Тръмп съден за изнасилване в средата на 90-те

Журналистка повдига обвинение
25 ное 2022 08:57, Петя Славова
46
Тръмп съден за изнасилване в средата на 90-те
Снимка: БГНЕС

Журналистка, която твърди, че Доналд Тръмп я е изнасилил в средата на 90-те години на миналия век, заведе обновено дело съгласно нов закон, който защитава жертвите на сексуално насилие десетилетия след извършване на деянието.

Новият иск на Е. Джийн Карол дойде минути след влизането в сила на щатския закон на Ню Йорк, който позволява на жертвите да съдят без оглед на давността, предава БГНЕС.

Отделно 78-годишната Карол заведе федерален граждански иск за клевета срещу Тръмп през ноември 2019 г., като този процес продължава. И Карол, и Тръмп подадоха показания под клетва пред съдия в Ню Йорк през октомври.

В новия иск Карол, която е бивша колумнистка на списание Elle, обвинява Тръмп за побой, „когато я е изнасилил и опипвал насила“ и за клевета в неговия акаунт в Truth Social миналия месец, където той отрича предполагаемото изнасилване.

В новия иск Карол търси неуточнени компенсаторни и наказателни щети за психологически вреди, болка и страдание, загуба на достойнство и увреждане на нейната репутация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп е съден многократно, но НЕ Е ОСЪЖДАН!
34
0
 
7
 
! Отговори
IM-дртiйУАЙТBoY! преди 1 година
То, тоя шумен и осветен от прожекторите театър към значимите западни звезди не ще да престане... и ако можеха щяха да разровят останките му и да осъдат дори покойния президънт Джон Ф. КЕНЕДИ /R.I.P!/ за подобни мъжкарски посегателства. Просто главата ми го не побира, тъй като не остана читав човек, на чиято чест тия лакоми дрти и хитри каки като въпросната Е.Джийн Керъл да не посегнат, за да го одерат и опекат жив на бавен огън подобаващо като празднична КОЛЕДНА ПУЙКА!
33
3
 
9
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Демократите са най-добри в промиване на мозъците на психически разклатени и отчаяни техни гласоподаватели, които нямат какво да губят и ги пращат като жертви във войничките си за политическо надмощие. Поредната "жертва", която сега ще бъде използвана срещу опонентите им и ще напълни либералните медии (почти всички) с изкривена информация.
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фенимисткото радикално крило на либерастите Metoo, отново напада политически опоненти, отново по възможно най-гнусния и подмолен начин. Тези съм сигурен, че ще обвини Папата, Далай Лама и Дядо Коледа, че са изнасили групово през 1950, ако й платят демократити. На дело като се стигне до детайли като например кога и къде точно е станало изнасилването, ще каже че не помни, но пък ще подсмърча колко е травмирана.
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия супербогатите, постоянно някакви убитаци ги изкарват изнасилвачи. Ама те си мълчали 30 години и след това изведнъж в "подходящия" момента го разтръбяват. И тяхната не е лесна!
29
0
 
14
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Демагократите най-обичат да търсят или фабрикуват кирливи ризи на другите ! Ноо... себе си не виждат !
28
4
 
5
 
! Отговори
САМО ЛУДИ преди 1 година
Пишат тук. Едно сериозно разсъждение не съм прочел. Толкова ли сме неадекватни, че форумите ни служат само за проруска пропаганда, обиди и вулгаризми. Ако това е нивото на българина и администратора го допуска, лично аз повече няма да чета Днес.бг.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно и става хубаво ако още си спомня.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой и е пречил на госпожата тогава да си направи преглед, съдебна експертиза и съответно да го осъди с доказателства, та след четврът век и повече се сетила, понеже излязъл някакъв закон? А ако този закон не беше приет? Дума срещу дума и присъда по твърдения, и това ако е правосъдие. Не оправдавам или симпатизирам на Тръмп.
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно как ги ''съдят'' без грам доказателства. Това, че някой нещо лае по социалните мрежи по адреса на някой друг не доказва абсолютно нищо. В една правова държава би следвали всеки да е невинен до доказване на противното, а в ден днешен е точно обратното. Всеки може нещо да измисли, а ти сега ходи докажи че нямаш братовчед. А никой не го интересува да пита лаещия по базата на какво изважда тези обвиненния 30 години по-късно?
24
2
 
15
 
! Отговори
101-ва дама преди 1 година
Колкото и да се напъват, пак ще се кандидатира на изборите, дори и да се опитват да го изкарат комбинация между Джак изкормвача, Казанова и Мерилин Менсън.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След О.Джей Симпсън, нямма никакво доверие на системата на САЩ.
22
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помните ли Тайсън? години наред бе суперзвезда. ЕДни жена го осъди за насилие и изведнъж се появиха още 20. Айде бе.- Къде са били преди това?Майкъл Джексън - същата работа.Кевин Спейси- скандалите бяха заглъхнали около него. Дадоха му работа, сключи договор и почнаха нови дела. в САЩ жените само се чудят как да те цедят. Може ли тези актриси дето Уайнщайн ги е завлякъл в спалнята да ми обяснят защо не върнаха ОСкарите и Емита, щом ги е гнус, а реваха за милионите му?
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За мен е повече от несериозно да няма давност за престъпление. Половината от "изнасилените" всъщност или са получили възнагарждение срещу този акт (Сторми Даниелс), са получили роля след която са станали известни (половината актриси в Холувуд), или просто са сключилили сделка, за да не разгласяват какво е станало и сега без срам я нарушават. Амбър Хърд е добър пример, как щяха да осъдят Дж. Деп, запари прекалена либералистия.
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"нивото на медиите последните 3 години падна толкова ниско, че няма нормален човек, който да им вярва." - То да бяха сямо 3. "Информацинна агенция" (хаххахах) ПИК на колко е? Дневник и Капитал?
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама той руски шпионин беше, после и мафиот бил ... Айде стига!
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съветвам "журналиста" с диплома от селскостопанския филиял в Силистра да научи разликата между подсъдим и съден
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важно е дали е осъден. Да бъде съден може всеки. Стига да има луди, които търсят слава. А нивото на медиите последните 3 години падна толкова ниско, че няма нормален човек, който да им вярва.
16
3
 
22
 
! Отговори
ахил преди 1 година
Лесен начин да изкараш пари,в тия несигурни времена!!!!