Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!

Руският народ не е наш враг, обяви президентът на САЩ
26 мар 2022 21:40, Красимир Ангелов
288
Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт!
Снимка: БГНЕС

"За бога, този човек не може да остане на власт". Това заяви държавният глава на САЩ Джо Байдън по адрес на руския си колега Владимир Путин в реч в Кралския замък във Варшава, предаде Франс прес.

"Ще имаме различно бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и принципите, на надеждата и светлината, на благоприличието и достойнството, свободата и възможностите. За Бога, този човек не може да остане на власт", каза Байдън.

Американският лидер се обърна в речта си директно към руския народ. "Позволете ми да кажа това, ако можете да ме чуете - вие, руският народ, не сте наш враг", заяви Байдън, цитиран от БТА.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически провал. Байдън добави, че натовските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в конфликт с руските военни.

Байдън заяви, че САЩ не искат да влизат в конфликт с руските сили, които нахлуха в Украйна, но отправи твърдо предупреждение към Москва: "Не си помисляйте да стъпите и на сантиметър на територията на НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
6
 
0
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
231 за съжаление това е бил най-честият изход в човешката история - пример Чингиз хан.
189
4
 
0
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
До 228 е по-долното,229 съм бил аз.Стана ми весело.
188
7
 
16
 
! Отговори
бай Стамат преди 2 години
Най-доброто в този 33 годишен преход е, че сме в НАТО и ЕС. Разбира се по нашенски, а не пълноценно, но това ни е мат'ряла. Не може мракобесието, гнусната пропаганда и тоталитаризма да властват в света. *** е пътник.
187
5
 
0
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
229 като знаеш какви са кажи за да спасиш света.
186
9
 
5
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
За да има мир са нужни две страни и едната винаги е агресор,а агресорите диктуват условията.Останалото са празни приказки и това което се случва на хората.Заклеймяването на вълка не му е попречило да изяде бабата.
185
6
 
18
 
! Отговори
до Бай Гpоздан преди 2 години
Пий си хапчетата дъртако! Твоят идол е пoдлец също, като Хитлер... Още в следващите дни ще видиш, какви провокации (съчинени от него) ще има за да се опита да спечели войната. Напрежението ще ескалира още повече, заради безyмието на този пcиxoпат...
184
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че не остана човек на земята, който да не мисли че Путин трябва да се маха и да бъде съден за престъплението си.
183
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чеченският сценарий вече е задействан... Ще има инсцениран терористичен атентат за да се обяви мобилизация... Възможно е да има и провокации срещу Полша и НАТО. Путин не може да си позволи да загуби тази война и затова ще има още подлости от него...
182
16
 
5
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Я бил съм русофил и дори по-лошо според 216.А бе *** неграмотен мир се постига чрез преговори,а не чрез дрънкане на оръжия и то безполезно,защото нападателят от втората световна пръв стигна в космоса и е гигант във военно отношение способен да брани ресурсите си двойно по-големи от американските.А за миналото благодарение на техните войни с османците имаме държава и след втората Варна нямаше да се казва Сталин,защото нямаше да е българска,ако не бе този масов убиец.
181
11
 
6
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
То и един наш икономист Красен Станчев предрече като американските си колеги пред Свободна Европа на 28.02.2022 ,че след първия ден на войната рублата като се сринала с 30% Русия я чака хиперинфлация като у нас през 1996,но нещо рубата не го слуша и взе да си възстановява курса.Желаното не винаги е действителното.
180
8
 
9
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 2 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !
179
3
 
7
 
! Отговори
До Hане преди 2 години
Яж си л'айната ***'*** сдухан!
178
20
 
4
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Руснаците помежду си могат да се хулят от лошо по-лошо,но дойде външна заплаха са единни като стена,е с изключение на половин процент други,така че по-добре да мисли за сблъсъка рубла-долар,тъй като "касапинът" според него смята,че икономика от 40% на ценни книжа отговаря на 20% реално и си е наумил да докара нещата дотам.Тръгнал да плаши и Китай със санкции,като че ли икономическата война с Русия му е малко.
177
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не! Зеленски и Кафявенски Пьотр избраха немислимата военна реалност за да сринат руснаците. Как незапомниха че голи, боси с избити и разселени роднини по лагери и затвори се дигнаха и биха за победа на немците. Какво се е сменило. Днеска внуците на руските червеноармейци са тези които се бият с внуците на украинските фашисти. Фашисти които Хрушчов се подлъга и ги прибра от Западна Европа. Снимките от р. Рейн през Май 1945 слагат точка на всички фобии фибии и салмонели.
176
16
 
2
 
! Отговори
Ицках Рабин преди 2 години
Кой си ти бе, пале
175
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милиони хора са на същото мнение... Путин трябва да бъде свален или ликвидиран! Друг вариант няма..
174
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Малеее, Е бидона пътува, губи се, пада, не познава... Абе добре му е на човека! Виж, с Путин е друго - посещават го, обаждат му се, молят го, говори, спортува... Впрочем, имаш ли идея дали Венецуела даде петрол на САЩ, защото Иран им обещаха, даже им пратиха мостра с ракети!
173
6
 
19
 
! Отговори
Мира преди 2 години
В интервю с жената на Путин Людмила Путина след развода им,казва,че е живяла с вампир.Май е права ,този наистина е такъв
172
5
 
7
 
! Отговори
Ваня преди 2 години
До 203 Елцин нищо не е създал,Елцин избра чудовището Путин.Създаването на чудовища е КГБ..Елцин беше едно голямо пияни,като нашата Дамаджана
171
9
 
20
 
! Отговори
Малеее, преди 2 години
рушкофилистиците газ(втечнен) п*каят! Крив-прав, дедо Байдън пътува по света, среща се с хора, ръкува се с тях. А дедо(70 г.) *** от две години се е затворил в бункера заради ковида. Приема лакеите си на десетметрова маса и фърля холограми и калпави монтажи на крепостните.