Байдън: В Украйна се случват "огромни военни престъпления"

По думите му санкциите на Запада целят свиване на БВП на Русия
6 апр 2022 22:55, Петя Славова
167
Байдън: В Украйна се случват "огромни военни престъпления"
Снимка: БГНЕС

В Украйна се случват "огромни военни престъпления". Това каза американският президент Джо Байдън по време на реч във Вашингтон.

"Хладнокръвно екзекутирани цивилни и хвърлени тела в масови гробове. Усещането за бруталност и безчовечност е видимо за целия свят", изтъкна той.

"Отговорните нации трябва да се съберат, за да държат тези извършители отговорни и заедно с нашите съюзници и партньори ще продължим да увеличаваме икономическите санкции върху Путин и с това да засилим икономическата изолация на Русия", заяви президентът.

По думите му санкциите на Запада целят свиване на БВП на Русия поне двойно за година, като санкциите вероятно ще "заличат" последните 15 години от финансовите печалби на Русия, съобщи БГНЕС.

Президентът похвали украинската армия с думите: "Благодарение на храбростта и бойния дух на украинския народ, Русия вече се провали в първоначалните си военни цели. Русия искаше да превземе столицата Киев и да свали нейното демократично избрано правителство. Тази битка далеч не е приключила. Тази война може да продължи дълго време, но САЩ ще продължат да стоят с Украйна и украинския народ в борбата им за свобода", допълни Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
20
 
! Отговори
Сащ Фащ дп 63 преди 2 години
Прав си, не е само кенеди, хирошима и нагасаки и кулите близнаци и 140 войни.И Линкълн убиха. Че и Робърт Кенеди. Можем да добавим и че изтpeпаха и индианците.До края на 60 те нeгрите се возеха на гърба на автобуси и тролеи. Заведения за черни бели.Куклус кланове и всякакви като азовците днес
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Склерито отново се припика!
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
свърши това смени плочата деменция
38
6
 
20
 
! Отговори
ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН преди 2 години
Бием се с Русия до последния Украинец. Ако се наложи ще се бием с Русия и до последния Българин !
37
6
 
25
 
! Отговори
Дедо Поп преди 2 години
Простено му е на Бай Дън да говори така . Все пак е ДЪЪРТ и главата отдаааавна не го слуша . Други работи приказваше на млади години когато убеждаваше американския сенат да продължат бомбардировките на граждански обекти в Сърбия ... Впрочем точно Байдън е сенаторът който успешно лобира за използването на боеприпаси с обеднен уран в Сърбия срещу цивилното население . Там още се раждат деца с увреждания заеади тези бомбардировки .А ДА ДЪРЖИШ ЦЯЛ ЕДИН ЕТНОС В РЕЗЕРВАТ НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ?
36
14
 
6
 
! Отговори
Гаварит Вызражданье преди 2 години
Вызражданье:Истинската истина - Митрофанова е български опълченец от време оно. .Световните информационни агенции са *** на ФАЩ. Земята е плоска. Война няма. Това е инсинуация. Буча е операция на извънземните, които се борят против фашизма с безкористната помощ на Путин, който след победата с радост ще се предаде в Хага, за да отстъпи мястото си на истинския господар - Кастадин Капейкин. Тогава България ще има излаз на 100 морета и всички ледници. Слава фронтовому герою Капейкину, слава!
35
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ е грешка на еволюцията.
34
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Дън е холограма. Звездите му говорят.
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая ходеща мумия само си въобразява, че светът му верва.
32
4
 
19
 
! Отговори
Сащ Фащ преди 2 години
Сащ са единствена нация убила собствения си Президент. Кенеди.Единствената нация хвърлила две атомни бомби над градове, с милиони убити.Единствената нация убила над 3500 свои граждани 2001 за да оправдае войната в Афганистан.Единствената нация водила над 140 войни за 150 г
31
4
 
11
 
! Отговори
Бай 100ян преди 2 години
Това изкуфяло старче му пожелавам да е жив и да гледа как жалката му държавица се разпада,обеднява и бива ядрено заличена !Дано той да е последния жив Американец !
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя не е президент. По- скоро шут. Срам за щатите.
29
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-великият американски президент за всички времена! Подготвен, мъдър, обаятелен, честен и смел! Ако беше с поне 50-на години по-млад, щяха да ми се подмокрят бикините. А сега и една торбичка за повръщане не стига!
28
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кой доказа, че това е истина. Не може Байдън да ни втълпява какво е станало. Защо не казва нищо за ужасяващия клип с пленените руски войничета, това не е ли престъпление. Ние не сме американци и англичани които да манипулира. В Брюксел като гледам как действат и те са подвластни на злото.
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То няма един президент на фащ да не е излъгал. Още като се почне от кенеди с опита да направят преврат в куба, че като минеш буш с югославия, клинтън под клетва излъга даже за моника, рогата му жена се опита да излъже по късно че е вече станала президент, обама лъга за гуантанамо и за сирия, тръмп излъга че ще вкара рогатата в затвора за мейлите и сега и тоя дементен с постановките.фащ просто трябва някой да ги удари силно военно и ще се разпилеят на 42 пола и 911 гета.
26
16
 
3
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Руските трроляги газ пикат. Едно време Рейгън видя сметката на СССР, сега Байдън ще ви обади, кон боб яде ли. Старата школа си е класа.
25
4
 
18
 
! Отговори
Нелигитимният презид преди 2 години
Това е виновникът за Войната!Това е нелигитимният президент!Хага за Байдън!
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случват се, да, например едни хора нагласят пластмасови манекени, за да снимат клип с "жертви"... Има видео с работата по сценичните ефекти и декорите на предстоящия епизод на драмата.
23
2
 
2
 
! Отговори
До, от Русофилите преди 2 години
Точно така трябва. Цял живот в мините за да наблюдават Американските *** как копат въглища там.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дъртак се поддава на провокация, за разлика от умните.