Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси

Той изглеждаше отвеян след първата си реч за предизборната си кампания
6 яну 2024 13:57, Нели Христова
152
Джо Байдън пак се изгуби, добре че Джил го спаси
Снимка: БГНЕС

Джо Байдън изглеждаше напълно изключил в края на първата си предизборна реч за 2024 г. в петък вечер. 81-годишният президент току-що беше завършил речта си във Вали Фордж в Пенсилвания, където Джордж Вашингтон организира армия за битка с британците през 1777 г. Той се обърна да напусне сцената, но отново умът му го предаде.

За щастие на близо беше съпругата му Джил, който се втурна към него, прегърна го и го хвана за ръката, за да го изведе от сцената.

Когато се приближи до съпруга си, първата дама сякаш прошепна нещо в ухото му, но умно успя да избегне втурачените телевизионни камери, които записваха неудобния момент.

След това д-р Джил се опита да изведе съпруга си от сцената. Но съпруга й внезапно се обърна към тълпата и започна да говори отново, през музиката на излизане, която вече звучеше от високоговорителите.

"Разбирам силата!" каза Байдън. "Много ви благодаря на всички..." каза той, преди музиката да го заглуши.

Това беше първото публично събитие на Байдън след ваканцията му на Карибите.

Байдън, най-възрастният президент в американската история, когато встъпи в длъжност през 2021 г., се сблъска със съмнения от експерти и социологически проучвания дали все още е годен да ръководи.

Възрастта на демократа се превърна в проблем, тъй като той се стреми да бъде преизбран през ноември, като администрацията му използва стратегия за "опаковане във фолио с мехурчета", за да го спре да изпадне публично.

Към президента многократно са били отправяни въпроси относно годността му за поста, като социологически проучвания и експерти твърдят, че това е огромен проблем с по-малко от единадесет месеца до изборите през 2024 г.

Някои от служителите му все още вярват, че той се нуждае от защита, като е изготвена нова стратегия, за да го спре да пада или да се изгуби на сцената, както е правил в много случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дедо Байдън може да се изгуби в залата ама ще нашамари всякакви Иранчета, Русийки, Северни Корейки, Хутитамутита.... Наведнъж.
9
14
 
7
 
! Отговори
The Force преди 4 месеца
Силата е с него!
8
2
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 4 месеца
Като го гледам , Няма да издържи до изборите - ще ритне камбанката........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
хаха, дартвейдър разбра силата най-накрая
6
2
 
37
 
! Отговори
Shark преди 4 месеца
Ето за такива гласуват краварите. Това са най-големите тъпаCи на света, но им са създадени някакви условия за сносен живот и на тях така им харесва. И гласуват както им се каже. Иначе кой човек с нормален разсъдък ще избере такъв старец с деменция да управлява страната му.
5
4
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
НАПЪЛНО Е СДАЛ БАГАЖА ВЕЧЕ НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЯМА ДА Е ПРЕИЗБРАН :D
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По-зле от това накъде?
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Подвижен гроб:)))
2
1
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 4 месеца
Дявола го е Хванал за Крака и го Дърпа в Гроба........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
1
47
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добре че поне е той щото на починалия Путин двойника и той уж се губи ама младия алкохолик Медведев уж го прибира