
2
 
2
 
! Отговори
Далаверист преди 2 години
До Радикал --- Кога е верно, верно е! Страда и без да има деменция. Някои отклонения са по рождение.
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дядка отдавна не е на този свят.
61
1
 
8
 
! Отговори
фейк президент преди 2 години
Джо не страда, той си подремва при всеки удобен и неудобен случай. Страда целия свят заради него(тези които са зад него).
60
2
 
4
 
! Отговори
Радикал преди 2 години
Колкото и да е зле бай Джо, Слави е в пъти по зле.
59
1
 
5
 
! Отговори
Стига бе преди 2 години
Джо е си е затръгвал а вие спорите има Гюро глава - нема ли! Сигурно му подсказват да вдишва и издишва в слушалчицата - че току виж забравил и...
58
2
 
5
 
! Отговори
Край преди 2 години
да бе алцхаймер, обикновена сенилна дъртопатия си е.
57
0
 
9
 
! Отговори
До 66 преди 2 години
Тръмп държи по 1 час речи на стадиони пълни с хора! Без да чете отникуде. Защо реши, че не може да върже изречение?!? Ти изобщо някога слушал ли си го? Аз се опитах да слушам байГън, ама е мъка. Той оптеделено НЕ може да върже изречение. Докато започне вече е забравил за какво трябва да говори. Да го сравняваш с Тръмп е смешно просто!
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беше задрямал при посещението на израелския премиер в Белия дом, спъна се два пъти когато се качваше в самолета......хахахаха :)))
55
17
 
1
 
! Отговори
Тялото преди 2 години
Че е възрастен човек и има моменти в които е объркан е безспорно. Но има и цели речи и интервюта, които му минават без грешки и с някои шеги на момента, което показва че си функционира.Най-смешното е, че Тръмп не можеше да иазкара и едно сложно изречение, а на всяка реч заваляше или се объркваше за какво говори. Рисува с фулмастер измислен ураган, щото беше говорил за него. Най-близкия му съветник каза че акъла му е на 11 годишен. И си говорим за акъла на Байдън?!!
54
1
 
2
 
! Отговори
Баннат съм преди 2 години
Тюх да го ***
53
2
 
5
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Ако зададем същите десет въпроса относно състоянието на смешника от банкя и веднага разбираме - баце е невинен, баце е с алцхаймер...
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Инсталираната тоалетна чиния в Белия Дом чрез откраднати и манипулирани избори е очеИЗВАДно сенилна и неспособна да взема дори елементарни решения кога да се изака. Това е наи жалката администрация която Америка някога е виждала. ДемоНратите се окендзаха до уши.
51
1
 
22
 
! Отговори
Удобния президент преди 2 години
..... и само да допълня . По тази причина в САЩ не се допуска млад и енергичен президент да застане на чело на държавата . Ще им разрита кокошарника на всички дърти сенатори и няма да позволи да бъде използван .Тръмп показа прекалена активност въпреки напредналата си възраст и бързо беше заменен от Байдън. Удобния президент. Чете каквото му кажат и веднага забравя прочетеното . Няма собствено мнение и позволява да го водят за носа.... Перфектен . Нищо чудно да изкара още един мандат .
50
0
 
8
 
! Отговори
Деменцио преди 2 години
Тоя кой беше?
49
1
 
12
 
! Отговори
Удобния президент преди 2 години
Известно че американския президент е САМО публична фигура и от него нищо не зависи . Всичко засягащо настоящето и бъдещето на САЩ се решава от администрацията на страната която си е същата при последните няколко президента. Политиката на САЩ за бъдещето на страната и за отношението и към съюзници и противници не се планира за само един президентски мандат от 4г. а за много по голям период от време , точно затова президента е само една пионка .АКО САЩ ЗАТЪВА, БАЙДЪН НЕ Е ПРИЧИНАТА А ОПРАВДАНИЕТО.
48
1
 
10
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Умствено увредена кукла на конци... Жалко за него и хората по света!
47
20
 
1
 
! Отговори
БРАВО! преди 2 години
Републиканците могат да измислят още много диагнози за Байдън, но ония, които се надяват, че Космическа Америка ще изгуби битката с враговете на Свободата, заради Байдън, се заблуждават. Америка живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството.
46
5
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Джо Байдън е просто един фигурант на ционистите на Ротшилд - досущ като нашия Румен Радев. И с алцхаймер, и на памперси да е - все им е тая - той е просто едно лице...