Джо Байдън падна от велосипед

Той обяви, че се чувства добре
18 юни 2022 20:01, Росен Стойчев
89
Джо Байдън падна от велосипед
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Джо Байдън падна, докато караше велосипеда си близо до дома си на плажа в щата Делауеър в събота сутринта, но остана невредим, съобщи БГНЕС

Видео съобщение на Белия дом показва как 79-годишният президент веднага става след падането си.

Още по темата
След това казва: „Добре съм“.

Президентът каза на малка тълпа от доброжелатели и репортери, че е загубил равновесие, докато се опитвал да извади крака от педала на велосипеда. Резултатът: "луда суетня на Сикрет сървиз и пресата", се казва в съобщението на Белия дом. Байдън няма видими ожулвания или синини от падането. „Не е необходима помощ. Президентът с нетърпение очаква да прекара остатъка от деня със семейството си." каза служител на Белия дом.

Той караше колело с първата дама Джил Байдън в щатски парк близо до дома им на плажа в Рехобот Бийч, североизточния щат Делауеър, и беше спрял да говори със зяпачи, когато падна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който е карал с каишки на пeдалите или автомати, го знае много добре това падане. Много е тъпо да, ама се случва като не откопчаеш навреме.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем скоро пада и от властта. В момента се чудят в какви измишльотини да обвинят Тръмпи, че са се стреснали, че деменцията си е пътник.
66
0
 
10
 
! Отговори
Всеки път преди 1 година
До бай Ламби Ами Путин чете доклад в Петербург като стоя над час време прав,а Байдонът всеки път кагато се опита да покаже физическа кондиция.... се получава трогикомедия.
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то остана ли нещо, от което да не е падал.
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не е бил вчара на софия прайд ?
63
1
 
10
 
! Отговори
Мерзанов преди 1 година
От сигурен източник, пожелал анонимност, ЦРУ са получили информация за руска намеса. Американския сенат ще гласува във вторник нови санкции срещу кучето и котката на Путин.
62
1
 
12
 
! Отговори
Истината преди 1 година
До бай Ламби- Не подиграваме на набора ти защото е паднал, а защто се прави на жребче. Или по скоро на тия дето го карат въпреки че е зеленчук отдавна. А Путин вчера бе съвсем о-кей и дори час и нещо реч държа и без да се здрависва с духове или губи по сцената.
61
27
 
6
 
! Отговори
бай Ламби преди 1 година
Абе смеете му се вий на набора че бил падал ама след като падне става отръсква се и продължава.А колегата му от Москва някой виждал ли го е скоро?Той ка да падне като се е в легнало положение завалията.Най много да падне от леглото ама няма да го дадат по телевизията.
60
1
 
8
 
! Отговори
Smile преди 1 година
Тоя е ясен, очаква се черната мамба скоро да го замести, което е даже по лош вариант. Надеждите са ми ноември републиканците да спечелят изборите за сената, и като гледам инфлацията и цените на бензина тук е много, много вероятно. *** демократи ......по добре да не подължавам.
59
0
 
13
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
на велосипеда е присвоено звание "подполковник" от началника на ГРУ
58
4
 
12
 
! Отговори
Кафяв Омекотител преди 1 година
Тука много питат за паммерса дали е бил пълен .... Ами как ? Пълен е бил . Затова и Бай Дън е останал невредим след падането. "Мекото" с което е бил пълен памперса е омекотило падането.....
57
3
 
7
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 1 година
А напълни ли Молфикса , а?!;)))
56
2
 
32
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 1 година
Едва ли помни, че е паднал, сигурно са му казали...
55
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Падна по стълби, падна от колело... предлагам да въведем санкции срещу гравитацията!!! Сигурно е руска гравитация!!!
54
3
 
27
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Памперса пълен ли е :)))
53
2
 
15
 
! Отговори
BUCK FIDEN преди 1 година
А се е кандидатирал и за втори мандат.
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че не се е ръкувал със себе си, както обикновено...
51
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЖАЛКО, ЧЕ СЕ Е ИЗПРАВИЛ!!! ДОЯ ДЯДКА НОСИ НЕЩАСТИЕ НА ЦЯЛ СВЯТ, ОБСЛУЖВАЙКИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗВРАТЕНИ ГЛОБАЛИСТИ. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ОТ КОМПАНИЯТА ИМ ДА ПАДНАТ И ДА НЕ СТАНАТ НИКОГА!
50
2
 
17
 
! Отговори
Пепа преди 1 година
Нищо ново ! Байдън върви по земята все едно ходи по луната! Пада по стълби на самолет ,яхнал велосипед и се катурна! Много е стабилен! Остава да се качи на самолет Еф -16 и излети в небето ,но няма страшно самолета ни е на хартия - чертеж! Голям смях ,не трагичен е !
49
2
 
9
 
! Отговори
Нарочно преди 1 година
Се маймунчи тоя.