Байдън: В Украйна се случват "огромни военни престъпления"

По думите му санкциите на Запада целят свиване на БВП на Русия
6 апр 2022 22:55, Петя Славова
167
Байдън: В Украйна се случват "огромни военни престъпления"
Снимка: БГНЕС

В Украйна се случват "огромни военни престъпления". Това каза американският президент Джо Байдън по време на реч във Вашингтон.

"Хладнокръвно екзекутирани цивилни и хвърлени тела в масови гробове. Усещането за бруталност и безчовечност е видимо за целия свят", изтъкна той.

"Отговорните нации трябва да се съберат, за да държат тези извършители отговорни и заедно с нашите съюзници и партньори ще продължим да увеличаваме икономическите санкции върху Путин и с това да засилим икономическата изолация на Русия", заяви президентът.

По думите му санкциите на Запада целят свиване на БВП на Русия поне двойно за година, като санкциите вероятно ще "заличат" последните 15 години от финансовите печалби на Русия, съобщи БГНЕС.

Президентът похвали украинската армия с думите: "Благодарение на храбростта и бойния дух на украинския народ, Русия вече се провали в първоначалните си военни цели. Русия искаше да превземе столицата Киев и да свали нейното демократично избрано правителство. Тази битка далеч не е приключила. Тази война може да продължи дълго време, но САЩ ще продължат да стоят с Украйна и украинския народ в борбата им за свобода", допълни Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 2 години
Дядо Байдън а нещо за жълтата къща в Косово? Харадинай и другарчетата му отидоха в Хага чак след като всички свидетели срещу тях мистериозно ги самоубиха. А за това че правите всичко за да не допуснат американски войници да бъдат съдени за военни престъпления? Последно прочетох че сте им отказали визи на представители на международния съд. Е това заедно с програмата "помощи срещу обещания че не признавате юрисдикцията на международния съд" за вашите партньори. Военни престъпления викаш а?
60
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Дън жъне от тази война.Оръжейните му заводи вече са с поръчки за милиарди.Светът взе да се въоръжава масово.Тръмп неслучайно нареше Путин гений!Яко оборот ги чака оръжейниците!
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ББ. Първо, замести многоточията с думи, сетне оформи с тях 3-4 стойностни изречения. Тогава претендирай, че си наред с ума и можеш да пишеш коментари.
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старецът е в състояние на прострация - вижте го на снимката. Навил си е нещо в ума, което не го пуска и за миг. Демократична Америка и още по-демократична Урсула.
57
3
 
19
 
! Отговори
poskitt преди 2 години
Кой пусна първата и единствена атомна бомба над мирно население? Айде, шлякайте минусите сега, ***.
56
4
 
10
 
! Отговори
poskitt преди 2 години
Абе, те и в Афганистан, и в Сирия, и в Камбоджа, и във Виетнам, и в Ирак и .т.н се случваха, ама айде.. здраве да е.
55
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя *** и той къде се слага, иска да го споменават на гърба на Путин, къде се пънеш бе
54
7
 
12
 
! Отговори
Мушмул преди 2 години
Комунизъма е Най голямата заплаха за сащ. Защото може да се национализират частните банки на рокшийлд, морган, леймън брадърс .... Които печатат долара.
53
4
 
14
 
! Отговори
Спомени преди 2 години
Ти да видиш!Когато убиеш 1млн. цивилни го наричаш "коствени жертви" а като спретнеш нескопосан тв фейк го определяш като"военно престъпление"
52
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън е стигнал до трибуната подкрепян от д-р Алцхаймер и д-р Паркинсън. Този път не е оставил характерната ароматна диря, бил е опакован много добре! Стискаме му палци да поживее, че Камала е ужас на кутийки!
51
4
 
8
 
! Отговори
Ами ходи пеш! преди 2 години
До Black Metal --- Това им е записано на американците в самата конституция - "всяка заплаха за демокрацията независимо къде се намира по света е опасност за националната сигурност на САЩ" - туй то. Точка.
50
10
 
5
 
! Отговори
Русофил преди 2 години
До 98 ------ да бе за това няма нищо по магазините в момента в Русия, за това са на опашки за захар и брашно... youtube не е баннат все още в Русия, има много руски стриймъри които не са спирали да снимат и да интервюират руснаци, ама тва по RT няма как да го видиш. Да живее Навални!
49
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България трябва да съди Русия пред Международния Съд за отнетите Земи след 1878 г дадени на Румъния , Сърбия , Гърция. На това нещо му викът /освобождение/ у нас
48
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ от години промива мозъците по цял свят с тъпите си филми пълни с насилие, много екшън и всякакви ефекти. Как няма филм който да излъчва доброта. Другите продукции пак са с някакви задкулисни планове и стратегии, кой кого ще прецака, като сървайвър. Как да им вярваш на добрите намерения.
47
4
 
14
 
! Отговори
Ламята преди 2 години
За да има мир,дед байдън в Сибир!
46
6
 
21
 
! Отговори
xoxo преди 2 години
В Украйна се случват страшни постановки под дикатат на Америка.Актьорът-президент прави ПР,американските военни корпорации правят милиони,европейските политици блеят като стадо г.о.в.еда а ние,обикновените хора ще теглим хомота.
45
4
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
за всичко са виновни сащ те подстрекават държавите да вършат провокации и послеуж им помагат а всъщност целта е русия и китаи украина в случая е мюрецялата отговорност за воината е на сащ и на тези които им се водят по акъладипломация и преговори орбан да е посредника това е спасението
44
2
 
4
 
! Отговори
българина преди 2 години
съгласен съм , 27 лаборатории за етнически вируси пръскани с Байрактари по 120 литра на полет, с птици и прилепи, по документи черно на бяло с подписи печати и дати. Ще *** като мръсни телета в тексас... това ви е съдбата за зверствата и наглостта
43
3
 
10
 
! Отговори
xoxo преди 2 години
В Украйна се случват страшни постановки под дикатат на Америка.Актиорът-президент прави ПР,американските боенни корпорации правят милиони,европейските политици блеят като стадо *** а ние,обикновените хора ще теглим хомота.
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и в Ирак, Либия, Сирия, Сърбия да изброявам ли още?