Байдън: САЩ ще въведат допълнителни санкции срещу Русия

Това е началото на руска инвазия в Украйна, отбеляза президентът на САЩ
22 фев 2022 22:45, Красимир Ангелов
250
Байдън: САЩ ще въведат допълнителни санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Американският президент Джо Байдън заяви, че Съединените щати ще въведат допълнителни санкции срещу Русия заради Украйна, предаде Ройтерс.

Американският държавен глава изтъкна, че признаването на двете самопровъзгласили се републики в Източна Украйна е сериозно нарушение на международното право, което налага твърд отговор.

Още по темата
Това е началото на руска инвазия в Украйна, отбеляза президентът на САЩ, цитиран от БТА.

"Наредих разместването на американски сили, които вече са разположени в Европа, за да засилим нашите балтийски съюзници, Естония, Латвия и Литва", каза още Байдън в обръщение от Белия дом.

Той изтъкна, че новите санкции, които САЩ въвеждат срещу Русия, са по-сериозни от първоначално обявените. Санкции се въвеждат срещу две руски банки.

Американският лидер каза, че САЩ предвиждат и още санкции, които ще засегнат руския елит, като санкциите ще се налагат в зависимост от развитието на ситуацията в Украйна.    

"Няма съмнение, че Русия е агресор, така че ние сме наясно с предизвикателствата, пред които сме изправени", каза още Байдън в своята позиция.

Той отбеляза още, че САЩ ще продължат да доставят на Украйна "отбранителни" оръжия срещу руското нахлуване и ще разположат повече американски войски за подсилване на съюзниците на НАТО в Източна Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
7
 
! Отговори
Тихо, тихо преди 2 години
Само гледайте цената на алуминия в последните часове. За титан изобщо няма да споменавам. За природния газ и нефта си е ясно.
103
3
 
5
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 2 години
Демокрация по американски:Бай дън към Путин...И като говориш с мен ще мълчиш!!!
102
5
 
5
 
! Отговори
антифа преди 2 години
цру проспа Крим, проспа Сирия, сега отново проспаха Донецк и Луганск
101
2
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
На снимката само ламби са виждат и пердета :)))
100
12
 
5
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 2 години
Рони разпадна недоносчето сСсР, Байдън ще продължи делото на братята американци докато ви издави в блатата около московията.
99
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джоузеф, не си толкова дърт, колкото склеротичен! Нека ти пуснат да чуеш "Вставай, страна огромная!", няколко от военните песни на Висоцки, за донския казак и смъртта, да ти ги преведат! Да разбереш поне простата истина, че руснаците съвсем не са като вас!За вас да забраниш на някой да ходи на шопинг по Шан'з'Eлизе или из лъскавите дюкянина Лондон е висша форма на наказание!
98
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя жалък клоун е толкова неадекватен, че вчера обяви независимостта на ДНР и ЛНР за заплаха за националната сигурност на САЩ...
97
2
 
3
 
! Отговори
Байдънист преди 2 години
Алоу, Ти горе в небесата, да дойш тука да си санкционираш вересиите, че Аман ти на кондиката.
96
6
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Ако случайно санкциите успеят да ядосат истински Путин,тежко им готко .През последните 5-6 години няколко пъти в интервюта говори как може да унищожи САЩ за по малко от 30мин и след като го коментира толкова открито, вярвайте ми че го е сънувал стотици пъти и вътрешно си мечтае да го направи. Няма скъпи хайтек играчки като САЩ но имат най-сериозните ядрени ракети в света и е способен да си изстреля целия ядрен арсенал за не повече от 15 мин чрез система Периметър.САЩ знаят това и ще внимават!
95
2
 
5
 
! Отговори
Маскиран КОВИДиот преди 2 години
Русия - Лоши, Китай - Дорби!
94
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ не окупираха ли части то Сирия с петролни рафинерии? Тогава нямаше никакви проблеми? Или подкрепата на САЩ към Израел и окуапцията на Палестина? Тък също никой не вижда проблем? Защо така избирателно?
93
5
 
18
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Байдън днеска яко го бяха натъпкали с Лекарства за Оросяване на Мозъка - цели 9 митути издържа да прочете както му бяха написали, че трябва да каже!
92
6
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Веднага след това звъннах на Бай Дън. Викам ей чшшшш за къв се мислиш ве? Щял да налага санкции. Да та наложат тебе налождачите. Я бегай оттука. Санкции манкции. Що не си наложиш сам санкции? САЩ е най-големия купувач на петрол от Русия. Той Северен Поток щял да спира. Аааареее бегай у лево. Всички играят срещу Европа. Световен ганг-банг и правят. И ние го лапаме
91
4
 
11
 
! Отговори
Само така преди 2 години
Санкции докато всички Европейци поискат да станат Руски граждани , защото накрая и това ще стане !
90
2
 
3
 
! Отговори
Байдънист преди 2 години
Последни записвания за колесниците моля. Не съ блъскай.
89
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
руската фондова борса с рекорден 31%тен срив.
88
8
 
4
 
! Отговори
americano преди 2 години
рашките ще го духат яко сега
87
4
 
1
 
! Отговори
Байдънист преди 2 години
Айди Въ. Чакъми въ от три месцЪ вЪ. Раздавайте купони те вЪ.
86
3
 
3
 
! Отговори
до 148/146 преди 2 години
ама клаус швааб не е обяснявал на народа си половин век, че всички са равни, нали? а после изведнъж да се окаже, че едни имат милиарди, а пък други имат жълти копейки. нали така, старши?
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да кажеме,че в бкп е имало педофили,да им слагаме черно петно,има и свестни хора в партията,тои едно време е имало маи само една партия бкп,и е било тоталитарен режим нормално е там да са били всички изврятеняци,няма смисъл да издигаме нещата на политическо ниво.