Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети

Москва обвини Румъния, че е разрешила кацания от Киев
Обновена: 6 мар 2022 20:44 | 6 мар 2022 20:36, Веселина Йорданова
486
Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети
Снимка: БГНЕС

Русия предупреди днес страните, които са съседни на Украйна, да не приемат бойни самолети на Киев, които после ще бъдат използвани срещу силите на Москва и обвини Румъния, че е разрешила подобни кацания, предаде Франс прес.

Още по темата
"На практика цялата авиация на режима на Киев, годна за участие в боеве, беше унищожена. Но ние знаем от сигурни източници, че украински машини, са излетели към Румъния и други съседни страни", заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

"Използването на мрежата от летища в тези страни за база за украински военни самолети и за тяхното последващо използване срещу руските въоръжени сили би могло да бъде смятано като намеса на тези страни във въоръжен конфликт", предупреди говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
15
 
25
 
! Отговори
ББ преди 2 години
територии на Нато са Свободни и сами избираме приятелите си...путин не е в състояние да влияе...Народа на Украйна има право да може да има средствата да се защити...ако Путин му се мре да направи грешката да нападне територия или обект на Държава членка на НАТО!!!Справедлив Свят или да го погребем!Съд за Путин и обслужващите го по света!!!
343
19
 
11
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Продължаваме обаче са се бутаме между шамарите ама ще ни видят сметката на всички накрая.
342
12
 
20
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Мнениеи като османците обесиха Левски в какво го превърнаха...в Знаме...зеленски се е отдал...ако го убият ще дойде нов зеленски...вижте ги...бащи изпращат жените и децата си до границата и доброволно се връщат да се бият...с подобен морал...абе путин си намери Давид!!!путин свършва като военнопрестъпник...бедната Русия...не е преживявала подобен позор в Историята си...невиждан позор,Путин обедини Света ни,това със ядрените му...няма да могат да излетят дори,Света ни никога няма да им прости
341
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин да си гледа работата. Самолетите ще си излитат и кацат в Полша а той ще си трае. Нито е човека нито е в състояние да повлияе с нещо на Полша. Той е страхливец и никога няма да посегне към ядреното оръжие защото до 15 минути след това и него няма да го има.
340
5
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Зеленски бил убил десетки хора в Донецк..ок братле може и така да е просто питам защо Путин не прати главорезите чеченци да му видят сметката и толкова??? Прави инвазия на цялата страна!!! Полковник Сулеймани беше неудобен за Сащ и го взривиха с дрон,не е нужно да умират невинни
339
5
 
6
 
! Отговори
Стамболов преди 2 години
До АнонименНАТО е създадена след края на Втората световна война *** ,но упорити що е то ?-Комунисти сър...
338
4
 
6
 
! Отговори
Нафарфорий преди 2 години
До Анонимен 381 "Путин пипал внимателно " -поредния комунистически предател ,сатанист жаден за детска кръв.Гори в дъното на ада докато съществува времето.
337
2
 
6
 
! Отговори
Историческите анали преди 2 години
Да беше си останал таксиджия....(Вован като се върнал от Източна Германия където е бил агент-да седи и пише доноси от клюки в махлата на жертвата,остава без работа и работи като таксиджия...)
336
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, водкаджия прокиснал, вие с Украйна си счупихте зъбите, тръгнали сте на Румъния и Полша да се зъбите
335
3
 
13
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 2 години
Какъв военен конфликт бе ?Нали беше "специална операция"?Като говориш за "съседни страни" - ваши самолети какъв го дирят в Беларус
334
4
 
9
 
! Отговори
Факти преди 2 години
До ГубиМакедонската нация я създадока руските комунистически лидери,а сърбите само изклаха всеки дръзнал да прошепне че е българин,подобна беше съдбата и на българите в Русия.След края на рускотурската война от 1857 няколко хиляди българи тръгват с руснаците към Русия и кво да видят ,там всички са крепостни селяни-права под правата на коня или кравата.Господаря може да те е.е или убие за кеф зависи на колко самагонец е...Накрая оцелелите след обири и гаври българи се връщат обратно България
333
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи заплахи голямо чудо,забил се в бункера като мишка, нали се сещаш джудже че и твоя континент заминава барабар с жълтите при ядрена война
332
6
 
13
 
! Отговори
Варто преди 2 години
Един 70 годишен дедо заплашва Планетата с ядрено унищожение и комунистическя матрал за горене в ада-сатанистически роби-слуги на злото му се радват,радват се и на смърта на деца и жени нещасни предатели пийте течност за чистачки или вани или квото там пиете като сте обладани от демона на Сталин.
331
3
 
3
 
! Отговори
до 371 преди 2 години
Е хубу, теб като те заплашат не се плаши, но после като почнат да падат ракети не бъди шокиран.
330
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе луд,а ако в Румъния има учение кво щотото ти си казал да ходят да си легнат ли ,аре у лево че ми писна от луди,забранил бил той егати смешника излезе тоз!
329
6
 
7
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Шойгу да праща армия към Букурещ и Варшава, че вероятно са по-близо отколкото до Киев. Към Киев пътува вече 11 дни и все не го достига.
328
7
 
2
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
По добре да заплашва за да остане конфликта локален и конвенционален а не световен и ядрен. Заплахите са за да няма изкушения към нещо по сериозно и необратимо.
327
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя що реши че е царя на квартала и ще казва кой и къде ще каца? Не е у център джудиста май и ако обича да спре да заплашва света с бомби!
326
11
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Президента не иска да подккарва на ред, но ако има достатъчно смахнати държави да го дразнят сигурно ще го направи. Той вчера предупреди, че ако някой от съседите се намеси в конфликта ще го приеме за враг и подчерта, че не го интересувало в коя организация членува съответната държава. Какво още трябва да направи руския президент, за да разберат западняците, че не се шегува.
325
5
 
9
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
Наистина пидо-рашката "армия" по-скоро предизвиква съжаление отколкото омраза... Милите те - сбирщина от маломерни дребосъци и видимо повечето умствено и физически непълноценни татари, буряти, удмурти - гладни, жадни и окъсани се маят като улави из храсталаците, надявайки се да ги пленят и нахранят...