Журналистка с протест срещу вайната в Украйна в национален ефир в Русия

Тя излезе наживо с лозунт: Руснаци, лъжат ви
Обновена: 15 мар 2022 19:41 | 14 мар 2022 22:40, Нели Христова
239
Журналистка с протест срещу вайната в Украйна в национален ефир в Русия
Снимка: БГНЕС

Протестиращ прекъсна живото излъчване на руската държавна телевизия, размахвайки плакат с надпис: „Няма война, спрете войната“.

На кадри, широко разпространени в Русия, включително в приложението Telegram, жената влиза в кадър зад водещата в новинарската програма „Время“ на Първи канал.

„Не вярвайте на пропагандата, те ви лъжат, руснаци срещу войната“, пишеше на табелка, която жената държеше.

Протестиращата, по-късно идентифицирана като Марина Овсяникова, е служител на телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
8
 
15
 
! Отговори
До сата преди 2 години
Не. Не е имитация на протест. Просто на никого от партийните сатрапи в телевизията не му е хрумвало че въобще ще ива някой толкова безумно смел и.д.иот, който иска да си загуби работата точно сега! Така беше и у нас преди 1989г.
75
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 102 Българин: Наркотиците не прощават на никого виж Зеления и си прави сметка, тя бой ще яде зора е като я пусне дрогата.Слава КОКАИНА
74
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми, права е женага, лъжат ни. Всички и навсякъде лъжат, и знаят защо.
73
2
 
1
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Полетът на Кеприкорн 1" -- Велик филм :) Поне така ми се струваше като съм го гледам на 8 години или там някъде. Мерси за спомена :)
72
14
 
12
 
! Отговори
FMC преди 2 години
999, щеше да е без работа където и да бе издигнала тоя плакат. Прави си сметката що за тоталитаризъм има там, след като и позволяват да напише и плакат чак. В Щатите някой щеше ли да и позволи? Риторичен въпрос.
71
11
 
15
 
! Отговори
Ми555 преди 2 години
Петин се оказа крайно т.ъп и недалновиден човек! Как си въобразява, че може да управлява хилядни и милионни градове с НАЗНАЧЕНИ от него кметове?!? То ще е мазало по улиците...
70
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момичето щяло да лежи 15години ами да лежи.Джулио Асанч го преследват американците години и живее в посолство като в затвор защото се е осмелил да изнесе истината за военните престъпления наСащ.Кое и е по различно на тази джофрa?
69
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ясно показва че и хората в Москва са против тази братоубийствена война.
68
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скъпи фашисти и национал-путинисти. Войната в Сърбия, Йемен, Ирак, Сирия и където и да е било другаде е еднакво недопустима като войната в Украйна и по никакъв начин не оправдава непровокираната агресия на един самозабравил се кремълски диктатор. Оправдаването на смъртта и страданието на невинни хора, с това че някога някой друг също го е правил ви превръща в зомбирана фашизоидна маса.
67
11
 
14
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Кога бях в казармата, почна първата иракска война, бях наряд и някъде в 4 часа сутринта съобщиха по един ВЕФ, че американците атакуват! Никога не съм бил на тяхна страна, защото техните войни никога не са били справедливи, а са били за някаква изгода. За 50 ГОДИНИ ТАКА И НЕ МОЖАХА ДА МЕ СПЕЧЕЛЯТ НА ТЯХНА СТРАНА. Ако имаше нещо истинско в тях, досега да съм на тяхна страна. Само че няма. Лъжи, лъжи и само лъжи !!!
66
5
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Ако това не ви е достатъчно - замислете се колко безадресен е плакатът. Обща фраза, няколко несвързани думички. Които не издават никаква ангажираност. Показуха. Едно "К . р за Путин" щеше да изглежда и да звучи по-гневно и бунтовно. Това е имитация на протест.
65
13
 
17
 
! Отговори
FMC преди 2 години
London Calling, не занм за кого говориш, но лично аз винаги съм бил на страната на Либия, Ирак и Сирия! както сега съм на страната на Русия, защото разбирам какво точно искат, за разлика от вас, западни пoдлоги!
64
7
 
9
 
! Отговори
До60 германец преди 2 години
Между другото за стъпването на човек на луната в wikiliks ще видите пустинята в Невада където Американци облечени в космонавски костюми записват видео как били стъпили на луната.....онзи от голяма стъпка за човечеството:):):):)
63
0
 
15
 
! Отговори
Алоууу преди 2 години
ПРЕВОДАЧКАТА ОТ ДНЕС - НЕ НЯМА ВОЙНА!, А Не НА ВОЙНАТА!!!
62
12
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Това са финтове на Путин. Фейково изпълнение. Част от пропагандата. Това е западняците, да си залъгват съвестта и да си мислят "абе, то там си има опозиция, те ш'си го свалят, ние нема що да се мешаме". Или пък "опа, чай да не го ядосваме, че ше размаже опозицията, която точно покълва". Това е цялата игра. Избийте си ог главата, че в телевизията ще влезе служител, който не е проверен за лоялност.
61
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, говорителката не помръдва, а тая подскача с плакат зад нея, повярвахме. Човешкия инстинкт е, ако в момент в който знаеш, че си сам и нещо зашава, да погледнеш какво става.
60
15
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"В украйна разстрелват за това двама преговарящи ги ликвидираха" -- В Русия някой ден ще има площад кръстен на Марина. Поклон пред жената!!!
59
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма война, спрете войната --- Тъпaнapите copocоиди не са научили дори английски, а общуват с работодателите си чрез преводачаката на Гугъл.
58
6
 
7
 
! Отговори
Що"Да"Вида преди 2 години
Сега гледах ТАСС специално и няма нищо, Германеца май послъгва нещо.И верно кой е доказал че Гагарин е летял в Космоса?
57
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В украйна разстрелват за това двама преговарящи ги ликвидираха