Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината

Той нямало да излезе от там като лидер на Русия
25 май 2022 19:00, Нели Христова
176
Бивш шеф на MI6: Путин ще бъде приет в санаториум до края на годината
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин ще бъде изпратен в санаториум до края на годината, прогнозира бивш шеф на МИ6.

С постоянните слухове, че здравето на руския лидер се влошава, един от методите за "продължаване на нещата" без нужда от насилствен преврат би било да го настанят в болница заради неизлечимата му болест, предположи Ричард Диърлов.

Различните руски системи на управление през вековете винаги са били автократични и никога не са били проектирани с мисъл за преходите на властта.

Но сега, когато Русия е изправена пред военно унижение и икономическа катастрофа, водена от лидер, за който се говори, че е болен от различни животозастрашаващи болести, в Кремъл започват да обмислят как да сменят човека на власт.

Така мисли Диърлов, който говори в подкаста One Decision, на който е съ-водещ.

"Мисля, че той ще си отиде до 2023 г., но вероятно в санаториум, от който няма да излезе като лидер на Русия", твърди той. "Не казвам, че няма да излезе от санаториума, но повече няма да излезе като лидер на Русия. Това е начин да продължим нещата без преврат."

През април беше съобщено, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза и е бил проследяван 24 часа в денонощието от лекар специалист.

Откритието на разследващата медия Proekt, който е блокиран в Русия и сега функционира от чужбина, подкрепя последните теории, че Путин е обявил война докато е страдал от медицински проблеми, скрити от руския народ.

Една от версиите е, че е бил лекуван със стероиди, което е довело до подуване на лицето и шията.

Твърдението беше подкрепено от режисьорът и носител на "Оскар" Оливър Стоун, който разкри, че Владимир Путин е болен от рак. Той обаче вярва, че руският президент се е справил с болестта.

Диърлав посочи Николай Патрушев, секретар на Съвета за национална сигурност и един от любимите служители на Путин, като вероятен заместник, ако Путин е откаран в санаториум.

"В руското ръководство няма план за наследяване", обяснява Диърлов. Той спекулира, че стигаме до "края на този режим в Русия", но "това не означава, че той ще изчезне".

"Това, което казвам е, че през следващата година или 18 месеца може би нещо, ще се разпадне. Няма съмнение, че това украинско начинание е катастрофа", добавя той. "Икономиката тъне в хаос, санкциите наистина ще започнат да хапят през следващите три до шест месеца, ще има много висока инфлация. Във военно отношение това е пълно фиаско."

Наред с съобщенията за рак на гърлото има сериозни спекулации, че Путин може да страда от Паркинсон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мечтаите си колкото си искате путини е жив и здрав а вие завиждате че русия има такъв президент уважаван и обичан
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много интриганти,които желаят смъртта на Вл.Путин,няма да са живи когато дойде този момент.138,немедлено се прегледай при доктор специалист,за да си върнеш нормалното състояние,ако някога си го имал.
131
0
 
1
 
! Отговори
Погребален агент преди 1 година
Много хора ще бъдат приети в криматориум ,и ние сме ора и ние ляб едем !
130
1
 
1
 
! Отговори
КГБ преди 1 година
Полковника до края на годината ще бъде разглеждан като Герой ,ще надмине Маркс ,Енгелс,Ленин и Сталин взети заедно по слава !Всеки съветски гражданин ще го почита и ще му се радва !
129
1
 
3
 
! Отговори
До 124 преди 1 година
Доста се смени последните години мисленето на младото поколение на Русия. Просто не можете да си представите колко образованите млади са по различни от израсналите в страх и омраза техни родители. Интернет - това е. Виждаш света и сравняваш-------------------Не важи ли същото и за България? Българският манталитет не е по- различен от руския, и тук хората са израснали в страх, завист и омраза! Сега обаче нещата се променят!
128
2
 
2
 
! Отговори
Нови Чок преди 1 година
Може и по-рано !
127
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия много лъжат ,Путин че ходи на почивка България на Банкя )
126
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен относно европейското мислене. Идея намаш за какво говориш. Не си излизало от България но пишеш по форумите. Не ти ли е неудобно без покритие си.
125
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рокфелер излиза от ядреното си скривалище в Ню Йорк, но не знае какво се случва.бвлиза в бар и пита бармана на английски, е спечелихме ли? -Да. Радостен Рокфелер поръчва едно уиски. Колко дължа? Две рубли и двадесет копейки, отговаря барманът.
124
2
 
6
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 1 година
Боже колко *** дезинформации. Което полазва пълното безсилие на Запада. Русия очевадно е на прав път. Ще си постигме целите каквито и да са те и каквото и да й струва.
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде по точно? В Сепарева баня? Аман от информатори.
122
5
 
7
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
Нещо ти куца статията, ***. Не знам от къде си я взела, но Путин не е обявявал война на Украйна. Провери си фактите.
121
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
путин ша ходи на луд докторин, да са преглежда!
120
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другаре, време е да последвате вашия Върховен лидер. Санаториумите ви чакат! Покажете, че сте истински путинисти, не предавайте водача си в най-трудния за него момент!
119
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сигурно на държавни разноски , на гърба на бедния изтерзан от управници и войни народец!
118
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредният сън за демоните на демокрацията. Чакаме епизод 13456 за техните несбъднати мечти.
117
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е пътник, както и Русия в този си вариант и политика...
116
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста се смени последните години мисленето на младото поколение на Русия. Просто не можете да си представите колко образованите млади са по различни от израсналите в страх и омраза техни родители. Интернет - това е. Виждаш света и сравняваш. Слушаш Путин - и сравняваш. Това е бъдещето на Русия. Толкова години репресии и страх - това си дава отражение. Не напразно редовите сапожники в Украйна са само малограмотни и се управляват само от потомствени военни също малограмотни, но със самочувствие
115
0
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 1 година
...Ha ha ha ha ...ama tova "mnogo veroiatno " li e ili e sigurno ?!?? Tap angliiski humor !!!
114
15
 
9
 
! Отговори
toti преди 1 година
Ще е жалко ,ако така си иде без да разбере каква каша забърка и кое прасе ще я яде или му е през ***???