Въоръжен мъж се опита да влезе в офис на ФБР

Той е бил ликвидиран от органите на реда
12 авг 2022 07:23, Нели Христова
10
Въоръжен мъж се опита да влезе в офис на ФБР
Снимка: БГНЕС

Полицията е ликвидирала въоръжен мъж, който се е опитал да проникне в зоната за проверка на посетителите на офиса на ФБР в Синсинати, съобщи Ройтерс.

Според агенцията, която се позовава на полицията на щата Охайо, мъжът е бил ликвидиран от служителите на реда, след като се е опитал да избяга.

Неидентифицираният мъж се опитал да проникне в зоната за проверка на посетители в офиса на ФБР. Той е бил облечен с бронежилетка и се е опитал да избяга с автомобил след задействането на алармата, като е влязъл в престрелка със служителите на реда.

Според някои данни мъжът е използвал автомат AR-15, за чиято забрана многократно се е обявявал президентът на САЩ Джо Байдън. В края на юли Камарата на представителите на САЩ одобри постановление в този смисъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
рашкОФ преди 1 година
е как така ликвидиран ?! ми той има права .
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е бил оня с раздвоението на личността, който пише тук, агент василев(а).
4
1
 
5
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Много се съмнявам в това което се пише тук...въоръжен мъж ...с бронежелетка ...и те го застреляли...с ar-15 и няма нито една жертва ...много лАжат тези американци брей ,моного лАжат.. . Май ще е време да се смени ...лАже като ...на лАже като американската пропаганда.На тези америкаснки медии и подконтролните им да им нямаш вЕра бе ...сега лажат и за АЕЦ-а в Запорожие..
3
3
 
3
 
! Отговори
Убиват ни с техника преди 1 година
ФБР имат цяла програма да унизяват Американци ,а Сете се защо хората ходят да убиват полицаи!Сигурно сте забелязали ,че и в България полицаите се държат неадекватно,надменно и се правят на велики!?Targeted Individuals
2
3
 
2
 
! Отговори
Пернишка секта преди 1 година
ФБР имат цяла програма да унизяват Американци ,а дете се защо хората ходят да убиват полицаи!Сигурно сте забелязали ,че и в България полицаите се държат неадекватно,надменно и се правят на велики!?Targeted Individuals
1
1
 
8
 
! Отговори
Пеесе песос преди 1 година
Затова са страната на неограничените възможности муахаха