Студена сутрин, през деня температурите до 12 градуса

През следващите дни затоплянето продължава
16 фев 2023 08:26, Анисия Иванова
6

Сутринта температурите ще бъдат от минус 2 до плюс 3 градуса, в Добруджа и западните полета на места до минус 3, а по морето около плюс 1. Преди обед мъглите ще се разсейват и ще бъде слънчево над цялата страна. Над Северното Черноморие облаците ще се увеличат. По-късно бързо облачността ще намалее.

Следобед над западните райони ще се заоблачи, но без валежи. Вятърът ще бъде слаб от северозапад със скорост до 20 километра в час. Максималните температури ще са от 8 до 12 градуса, по Черноморието до 10-12, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR.

В петък преди обед в ниските места и поречията ще има мъгли, а следобед повече слънце. Ще се затопля. В събота в североизточните и централните райони се очакват валежи от дъжд. Има условия за поледици.

Валежите през нощта ще спират. В неделя бързо ще се затопли, с повече слънце следобед. В понеделник нова хладна вълна ще донесе мокър сняг в Добруджа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: прогнозавремеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
А във варненската "нац.телевизия" на водещите не можеш да им разбереш какво говорят и седят като наказани!!!!!!!
2
5
 
2
 
! Отговори
Зрител преди 1 година
Абе тези в Нова телевизия ,имат ли тонрежисьори или звукът е на ,,автопилот"??? Микрофоните и звукът на водещите в сутрешният им блок е ужасяващ и неслушаем! Включваш друга ТВ и веднага се чува разликата
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сутринта с кожуси а следобяд по бански в морето.