Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети

Москва обвини Румъния, че е разрешила кацания от Киев
Обновена: 6 мар 2022 20:44 | 6 мар 2022 20:36, Веселина Йорданова
486
Русия предупреди съседите на Украйна да не приемат бойни самолети
Снимка: БГНЕС

Русия предупреди днес страните, които са съседни на Украйна, да не приемат бойни самолети на Киев, които после ще бъдат използвани срещу силите на Москва и обвини Румъния, че е разрешила подобни кацания, предаде Франс прес.

Още по темата
"На практика цялата авиация на режима на Киев, годна за участие в боеве, беше унищожена. Но ние знаем от сигурни източници, че украински машини, са излетели към Румъния и други съседни страни", заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

"Използването на мрежата от летища в тези страни за база за украински военни самолети и за тяхното последващо използване срещу руските въоръжени сили би могло да бъде смятано като намеса на тези страни във въоръжен конфликт", предупреди говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
3
 
4
 
! Отговори
Предлагам преди 2 години
Вички, включително и от кралство Тонга да се замесят в конфликта.
323
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин удари Украйна, тресе с широкомащабна война с цивилни жертви и разушения и сега като терорист се заканва на другите да не му отвръщат на удара, щото щял да натисне ядреното копче. Как пак човеците позволихме лудите сред нас да стават лидери и да диктуват живота ни като Хитлер едно време! Как за толкова века не достигнахме до истинска хуманност и толерантност! Мисля, че всички на тая Земя си заслужаваме събитията, задето позволяваме всичко това да е реално и възможно.
322
5
 
14
 
! Отговори
Лютов преди 2 години
Абе,Путин,както си я подкарал я забрани по целия свят да приемат самолети - тъй ами, какво си играеш днес Румъния,утре Финландия... от раз - всичките да спрат,какво е това гостоприемство ?! Тоя лидер иска да командори ЦЕЛИЯ СВЯТ ?!
321
2
 
8
 
! Отговори
До Масква преди 2 години
А Беларус?
320
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега гледах какво е Сонцепек. С две думи казано, като стрелне и нищо не остава там където падне реактивния снаряд. Ама наистина нищо не остава, независимо дали е бетонен бункер или тревичка.И не говоря за няколко метра покритие, а за стотици метри.Невероятно, как толкова малко нещо може да причини такива разрушения.
319
6
 
5
 
! Отговори
Губи преди 2 години
...основно ЕС!!! УК нация НЯМА. И НЕ МОЖЕ ДА ИМА. ТЯ Е КАТО МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И МК ЕЗИК. ЕС Е СЛЯП И ГЛУХ. ЧУВА САМО КАКВОТО ЖЕЛАЕ ДА ЧУЕ.
318
9
 
10
 
! Отговори
НАКРАЯ преди 2 години
УМНИТЕ СЪСЕДКИ НА УК ЩЕ ГО ОТНЕСАТ. С ЯКИ ШАМАРИ. ДАНО НЕ СМЕ ОТ ТЯХ.
317
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влизаме в Западна Украйна да борим нацистите и да демилитаризираме. Ако има нацисти - има, ако няма - няма. Можем да кажем на Путин, че влизаме в Западна Украйна, за да пазим източната граница на НАТО и НАТО от нацистите. "НАТО има сила, но няма ум"
316
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците са вкарали Сонцепека в Украйна посока Киев
315
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя съвсем изперка ! Да говориш за нацисти 2022г е нелепо. Всеки нормален знае, какво е Райха и нацизма . Ако тея украйнци са нацисти.... значи това джудже верно е бил 2каджия по история. А да използваш нацизма, който е болна тема на руснаците, за да оправдаваш окупаторска война... е още по нелепо.
314
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците ако не успеят да озаптят лудия си лидер и се наложи светът да го наутрализира, ще плащат за това солена цена. Никой диктатор не е донесъл благополучие на народа си. Все още имат шанс да го спрат, преди да се развихри "като за последно" .
313
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойните самолети в Румъния, Полша ще гонят нацистите в Западна Украйна. Путин иска да чуе, че ние се борим с нацистите. Той лъже, и ние имаме право да лъжем. "НАТО има сила, но няма ум" Ще изгоним нацистите и в източна Украйна след западна Украйна. За Путин е важно ние да гоним нацистите.
312
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значение, къде каца? Бие ли им големите "асове" с новите хипер мипер технологични самолети? БИЕ ГИ ! Руската ввс излезе пълен фейк едно момче със стар самолет се подиграва на русия. Ще си каца, където иска. Руските самолети да не би да кацат в Украйна? :))
311
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушайте, другари, време е да спрем Путин да гони нацистите и ние да изгоним нацистите от Източна Украйна. Време е да станем съюзници на Путин и Русия, както преди, и да изгоним нацистите от Западна Украйна. Путин не може да не е съгласен. Ще заловим всички нацисти в Западна Украйна, каквото и да означава това. Време е за съюз с Путин и борба с нацистите в западна Украйна. И няма време, другари, защото след Одеса идва ред на западна Украйна.
310
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Призрака над киев вече призрака в румъния....няма къде да кацнат в украйна
309
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, война на натовска територия ще има. В градовете на натовските държави. Румъния, България, Полша. Путин няма да "стъпи" с едното краче в съседна държава на Украйна, под някакъв предлог, че гони нацистите, и да чака да го изгонят. Той ще влезе вътре и войната ще е на натовска територия второ качество. След влизането, ще иска отпадане на санкциите и мирен договор.
308
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 337Ти гледай само ЕС да не врътне кранчето на газа и петрола идващ от Русия, че да видиш тогава,, кон боб яде ли".Действително се доказва, че американският газ носи свобода.
307
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 341 "И 44 ТРИЛИОНА ДА КОНФИСКУВАТ, СЛЕД 3-4ГОД.пак ще са същата ***." Той Кървавия сатрап сигурно си мисли, че като конфискува сграда на Майкрософт ще се научи как се прави операционна система :))))))
306
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден носи на Путин малка победа заедно с хиляди убити руснаци, вампирът се напива с кръв и добива сили за още един ден "на победа"... и така, докато свърши свежата войнишка кръв, Путин ще жъне малки победи.
305
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 337Руската федерация национализира и конфискува почти 100% от Европейските и Американски инвестиции правени някога.... И 44 ТРИЛИОНА ДА КОНФИСКУВАТ, СЛЕД 3-4ГОД.пак ще са същата ***.